PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرم سونی دیده بازار دستشه به یک طرف مبارکشم نیست پلاس که فاجعه شده با این قیمت که شعارش افزایش کیفیت بود ارواح عمش
از طرفی تخفیف بازی ها وسرویسو کرده قطره چکانی
بازی های انحصاریشم که خیلی کم شده که همونا هم دیگه رو pc قابل بازیه حالا یکم دیرتر
این سونیو بیان با نسل هفت مقایسه کنید شاخ درمیارید
کلا تو هر بازاری رقابت نباشه همین برنامه به راهه
دودشم میره تو چشم گیمر مخصوصا از نوع ایرانیش
ولی فکر کنم اونوریا هم ناراضی باشن از این سیاست سونی

حالا وسط لعن و نفرین هاتون خیلی ناراحتم صحبتی از Animal well نشده :D

اصل جنسه بابا چطوری نادیده میگیرن همچین شاهکاری رو؟!
من هربار میرم توش یه نیم ساعت تلاش میکنم، یکم پیش میرم، بعد اینقدر گیج میشم که نمیدونم باید چیکار کنم و ازش در میام 🥲

• Like
Reactions: esm nadaram
من هربار میرم توش یه نیم ساعت تلاش میکنم، یکم پیش میرم، بعد اینقدر گیج میشم که نمیدونم باید چیکار کنم و ازش در میام 🥲
بزار اینجوری برات توضیح بدم، فقط برو جلو کار به چیزی نداشته باش، معماها رو حل کن تا با محیط آشنا بشی،بازی بسیار گنگ شروع میشه و این نکته مثبتشه، چون قراره خودت رمز و راز رو پیدا کنی

بزار اینجوری برات توضیح بدم، فقط برو جلو کار به چیزی نداشته باش، معماها رو حل کن تا با محیط آشنا بشی،بازی بسیار گنگ شروع میشه و این نکته مثبتشه، چون قراره خودت رمز و راز رو پیدا کنی
مسیر رو نمیتونم پیدا بکنم، هدف کجاس، کدوم طرفه

مسیر رو نمیتونم پیدا بکنم، هدف کجاس، کدوم طرفه
هدف اولیه اینه چهارتا شعله آتیش رو که هر کدوم داخل قلمرو یه حیوون هست بدزدی.

حالا از هرکدوم که دلت بخواد میتونی شروع کنی.

نقشه بازی هم رفته رفته کامل میشه

میگم دوستان چرا پلاس تخفیف نمیخوره پس؟
نکنه این 135 دلار قیمت تخفیف خورده اشه؟ :o
اون ممه رو لولو برد دیگه! :دی
یا باید کلاً بی‌پلاس باشی و بخوای تازه اشتراک بگیری که سونی لطف کنه یه تخفیفی بده، یا باید پلاس خودت رو یه کلاس ارتقا بدی تا از تخفیف استفاده کنی! یعنی اگه مثلاً پلاس اکسترا داری، نمی‌تونی از تخفیف برای شارژ مجدد اکسترا استفاده کنی مگر اینکه به زور به پریمیوم ارتقا بدی. اگه پریمیوم داری هم که کلاً هیچی، از تخفیف خبری نیست!

اون ممه رو لولو برد دیگه! :D
یا باید کلاً بی‌پلاس باشی و بخوای تازه اشتراک بگیری که سونی لطف کنه یه تخفیفی بده، یا باید پلاس خودت رو یه کلاس ارتقا بدی تا از تخفیف استفاده کنی! یعنی اگه مثلاً پلاس اکسترا داری، نمی‌تونی از تخفیف برای شارژ مجدد اکسترا استفاده کنی مگر اینکه به زور به پریمیوم ارتقا بدی. اگه پریمیوم داری هم که کلاً هیچی، از تخفیف خبری نیست!
تخفیف تا کی هست؟
من 6 روز دیگه پلاسم تموم میشه
1000766882.jpg

قیمت های تخفیف خورده به این صورته ( رقمارو گرد کردم :D )
پریمیوم 110
اکسترا 101
اسنشال 63
من اکانتم رو صد دلار شارژ کرده بودم که مثل پارسال 100 دلار باشه با تخفیف 75 دلار بخرم مثل اینکه باید صد دلار بخرم اونم اگه تا زمان تموم شدن پلاسم تخفیفات بمونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• NERO 7
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or