King-1
کاربر سایت
روی یکیاز بازیها option رو بزن اخرین گزینه information برید اونجا تاریخ انقضاء پلاستون رو زدهسلام
بچه ها,میشه یه لطفی بکنید و بگید از کجا میشه فهمید چه قدر از مدت اعتبار پلاس مونده؟؟؟؟
ممنون
روی یکیاز بازیها option رو بزن اخرین گزینه information برید اونجا تاریخ انقضاء پلاستون رو زدهسلام
بچه ها,میشه یه لطفی بکنید و بگید از کجا میشه فهمید چه قدر از مدت اعتبار پلاس مونده؟؟؟؟
ممنون
سلام
دوستان فایل pkg بازی oddworld رو واسه ریجن یک دانلود کردم حالا میتونم همین pkg رو روی اکانت ژاپن انتقال بدم یا باید از اول واسه ریجن خود ژاپن دانلودش کنم؟
oddworld برای ژاپن هم مجانی شده ؟
دوستان من psn رو uk ساختم آیا plus اروپا باید بخرم؟؟ و اینکه اگه مثلا وسط ماه بزنم تا وسط ماه بعد اعتبار داره؟؟و اینکه الان ارزش داره بگیرم بازی های free خوبی داره یا نه تو مارچ؟
الان یعنی PLUS ی نداریم که برا همه کشور های اتحادیه اروپا بشه استفاده کرد از اتحادیه اروپا تا انگلیس؟؟ من دیدم برا انگلیسو جدا میفروشن با بقیه اروپا درسته؟؟یعنی انگلیسو که واحده پولش پونده جدا زدن...بتونی us بزنی خیلی به صرفه تره چون فرقی از نظر بازی نداره ولی قیمتش خیلی کمتره . ولی اگر میخوای همونو نگه داری باید پلاس uk بخری یعنی در کل برا هر کشوری که زدی برای همون باید پلاس بگیری اگر انگلیس زدی میشه همون انگلیس چون تو اروپا هر کشور تو psn واحد پول خودشو میخواد که تو ایران پیدا نمیشه کارتاش به جز انگلیس . بعد این ماه هم خیلی بازیاش خوبه مخصوصا valiant hearts در ضمن این ماه بجای دو تا بازی 4 تا بازی فری شده :d از هر روزی هم که کد رو بزنی از همون روز پلاست حساب میشه تا مدتش تموم شه حالا هر چند وقته که بخری .:d مثل فیش برق نیست از اول ماه حساب شه :d
الان یعنی PLUS ی نداریم که برا همه کشور های اتحادیه اروپا بشه استفاده کرد از اتحادیه اروپا تا انگلیس؟؟ من دیدم برا انگلیسو جدا میفروشن با بقیه اروپا درسته؟؟یعنی انگلیسو که واحده پولش پونده جدا زدن...
پلاسی هست کسی بفروشه که از UK و همه کشورهای اتحادیه اروپا رو شامل بشه؟
الان ی برادر آگهی داده من میخوام بخرم نوشته اروپا یک ماهه بعد ازش پرسیدم میشه برا UK بعد گفت ریجن 2 برا UK هم حساب میشه...به فروشندش و اینکه داره شک ندارم فقط شک دارم بگیرم اما برا UK نشه استفاده کرد و شامله کشور های دیگه اروپا بشه...
کد پلاس رو باید از داخل کنسول بزنیبچه ها من از یکی plus یک ماهه برا ps4 بخرم کد 12 رقمی بهم بده کجا باید واردش کنم تا plus من یک ماه فعال بشه؟؟؟؟
دیدم اون بخشو نوشته بود psn card یا voucher کد رو بزنید اما گفتم شاید فقط برا psn card باشه و پلاسی که از بیرون میگیری بخوای کد 12 رقمی بزنی باید ی جا دیگه بزنیکد پلاس رو باید از داخل کنسول بزنی
وارد Store میشی قسمت Redeem Card کد رو وارد کن
کلا همه کدها رو از بخشه store - redeem میشه وارد کرد و هیچ محدودیتی وجود ندارهدیدم اون بخشو نوشته بود psn card یا voucher کد رو بزنید اما گفتم شاید فقط برا psn card باشه و پلاسی که از بیرون میگیری بخوای کد 12 رقمی بزنی باید ی جا دیگه بزنی
هنوز اطلاعی از زمانه عرضه این عنوان برای 4 در دسترس نیستJourney رو کسی خبر داره که روی PS4 کی میاد ؟
و اینکه این بازی از زمانی که روی PS3 اومد به صورت بازی Free ماهانه روی استور قرار گرفته یا نه ؟
کلا همه کدها رو از بخشه store - redeem میشه وارد کرد و هیچ محدودیتی وجود ندارهدیدم اون بخشو نوشته بود psn card یا voucher کد رو بزنید اما گفتم شاید فقط برا psn card باشه و پلاسی که از بیرون میگیری بخوای کد 12 رقمی بزنی باید ی جا دیگه بزنی
هنوز اطلاعی از زمانه عرضه این عنوان روی 4 در دسترس نیستJourney رو کسی خبر داره که روی PS4 کی میاد ؟
و اینکه این بازی از زمانی که روی PS3 اومد به صورت بازی Free ماهانه روی استور قرار گرفته یا نه ؟