god-of-dark
کاربر سایت
توقع های خودتونو به ملت نسبت ندید !ملت توقع دارن Order رایگان باشه)
این همه بازی خوب قدیمی مثل AC یا BF و Rayman و .........این ماه عالیه نمیدونم چی میخوایید دیگه.
Counterspyرو یادت رفتدر مورد این ماه یکم نگران بودم اما خداروشکر بازیهای خوبی قرار دادن !دوستان هر 3 بازی عالی هستن و مطمئن باشید تجربه های خوبی براتون میتونه باشه . Valiant Hearts اتفاقا میخواستم این هفته از PSN بخرم و خیلی سورپرایز شدم . OlliOlli2 مثل نسخه قبلش میتونه تجربه خوبی باشه و Oddworld هم که نیاز به تعریف نداره
![]()
حالا Rayman رو نمیگم، اما فکر کنم 90% کسانی که PS4 دارن AC و BF رو بازی کردن. در ضمن من که اصلا حال و حوصله 40 گیگ دانلود رو ندارم. بازی های شاخ و Retail رو هم، همونطور که گفتم اکثرا میخرن و بازی میکنن. من راضیم همیشه اینطور بازی ها بدهاین همه بازی خوب قدیمی مثل AC یا BF و Rayman و .........
papo and yo رو حتما بازی کن عالیه.....واقعا underrated هستش...به به! عجب ماه خوبی! :d
اون VH رو هفته ی پیش یادتون باشه گفتم سونی مشکوک میزنه،اومده یه تریلر ازش یکهویی بی هیچ دلیلی آپ کرده هاپس درست بود حدسم!
اونایی که بازی نکردن،به هیچ وجه از دستش ندن! بازی عالیه!
اصلا همین که وارد Main Menu میشید و آهنگش رو گوش میکنید،حساب کار دستتون میاد
Oddworld رو بازی نکردم! ولی خیلی دوست داشتم بازی کنم! خیلی هم خوب! :d
OliOli که هیچیکاری باهاش ندارم
CounterSpy هم دوست داشتم امتحان کنم! :d ولی احساس میکردم پلاس میشه![]()
Papo & Yo برای PS3 هم عالیه!قبل از اومدنش خیلی براش هایپ بودم(بودیم
) ولی یکهو ترکید
، اما خوب...الان بالاخره میتونم امتحانش کنم ببینم مثل خیلی چیزای دیگه که امتیازاتشون ترکیدن،من خوشم میاد یا نه!
![]()
فعلا خریدن بازی های indie , دیجیتالی جمع و جور استور ریسکه و ضرر کلا توصیه نمیشه, بازی که تازه این ماه ریلیز میشه ممکنه ماه بعدش فری بشهيعنى آدم بدشانس تر از من تو دنيا نيست همين ديروز Valiant Hearts براش ١٥ دلار پول دادم بعد الان ميبينم free شده يعنى واقعا نميدونم چى بگم اينهمه بازى بايد همين بشه بعد يه روز براى اولين بار پلاس خريدم اينم از ضدحالش||||
تازه اولاشم اميدوارم ارزش پولشُ داشته باشه
فعلا خریدن بازی های indie , دیجیتالی جمع و جور استور ریسکه و ضرر کلا توصیه نمیشه, بازی که تازه این ماه ریلیز میشه ممکنه ماه بعدش فری بشه
دیر و زود داره سوخت سوز نداره![]()
حالا بازی که بخرید! به نظر من بعضی بازی ها زودتر تجربه کردنشون واقعا ضرر نیستدقيقا راست ميگى آخه VH تعريفشُ خيلى شنيده بودم و براى pc دانلودش كرده بودم ولى به هيچ طريقى نتونستم اجراش كنم آخرش براى اين رفتم اكانت ٥٠ دلارى خريدم كه دركنار پلاس اينم بخرم،،،اينم به تجربه اى بشه برام ديگه
ولى اين ماه خيلى خوبه.