sajadkharestani
کاربر سایت
این ریجن ها گیفت ندارن باید با کردیت کارت شارژ / خرید کنیدوستان
گیفت کارت ریجن ترکیه یا اکراین از کجا خرید کنم؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
به جای upgrad کردن و گرفتن تخفیف خیلی بهتره downgrade کنیم به پلاس پایین تر تا از این بازی های افتضاح که میزاره راحت شیملیست رسمی اکسترا این ماه:
Monster Hunter Rise
Football Manager 2024
Crusader Kings III
Far Cry 4
After Us
Anno 1800
Police Simulator: Patrol Officers | PS4, PS5
LEGO The Hobbit | PS4
LEGO The Incredibles | PS4
View attachment 340864

از شبیه سازی خوشم میاد. این پلیس رو تست میکنم. بقیه بازی ها حتی واسه من که ایندی باز هم آشغالهلیست رسمی اکسترا این ماه:
Monster Hunter Rise
Football Manager 2024
Crusader Kings III
Far Cry 4
After Us
Anno 1800
Police Simulator: Patrol Officers | PS4, PS5
LEGO The Hobbit | PS4
LEGO The Incredibles | PS4
View attachment 340864
تقریبا نه، زمینی که هیچ...این anno خین و خین ریزی و جنگ هم ذاره یا فقط ساخت و سازه
پس مثل بازی نوستالژی knights of honor میمونه.خوشمان آمد.تقریبا نه، زمینی که هیچ...
سبک بازی استراتژی با محوریت مدیریت منابع هست، هدف اصلیت باید ساخت و گسترش تمدن و امپراتوری باشه، اگه علاقه به ساخت شهر/روستا/تمدن و مدیریتشون و گسترش این تمدن از طریق دریا داری این بازی برات مثل بهشت میمونه..
حالا، وقتی پیشروی کنی، میتونی به باقی تمدن/پلیر ها راش بدی، اعلان جنگ کنی، این 2 طرفه است و اونا هم میتونند این کار رو باهات بکنند،
خلاصه اگه علاقه به بازی های استراتژی با تمرکز رو مدیریت منابع و دیپلماسی (خیلی وقتا به جای جنگ باید مثل یک امپراتوری واقعی با دیپلماسی مسائل رو حل کنی) و معدود نبرد های دریایی داری، بازی خیلی خوبیه...
Anno در حقیقت در مورد جنگ نیست، در مورد ساخت شهر و مدیریت منابع هست، بر همین اساس بیشتر رو دیپلماسی (برای مقابله با کانفلیکت ها) تمرکز داره، چون منافع امپراتوریت در صلح و دوستی و تعامله (دیپلماسی) نه جنگ و خرابی و قحطی و اسیب و غیره..
گرافیک فنی خیلی خوبی داره ولی گیم پلی اصلا سرگرم کننده نیست. خیلی خسته کننده و خواب آور. بازی اصلا حس کیلزون نداره. اصلا حس دارک و سنگین کیلزون رو نداره. بازی بیشتر cod در فضا هست. گان پلی اون سنگینی kz 2 رو نداره. سیستم مخفی کاری بازی فاجعه اس.این Killzone Shadow Fall چطوره؟
سلام و دروداین Killzone Shadow Fall چطوره؟
مرسی. خواستم یه شوتر رایگان بزنیم اینم که اینطوریسلام و درود
واقعا بازی عجیبی هست
گرافیکش عالیه
گیمپلی خوبی هم داره
( ولی اصلا حال نمیده، و همه ی کسایی که میشناسم که بازیش کردن مثل من نصفه ولش کردن،) نمیدونم چون اسمش کیلزون هست همه یه انتظار خیلی بالایی داشتن ازش اینطوری شده
من چندبار بازیش کردم و تو همه ی اون چند بار، نصفه ولش کردم، ولی همیشه هم دلم میخواد باز بازیش کنم ( از عجایب این کیلزون هست)
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
مگه نسخه ی Legacy of thieves رو پلاس نیست ؟مرسی. خواستم یه شوتر رایگان بزنیم اینم که اینطوری
----
این Uncharted 4 روی پلاس نسخه PS5 نداره؟ چون ۳۰ فریم هست و واقعا چشم رو اذیت میکنه
چرا ول من توی Display ندیدم گزینهایمگه نسخه ی Legacy of thieves رو پلاس نیست ؟
فک کنم اون تا 120 فریم هم داره![]()