پارسال همون ماه اول که ps4 اومده بود فری شده بود دیگه فکر نکنم دوباره مجانیش کنن با اینکه خودم بازیشُ دوست دارم.بدجور منتظرم تا resogun محانی بشه
list of Instant Game Collection games
پارسال همون ماه اول که ps4 اومده بود فری شده بود دیگه فکر نکنم دوباره مجانیش کنن با اینکه خودم بازیشُ دوست دارم.بدجور منتظرم تا resogun محانی بشه
OlliOlli2 عالیه ×_× از IGN هم 9 گرفته . نسخه اولی رو بازی کردم ( روی کنسول نه ) واقعا بازیش خوب بود ×_×
OddWorld که فوق القعاده هست
CounterSpy هم باید جالب باشه
بیشتر از همه خیلی خوشحال شدم Valiant Hearts اومد چون خیلی دوست داشتم تجربش کنم
بدون شک یکی از بهترین ماه های پلاس هست. مخصوصا الان که تا زمانه عرضه BB بازیه خاصی نمیاد ( حداقل برای من )
من odd همون شبی که اومده بود خریده بودم :/درسته این ماه بازی ها فوقالعاده هست
خیلی میخواستم این odd بازی کنم :d
Valiant هم که عالیه البته من یک دفعه تو تخفیف ها 7/8$ گذاشته بود خریدم قبلا:d
من odd همون شبی که اومده بود خریده بودم :/
ولی بازم 3 تا بازیه دیگه رو اصلا ندارم .100% همش ارزش داره D:
بسی حال کردم
OlliOlli رو ختما بازی کنا!!!
يعنى آدم بدشانس تر از من تو دنيا نيست همين ديروز Valiant Hearts براش ١٥ دلار پول دادم بعد الان ميبينم free شده يعنى واقعا نميدونم چى بگم اينهمه بازى بايد همين بشه بعد يه روز براى اولين بار پلاس خريدم اينم از ضدحالش||||
تازه اولاشم اميدوارم ارزش پولشُ داشته باشه
دوستان برای ژاپن هم دقیقا همین بازیها رایگان شدن؟
پارسال همون ماه اول که ps4 اومده بود فری شده بود دیگه فکر نکنم دوباره مجانیش کنن با اینکه خودم بازیشُ دوست دارم.
list of Instant Game Collection games
برای اضافه کردن بازیهای پلاس نیازی به 4 نیست لزوماسلام دوستان من چجوری میتونم از یه جای دیگه ( خارج از خونه ) یا اکانت پلاسم بازی دانلود کنم؟
به عنوان مثال oddworld را الان میخوام از یک جای دیگه دانلود کنه با اکانتم و بعد بریزم روی ps4
ممنون میشوم راهنمایی کنید
مثلا لینکش را از اینجا دالنود میکنم:
http://forum.bazicenter.com/thread95313/
حالا الان بازیش رایگان هست روی پلاس حالا چجوری انتفال بدم که فعال هم بشود؟
ممنون
خب من میخوام مثلا بازی را با pc از یک کامپیوتر دیتایش را دانلود کنم بعد بریزم روی ps4برای اضافه کردن بازیهای پلاس نیازی به 4 نیست لزوما
وارد https://store.sonyentertainmentnetwork.com میشی بعدش با اکانت log in میشی و بازیا رو add میکنی و checkout میکنی.