PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد این ماه یکم نگران بودم اما خداروشکر بازیهای خوبی قرار دادن ! :دی دوستان هر 3 بازی عالی هستن و مطمئن باشید تجربه های خوبی براتون میتونه باشه . Valiant Hearts اتفاقا میخواستم این هفته از PSN بخرم و خیلی سورپرایز شدم . OlliOlli2 مثل نسخه قبلش میتونه تجربه خوبی باشه و Oddworld هم که نیاز به تعریف نداره :دی

اینکه سونی مثل نسل قبل بازیهای AAA مثل Bioshcok Infinite ، Metro ، Batman Arkham City و ... کمتر رایگان می کنه به نظرم دو دلیل داره . یکی آشنا کردن بیشتر مردم با عناوین مستقل و بازیهای دیجیتالی خلاقانه و دنیای جذابی که این عناوین دارن و یکی دیگه هم اینکه هنوز مدت زیادی از عرضه PS4 و نسل هشتم نگذشته و به مرور بازیهای AAA سال 2014 هم رایگان میشن .

در مورد این ماه یکم نگران بودم اما خداروشکر بازیهای خوبی قرار دادن ! :دی دوستان هر 3 بازی عالی هستن و مطمئن باشید تجربه های خوبی براتون میتونه باشه . Valiant Hearts اتفاقا میخواستم این هفته از PSN بخرم و خیلی سورپرایز شدم . OlliOlli2 مثل نسخه قبلش میتونه تجربه خوبی باشه و Oddworld هم که نیاز به تعریف نداره :دی
Counterspyرو یادت رفت :دی این ماه 4 تا بازی داده :دی
این همه بازی خوب قدیمی مثل AC یا BF و Rayman و .........
حالا Rayman رو نمیگم، اما فکر کنم 90% کسانی که PS4 دارن AC و BF رو بازی کردن. در ضمن من که اصلا حال و حوصله 40 گیگ دانلود رو ندارم. بازی های شاخ و Retail رو هم، همونطور که گفتم اکثرا میخرن و بازی میکنن. من راضیم همیشه اینطور بازی ها بده :دی

به به! عجب ماه خوبی! :d
اون VH رو هفته ی پیش یادتون باشه گفتم سونی مشکوک میزنه،اومده یه تریلر ازش یکهویی بی هیچ دلیلی آپ کرده ها:-" پس درست بود حدسم! :-" اونایی که بازی نکردن،به هیچ وجه از دستش ندن! بازی عالیه! :x اصلا همین که وارد Main Menu میشید و آهنگش رو گوش میکنید،حساب کار دستتون میاد :(

Oddworld رو بازی نکردم! ولی خیلی دوست داشتم بازی کنم! خیلی هم خوب! :d

OliOli که هیچی:-" کاری باهاش ندارم:-"

CounterSpy هم دوست داشتم امتحان کنم! :d ولی احساس میکردم پلاس میشه >:) :-"

Papo & Yo برای PS3 هم عالیه! :x قبل از اومدنش خیلی براش هایپ بودم(بودیم:-") ولی یکهو ترکید:| ، اما خوب...الان بالاخره میتونم امتحانش کنم ببینم مثل خیلی چیزای دیگه که امتیازاتشون ترکیدن،من خوشم میاد یا نه! :-"
papo and yo رو حتما بازی کن عالیه.....واقعا underrated هستش...
ایول یه عید خوب در پیش داریم!

من بشدت امیدوارم ماه بعد Metro Redux رایگان بشه :دی البته Last Light و 2033 دو بار تموم کردم اما بازم میتونه تجربه خوبی باشه . نکته مثبتش اینه بازی خیلی بهینه وکم حجمیه ، فکر می کنم زیر 10GB باشه .

دوستان میدونم جاش نیست اما شما خبر ندارید The Vanishing of Ethan Carter کی روی PS4 میاد ؟ احتمالش هست بهار عرضه بشه یا میره نیمه دوم سال 2015 ؟

واقعا ماه خوبیه :)
من از زمان PS1 منتظر Oddworld بودم :)) یه سی دی دمو همراه PS بود که دموی این بازیو داشت. بعدا خیلی دنبالش گشتم کاملشو پیدا کنم که نشد. بعدها روی PC تا یه جایی بازی کردم اما بازی مشکل داشت و ارور میداد! روی PS4 هم چندبار میخواستم بخرم (آخرین بار همین چند هفته قبل که یه تخفیف خیلی خوب خورده بود) که با توجه به اینکه وقت بازی نداشتم و تجربه نافرجام خرید IFL گفتم صبر کنم شاید مجانی بشه که خوشبختانه خیلی زودتر از انتظارم شد :bighug:

