PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای به زمین گرم بخوره این سونی :D . توی تخفیف آخر ۱۴ دلار دادم برای FC ۲۴ چقدر زود رایگانش کرده :-? . خوشا باحال فوتبال دوستان البته برید لذت ببرید . بقیه شونم خوبن ماه خوبیه
من چی بگم که تو تخفیف فکر کنم بلک فرایدی بود ۳۰ دلار خریدمش. فیفا ۲۲ رو پلاس اومد لذتشو بردیم بعد گفتم خب ۲۳ هم حتما میاد و نخریدمش اما دریغ از روی پلاس اومدن:D بعد گفتم خب احتمالا رایگان شدن ۲۲ یه اتفاق بوده:D و قرار نیست ازین خبرا باشه دیگه سر همین فیفا ۲۴ رو گفتم دیگه تو تخفیف باید بخرمش و خریدمو الان رایگان شد. ولی در مجموع از بازیای این ماه راضیم

من چی بگم که تو تخفیف فکر کنم بلک فرایدی بود ۳۰ دلار خریدمش. فیفا ۲۲ رو پلاس اومد لذتشو بردیم بعد گفتم خب ۲۳ هم حتما میاد و نخریدمش اما دریغ از روی پلاس اومدن:D بعد گفتم خب احتمالا رایگان شدن ۲۲ یه اتفاق بوده:D و قرار نیست ازین خبرا باشه دیگه سر همین فیفا ۲۴ رو گفتم دیگه تو تخفیف باید بخرمش و خریدمو الان رایگان شد. ولی در مجموع از بازیای این ماه راضیم

اصن انتظار نداشتم ازینایی باشی که پای فیفا پول میدن :D

• Smile
Reactions: SMM9
من فوتبال فقط برای جمع دوستان و خانواده برای حالت افلاین میخرم این تخفیف اخریه رفته بود رو مخم بخرمش نمیدونم چی شد نخریدم که خدا رو شکر رایگان شد.
تونیک هم تبلیغاتشو دیدم تو لیست خرید برای بچه ام بود...

سلام
من یک PS4 دارم و اکانت plus extra ظرفیت 2 گرفتم چطور باید بازی هایی که برای PLUSE می ایند به اکانت خودم اضافه کنم تا هر زمان هر زمان که مشترک پلاس باشم داشته باشم وانرا تجربه کنم (منظورم اضافه کردن انها به گیم لایبری)

تو این سایت چطو رباید عضو شد Login - Exophase.com

آخرین ویرایش:
سلام
من یک PS4 دارم و اکانت plus extra ظرفیت 2 گرفتم چطور باید بازی هایی که برای PLUSE می ایند به اکانت خودم اضافه کنم تا هر زمان هر زمان که مشترک پلاس باشم داشته باشم وانرا تجربه کنم (منظورم اضافه کردن انها به گیم لایبری)

تو این سایت چطو رباید عضو شد Login - Exophase.com
باید بری تو اون اکانت بازی ها رو دانلود کنی برگردی تو اکانت خودت بازی کنی. نمیشه به لایبری خودت اضافه کنی فقط میتونی بازی ها رو بازی کنی با اکانت خودت

من پلاس یکساله ظرفیت دو دارم میخوام یه ۱ ماهه بگیرم بازی های این ماه اد کنم تو اکانت خودم ، راه دیگه ای نیست که تو اکانت خودم ذخیره بشه فکر کنم ، درسته؟

من پلاس یکساله ظرفیت دو دارم میخوام یه ۱ ماهه بگیرم بازی های این ماه اد کنم تو اکانت خودم ، راه دیگه ای نیست که تو اکانت خودم ذخیره بشه فکر کنم ، درسته؟
تنها راهش همینه.
روی هر اکانتی که میخوای بمونه باید براش پلاس بگیری .

• Like
Reactions: amir4829
دستینی 2 آیا منطقیه بعد این همه سال شروع کرد؟ سیزنایی که رد شده الان دیگه حذف شدن چطوریه آیا داستانو میشه فهمید؟
اره اتفاقا الان بهترین موقعس فقط خیلی خودتو درگیر داستانش نکن که بانجی خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه. بیشتر داستان دی ال سی ها مهمه واسه سیزن ها هم میتونی تو یوتیوب ببینی.

فقط بازی کردن دستنی داستان داره چون تحریم هستیم، دی ان اس ها کار میکنن ولی بعضی وقتا وصل نمیشن یا هم با گیرآپ و اینجور برنامه ها باید پلی بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or