PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
OlliOlli2 عالیه ×_× از IGN هم 9 گرفته . نسخه اولی رو بازی کردم ( روی کنسول نه ) واقعا بازیش خوب بود ×_×
OddWorld که فوق القعاده هست
CounterSpy هم باید جالب باشه
بیشتر از همه خیلی خوشحال شدم Valiant Hearts اومد چون خیلی دوست داشتم تجربش کنم
بدون شک یکی از بهترین ماه های پلاس هست. مخصوصا الان که تا زمانه عرضه BB بازیه خاصی نمیاد ( حداقل برای من )

هرچهارتا بازی اومدن :d(2 valliant oddword counterspy olli olli) واقعا این ماه فوق العادس همه رو زدیم واسه دانلود!!
راستی hell diver هم تو استور اضافه شده 20$ واسه اعضای پلاس 17$ بود که 100% ارزش خرید رو داره متاش هم عالی بود (از دست ندیدش!!!!)

- - -ویرایش - - -

بازی این ماه واسه ژآپن هم دقیقا همیناس؟ یا فرق دارن؟:d

آخرین ویرایش:
بازی این ماه واسه ژآپن هم دقیقا همیناس؟ یا فرق دارن؟:d

مال PS4 همینا هست: Counterspy, Oddworld New 'N' Tasty, OlliOlli

ولی برای PS3 فرق میکنه: Dungeons & Dragons - Mystara Hero Senki, Blazblue Chronophantasma, Ukiyo Bruno Patriot, Deadly Premonition, Counterspy,OlliOlli

دوستان من پلاسم امروز تموم میشه و توی اکانتم 10 دلار دارم ایا اتومات پلاس یک ماه برام تمدید میشه یا نه!!
من نمیخوام پلاس یک ماه اتومات برام تمدید بشه میخوام ده لارم رو حفظ کنم
دوستان میشه من رو در این زمینه راهنمایی کنید!!!!!

سلام
دوستان بازی های ماه پیش رو تا کی میشه دانلود کرد ؟ دیگه نمیشه ؟ به وقت محلی امریکا بازیها فری میشن ؟
باید تا دیشب ثبتشون میکردید الان دیگه بازی های جدید قرار گرفتند و بازی های ماه قبل برداشته شدند!

باید تا دیشب ثبتشون میکردید الان دیگه بازی های جدید قرار گرفتند و بازی های ماه قبل برداشته شدند!
دیشب به وقت ما ؟ یا دیشب به وقت امریکا ؟
چون امریکا هنوز 4 مارچ نشده
الان تو پلاس شما بازیها این ماه اومده ؟

حالا بازی که بخرید! به نظر من بعضی بازی ها زودتر تجربه کردنشون واقعا ضرر نیست:دی
اما دیگه نردیک به آپدیت پلاس چیزی نخرید :d (مگر اینکه تخفیفای خوبی در کار باشه:-" )

حالا انرژی منفی رو دور کن،بازی ارزش 15 دلار رو داره، پلاس هم ماه های بعد جبران میکنه پولی که براش دادی رو:-" (همین ماه هم البته Oddworld رو داره...حتی اگر با اون دوتای دیگه حال نکنی:-" )
آره یکم آماتور بودم تو این داستانا دیگه تجربه شد برام :دی
ولی این VH از همون لحظه اولش قشنگ بوده تا الان منو رو میزنم این متن ها و نامه هارو بخونم انقدر موزیکش قشنگه دلم نمیاد برم تو بازی :دی گرافیک هنریشم که شاهکاره حالا در مورد بقیه هم بازی میکنم نظرمو میگم.
دقیقا جبران شده ۲ روز پیش پلاسُ‌ خریدم ۳ تا بازی فوریه هم تونستم بگیرم هم این ۴ تا بازیُ میگیرم واقعا عالیه همشونم بازیای خوبین :) با یه پول بازی کامل فیزیکی تونستم ۷ تا بازی خلاقانه و متفاوت داشته باش + VH (دیشب یکم اعصابم خورد شده بود تند رفتم :دی)

راستی hell diver هم تو استور اضافه شده 20$ واسه اعضای پلاس 17$ بود که 100% ارزش خرید رو داره متاش هم عالی بود (از دست ندیدش!!!!)
من می خواستم بگیرم پشیمون شدم، اینحور که دیدم نیاز داره حتما با کسانی بازی کنید که با هم حرف بزنن هماهنگ باشن.

از کی شروع شده؟آخه من نیستم بیست روز دیگه میام خونه میخام یه طوری بگیرمشون
واسه پلاس کدوم منطقس؟؟
برو از وب استوره سونی و اکانت رو وارد کن و همه رو میتونی یه راست add کنی و checkout کنی . نیازی به دسترسی به 4 نیست در واقع ...
تازه از امروز پلاس جدید شروع میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or