PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من پلاس اصلیم امریکاست ولی از 14 روزه ژاپن استفاده میکنم بازم میتونم بازیهای رایگان پلاس امریکا رو دریافت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکرکنم منظورتون این بود که اکانت اصلیتون امریکاست، اگر اینطوری باشه نمیتونید ولی اگر پلاس ژاپن و امریکا هر دو رو دارید میتونید بازی های رایگان هر دو تاش رو بگیرید.

خب امتحان کردم ولی نشد میتونم انلاین بازی کنم اما نمیتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم میگه باید بخریشون.مشکل چیه؟؟؟؟؟؟

یکبار با اکانتی که پلاس آمریکا داره برید به Settings و از بخش PSN گزینه Active as primary PS4 رو انتخاب کنید. بعدا از همون بخش PSN گزینه Restore license رو انتخاب کنید.

اگه دوباره درست نشد، از سایت استور بازی ها رو دانلود کنید.

خب امتحان کردم ولی نشد میتونم انلاین بازی کنم اما نمیتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم میگه باید بخریشون.مشکل چیه؟؟؟؟؟؟

حتما پلاس آمریکات تموم شده داداش برو تو بازی که قبلا پلاس دانلود کردی option بزن بعد برو information ببین چند روز زده از بازی....احتمال میدم پلاست تموم شده

دوستان من از پلاس Share شده استفاده میکنم و از امروز صبح نمیتونم آنلاین بازی کنم :d
بازی های اکانت ( چه پلاس چه غیر پلاس ) راحت اجرا میشن و هنوز 115 روز پلاس داره
اکانت از سایت Deactive All شده و نمیتونم وارد شم.:d امیدوارم خودبخود درست شه :(:d

دوستان من از پلاس Share شده استفاده میکنم و از امروز صبح نمیتونم آنلاین بازی کنم :d
بازی های اکانت ( چه پلاس چه غیر پلاس ) راحت اجرا میشن و هنوز 115 روز پلاس داره
اکانت از سایت Deactive All شده و نمیتونم وارد شم.:d امیدوارم خودبخود درست شه :(:d
دوست عزیز.من خودم هم خواستم پلاس رو اینجور بگیرم.حالا پلاس برای بازی ها اومده ولی برای انلاین بازی کردن پلاس ژآپن درست میکنم.
فک نکنم مشکل حل بشه.

ps-plus-games-for-march-2015_468x285.jpg

به نقل یکی از کاربرهای NeoGaf که تو تبلیغات PS Plus آلمان دیده و عکس انداخته، بازیهای Lego Marvel Super Heroes و OctoDad برای March فری میشن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or