ترانزیستورم که منتظرش بودم ماه پیش مجانی شد. کلا از پلاس خیلی راضیم و به نظرم برای ماها که تو ایرانیم خیلی خوب و به صرفس. کسانی که ناراضین خیلی راحت میتونن نگیرن و اعصاب خودشونو خورد نکنن اما برای من واقعا عالی بوده و همیشه پلاس میمونم :)

Knack و Rayman Legend و PES 15 و The Last of Us رو هم تا چند ماه دیگه مجانی کنن تقریبا هر چی بازی میخواستمو بهم رایگان دادن :))
البته LBP3 هم خیلی احتمال پلاس شدنش زیاده و برای همین نخریدم :d

يعنى آدم بدشانس تر از من تو دنيا نيست همين ديروز Valiant Hearts براش ١٥ دلار پول دادم بعد الان ميبينم free شده يعنى واقعا نميدونم چى بگم اينهمه بازى بايد همين بشه بعد يه روز براى اولين بار پلاس خريدم اينم از ضدحالش :|||||
تازه اولاشم اميدوارم ارزش پولشُ داشته باشه

پ.ن:ولى بى انصافيم نميكنم ٣ تا بازى ماه قبل تو ليست دانلودمه كه واقعا همشون خوب بنظر ميرسن فقط آپوتيونُ بازى كردم كه خيلى قشنگ بود،،٤ تا بازى هم اين ماه گذاشتن كه همشون خوبن و ارزش بازى دارن،،واقعا براى ما با اين وضع قيمتاى فوق تخيلى فيزيكى به صرفه ست.(فقط كاشكى يه روز صبر ميكردم تا اينجورى ضدحال نخورم)

آخرین ویرایش:
يعنى آدم بدشانس تر از من تو دنيا نيست همين ديروز Valiant Hearts براش ١٥ دلار پول دادم بعد الان ميبينم free شده يعنى واقعا نميدونم چى بگم اينهمه بازى بايد همين بشه بعد يه روز براى اولين بار پلاس خريدم اينم از ضدحالش :|||||
تازه اولاشم اميدوارم ارزش پولشُ داشته باشه
فعلا خریدن بازی های indie , دیجیتالی جمع و جور استور ریسکه و ضرر کلا توصیه نمیشه, بازی که تازه این ماه ریلیز میشه ممکنه ماه بعدش فری بشه
دیر و زود داره سوخت سوز نداره:)

فعلا خریدن بازی های indie , دیجیتالی جمع و جور استور ریسکه و ضرر کلا توصیه نمیشه, بازی که تازه این ماه ریلیز میشه ممکنه ماه بعدش فری بشه
دیر و زود داره سوخت سوز نداره:)

دقيقا راست ميگى آخه VH تعريفشُ خيلى شنيده بودم و براى pc دانلودش كرده بودم ولى به هيچ طريقى نتونستم اجراش كنم آخرش براى اين رفتم اكانت ٥٠ دلارى خريدم كه دركنار پلاس اينم بخرم،،،اينم به تجربه اى بشه برام ديگه :(
ولى اين ماه خيلى خوبه.

دقيقا راست ميگى آخه VH تعريفشُ خيلى شنيده بودم و براى pc دانلودش كرده بودم ولى به هيچ طريقى نتونستم اجراش كنم آخرش براى اين رفتم اكانت ٥٠ دلارى خريدم كه دركنار پلاس اينم بخرم،،،اينم به تجربه اى بشه برام ديگه :(
ولى اين ماه خيلى خوبه.
حالا بازی که بخرید! به نظر من بعضی بازی ها زودتر تجربه کردنشون واقعا ضرر نیست:دی
اما دیگه نردیک به آپدیت پلاس چیزی نخرید :d (مگر اینکه تخفیفای خوبی در کار باشه:-" )

حالا انرژی منفی رو دور کن،بازی ارزش 15 دلار رو داره، پلاس هم ماه های بعد جبران میکنه پولی که براش دادی رو:-" (همین ماه هم البته Oddworld رو داره...حتی اگر با اون دوتای دیگه حال نکنی:-" )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or