PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
TLOU بدن که چیکار کنیم؟ :| تقریبا 99% کسانی که PS4 دارن بازی کردن اینو :دی

اي اقا بدن حداقل دوباره مولتي بريم :|:d خصوصا" بعد اپديت اخري كه يه نفس تازه به بازي داد ::d گر چن من خودم هم موافق پلاس كردن TLOU نيستم ديگه خيلي ضايع ميشه

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
زبونت رو گاز بگير :| بازي هاردكور و خفن بدن اين بازي هاي فايده نداره :|:d

من منتظر بودم بازي AAA بدن بعد بگم به خاطر دوباره پلاس شدن من بازي خفن دادن اما انگار برعكس شد :|:d:|

من امیدم به tlou فقط :d

Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر نکنم
اختمالا داشتن سره گذاشتن DriveClub کار میکردن ببینه میشه پلاسش کرد الان یا نه ( البته این حدسه منه ) - برای همین طول کشیده ... احتمالا یا DriveClub یا یه چیز دیگه D:

من واقعا" سر درايوكلاب بهشون حق ميدم
اگر فرض كنيم الان فقط 6 ميليون نفر روي PS4 پلاس دارن ( مثال ميزنم و گرنه بايد بيشتر از اينا باشه ) و فقط 1/3 اينها هم بخوان درايوكلاب رو دانلود كنن و باز هم از اون 2 ميليون نفري فقط 1/10 شون در يك زمان وارد درايوكلاب بشن و انلاين بازي كنن سرور هاشون مي تركه !:|

حالا يكشنبه و شنبه ها رو بذاريم كنار كه امار پليرهاي روزانه دست كم 3 برابر ميشه

ظاهرا برای ژاپن رو اعلام کردن

دست به دعا بشید که برای اروپا و امریکا اینها نباشه. به درد من یکی که نمیخورن حالا شاید بقیه خوششون بیاد.
منبع موثقی نیست ولی دور از انتظارم برای ژاپن نیست . برای us تا الان بازی بد ندادن . با این تاخیر احتمالش زیاد شده dc باشه . توی تاپیک dc هم خبرشو گذاشتم نسخه پلاس تایید شدست ولی زمانش مشخص نیست .

منبع موثقی نیست ولی دور از انتظارم برای ژاپن نیست . برای us تا الان بازی بد ندادن . با این تاخیر احتمالش زیاد شده dc باشه . توی تاپیک dc هم خبرشو گذاشتم نسخه پلاس تایید شدست ولی زمانش مشخص نیست .

فکر نمیکنم از خودشون دراورده باشن چون اینجا دیگه بحث شایعه و اینها نیست قضیه انونس و اعلامه یعنی اگه از خودشون بجای سونی چیزی رو اعلام کردن باید در سایتشون رو تخته کنند.

oddworld خیلی قشنگه - ارزشه بازی کردن رو واقعا داره . از بهترین indie هایی بود که روی 4 بازی کردم .

مطمئنا بازی بدی نیست ولی به گروه خونی من یکی اصلا نمیخوره. بهرحال همونطور که در پست قبل گفتم حتما طرفدارانی داره و فقط بحث سلیقه هست. من همون لگویی که شایعه شده بود رو به این ترجیح میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or