PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فعلا تایید شده که Helldivers پلاس نیست! :-" غیر مستقیم البته:-"
قضیه اینه که سونی توی 8 هفته ی آینده،8تا Indieـی که براش میان رو هفته ی اول عرضشون برای اعضای پلاس 10% تخفیف زده! اولیشم Helldivers میباشد! که خوب پس مجانی نیست برای پلاس دیگه:-"
دوباره ماه بعد(آپریل) هم Bastion بازیی هست که اولین هفته ی اون ماه میاد و اینم باز تخفیف خورده:| پس Bastion هم به صورت Day1 برای پلاس نیست:-"

ببینین چیا میدن...:-"
فقط اینم بگم سونی چند روز پیش گویا حالش خوب نبوده،یه ویدیو از Valiant Heart آپلود کرده! فازش چی بوده یکهو بعد از این همه وقت یادش اومده برای این بازی تبلیغ کنه، خدا داند! :d

ولی توی این 2ماه چقدر بازی خوب میاد :(
Helldivers , Titan Souls , Bastion , Shovel Knight , Holten Miami 2
همشون هم این تخفیف رو شامل میشن:-"

تخفيف هاش انچنان هم زياد نيست يعني به جاي 15 دلار ادم 13-14 دلار ميده
البته با اين كار گفتن تا دوماه ديگه از اين بازي ها خبري نيست و من هم با امير هم عقيده ام:| پس احتمال داره اون چيزي كه من تحت شايعه گفتم درست باشه در اين صورت ماه اينده بازي خوفي نخواهيم داشت :| شايدم سوني خواست سورپرايز كنه مثلا" AC IV رو داد :|:d

طبق اخرين اخبار دليل ديرتر اعلام شدن بازي هاي اين ماه اين بوده كه سوني هنوز در حال مذاكره و نهايي كردن بازي هاي اين ماهه :|
يا هيچي ندارن ارائه بدن يا ميخوان يه چيز خيلي خفن بدن :d:|

Fred Dutton از بلاگ سونی درباره تاخیر در اعلام بازی ها:|

Sorry to keep you good folks waiting. I appreciate you’re all really keen to see the line-up and that it’s frustrating having to hang on a bit longer than usual. Alas, we’re still not quite ready to make the announcement. I can’t give you a firm time at present as to when the post will go live, but we’re working to get it to you as soon as possible. It may well be next week at this stage
.

جدیدا خیلی بی سر و سامون شد

بالاتر گفتم همينو مرتضي :d
حالا عصباني شدن نداره برو ژاپن رو ببين :d يا روز قبل يا همون روز عوض شدن بازي هاي ، بازي رو مشخص مي كنن :d:|
البته مشخص بود ميره هفته بعد ! چون جمعه كه مشخص نشد ديگه شنبه و يك شنبه هم تعطيله همه چي ميره باري دوشنبه

چه فرقی میکنه حالا زودتر مشخص کنن یا دیرتر ، چهارشنبه هفته دیگه بالاخره آپدیت میشه پلاس و بازیها میان :دی

خب اگر زودتر مشخص کنند بازیها رو لینکهاشون رو از نت گیر میاریم شبانه دانلود میکنیم تا وقتی فری شدن سریع انتقالش بدیم

احتمالا ولفنشتاین و نیدفوراسپید رو پلاس میکنن که یه عیدی به ما داده باشن

:دی
Wolfenstein که با اون حجمش به هرچیزی شباهت داره به جز عیدی! :دی ولی خیلی دوست دارم NFS Rivals رو بدن. توی PC من خیلی سخت اجرا میشد و آخرش هم نتونستم زیاد بازی کنم.
امیدوارم این ماه حداقل یه بازی ای بدن که من قبلش انجام نداده باشم. (حجمش هم مناسب باشه و کمرشکن نباشه!) ماه پیش با اینکه بازی هاش خیلی خوب بود، ولی هر 3 تا رو روی PCهای معمولی هم میشد اجرا کرد. هرچند همون Rogue Legacy رو دوباره توی PS4 از اول شروع کردم و حدود 30 ساعتی هم بازی کردم و هنوز هم ولش نکردم! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or