PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
TLOU بدن که چیکار کنیم؟ :| تقریبا 99% کسانی که PS4 دارن بازی کردن اینو :دی

اي اقا بدن حداقل دوباره مولتي بريم :|:d خصوصا" بعد اپديت اخري كه يه نفس تازه به بازي داد ::d گر چن من خودم هم موافق پلاس كردن TLOU نيستم ديگه خيلي ضايع ميشه

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
زبونت رو گاز بگير :| بازي هاردكور و خفن بدن اين بازي هاي فايده نداره :|:d

من منتظر بودم بازي AAA بدن بعد بگم به خاطر دوباره پلاس شدن من بازي خفن دادن اما انگار برعكس شد :|:d:|

من امیدم به tlou فقط :d

Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر نکنم
اختمالا داشتن سره گذاشتن DriveClub کار میکردن ببینه میشه پلاسش کرد الان یا نه ( البته این حدسه منه ) - برای همین طول کشیده ... احتمالا یا DriveClub یا یه چیز دیگه D:

من واقعا" سر درايوكلاب بهشون حق ميدم
اگر فرض كنيم الان فقط 6 ميليون نفر روي PS4 پلاس دارن ( مثال ميزنم و گرنه بايد بيشتر از اينا باشه ) و فقط 1/3 اينها هم بخوان درايوكلاب رو دانلود كنن و باز هم از اون 2 ميليون نفري فقط 1/10 شون در يك زمان وارد درايوكلاب بشن و انلاين بازي كنن سرور هاشون مي تركه !:|

حالا يكشنبه و شنبه ها رو بذاريم كنار كه امار پليرهاي روزانه دست كم 3 برابر ميشه

ظاهرا برای ژاپن رو اعلام کردن

دست به دعا بشید که برای اروپا و امریکا اینها نباشه. به درد من یکی که نمیخورن حالا شاید بقیه خوششون بیاد.
منبع موثقی نیست ولی دور از انتظارم برای ژاپن نیست . برای us تا الان بازی بد ندادن . با این تاخیر احتمالش زیاد شده dc باشه . توی تاپیک dc هم خبرشو گذاشتم نسخه پلاس تایید شدست ولی زمانش مشخص نیست .

منبع موثقی نیست ولی دور از انتظارم برای ژاپن نیست . برای us تا الان بازی بد ندادن . با این تاخیر احتمالش زیاد شده dc باشه . توی تاپیک dc هم خبرشو گذاشتم نسخه پلاس تایید شدست ولی زمانش مشخص نیست .

فکر نمیکنم از خودشون دراورده باشن چون اینجا دیگه بحث شایعه و اینها نیست قضیه انونس و اعلامه یعنی اگه از خودشون بجای سونی چیزی رو اعلام کردن باید در سایتشون رو تخته کنند.

oddworld خیلی قشنگه - ارزشه بازی کردن رو واقعا داره . از بهترین indie هایی بود که روی 4 بازی کردم .

مطمئنا بازی بدی نیست ولی به گروه خونی من یکی اصلا نمیخوره. بهرحال همونطور که در پست قبل گفتم حتما طرفدارانی داره و فقط بحث سلیقه هست. من همون لگویی که شایعه شده بود رو به این ترجیح میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or