عجب بند و بساطی شده Plus این ماه!
شایعاتی در مورد OlliOlli2 به گوش میرسه که اگه درست باشه عالیه! نسخه اولش چیز جالبی بود و متأسفانه نسخه دومش برای PC نمیاد (حداقل به این زودی ها) پس چی بهتر از نسخه Plus؟!
قبلا" هم گفتم اگر دوشنبه مشخص نشه ميره براي چهارشنبه !
نه به اون موقع كه تا دو ماه بعد رو هم مشخص كردن نه به الان كه فكر كنم از تو استور بفهميم كه چي گذاشتن و PS بلاگ ها جا موندن
کیوان میخوای سرطان بگیری ؟ اگه آره روزی 2 پاکت سیگار بکش!
این Thief فقط اسمه نسخه قبلی رو داره و اسمش قشنگه، در بقیه موارد یه سرطان کامله !
بدجوری از Lego Marvel استقبال میشه
خب این طور که ملت توی Neogaf میگن، مثل اینکه این بازی ها برای Plus اومده:
Oddworld
OlliOlli2
Valiant Hearts
CounterSpy
اگه لیست همین باشه و مشکل فنی نباشه که بعداً از حالت مجانی دربیان (!)، برای من عالیه!
OlliOlli2 رو که خیلی دوست داشتم امتحان کنم و بالاتر هم در موردش گفتم.
Oddworld رو هم دست نگه داشته بودم و برای PC دانلود نکردم، چون حدس میزدم نسخه Plusـش بیاد. از اونجایی که احتمالاً توی کامپیوترم خوب اجرا نشه و خیلی هم با نسخه اصلی خاطرات خوبی دارم، گزینه فوق العاده ای هست!
CounterSpy رو هم بازی نکردم و باید ببینم چیه.
فقط Valiant Hearts رو قبلاً تموم کردم که اون هم یکی از بهترین بازی های جمع و جور توی یکی دو سال اخیر بود و بدم نمیاد دوباره بازیش کنم.
Valiant Hearts رو هر چه قدر سعی کردم روی PC دانلود کنم هر بار با مشکل های مسخره ای مواجه میشدم! از خرابی لینک وسط دانلود تا فیل تر شدن سایت دانلود! بیخیالش شدم.
فقط امیدوارم سر دانلودش PS4 نسوزه:d
به نظرم بازی های این ماه نسبتا خوب هستند!
دوستان من پلاسم امروز تموم میشه و توی اکانتم 10 دلار دارم ایا اتومات پلاس یک ماه برام تمدید میشه یا نه!!
من نمیخوام پلاس یک ماه اتومات برام تمدید بشه میخوام ده لارم رو خفظ کنم
بالاخره همون لیست بالا تایید شد(البته برا امریکا).هرچند خودم counter spy و valiant رو بازی کردم ولی اون دوتا هم خیلی خوبه:bighug:.دوستان به هیچ عنوان valiant رو از دست ندین فوق العادس.معدود بازیهایی که گریه کردم سرش
به به! عجب ماه خوبی! :d
اون VH رو هفته ی پیش یادتون باشه گفتم سونی مشکوک میزنه،اومده یه تریلر ازش یکهویی بی هیچ دلیلی آپ کرده ها پس درست بود حدسم! اونایی که بازی نکردن،به هیچ وجه از دستش ندن! بازی عالیه! اصلا همین که وارد Main Menu میشید و آهنگش رو گوش میکنید،حساب کار دستتون میاد
Oddworld رو بازی نکردم! ولی خیلی دوست داشتم بازی کنم! خیلی هم خوب! :d
OliOli که هیچی کاری باهاش ندارم
CounterSpy هم دوست داشتم امتحان کنم! :d ولی احساس میکردم پلاس میشه
Papo & Yo برای PS3 هم عالیه! قبل از اومدنش خیلی براش هایپ بودم(بودیم) ولی یکهو ترکید ، اما خوب...الان بالاخره میتونم امتحانش کنم ببینم مثل خیلی چیزای دیگه که امتیازاتشون ترکیدن،من خوشم میاد یا نه!