PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای تایید ایمیل میتونین از سایت mailinator.com استفاده کنین خیلی راحته
بدون ساخت اکانت میتونین یه آدرس بدین و اینباکسشو چک کنین
مثلا وقتی دازین اکانت psn میسازین ، میل رو بزنین psn.test11@mailinator.com بعد تو سایت بزنین psn.test11 براتون اینباکسشو میاره :d

سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟من داخل سایت mailinator رفتم ایمیلمو زدم گفت خالیه.در صورتی ک پر بود.؟شما بیشتر توضیح بده.دمت گرم

سلام
میشه بیشتر توضیح بدی؟من داخل سایت mailinator رفتم ایمیلمو زدم گفت خالیه.در صورتی ک پر بود.؟شما بیشتر توضیح بده.دمت گرم

سلام دوستان خوب بازی سنتر من از علی زارع عزیز ممنونم از اینکه روش چک کردن ایمیل رو بدون ساخت اون آموزش داد من امروز انجامش دادم و بدون هیچ مشکلی ایمیلم درست شد با اجازا علی جان من آموزشش رو قدم به قدم میدم دوستان استفاده کنن
پلی چها رو روشن کنید چطور اکانت میسازید sign in بشید
موقع دادن ایمیل هر کلمه ای دوست دارید مثلا love.forget یا baby.friend یا apple.fresh هر چی دوست دارید بنویسید
بعد از کلمه مورد نظر [MENTION=45516]mai[/MENTION]linator.com رو بنویسید
یه پسورد هم بهش بدید
بعدش در ادامه ساخت اکانت میگه ایمیل چک بشه و میگه داخل inbox رو چک کنید
میری داخل گوگل و میزنید mailinator.com
میرید داخلش میگه که دو کلمه رو توی قسمت سرچش بنویسید تا انباکستون رو ببینید
الان سونی ایمیل رو به انباکستون فرستاده شما vertify رو میزنید
به همین سادگی من این رو با کمک علی زارع عزیز یاد گرفتم امیدوارم به دردتون بخوره راستی اینو فقط واسه پلاس بگیرید چون زیاد امن نیست و امنیت نداره

آخرین ویرایش:
اكانت هاي پلاس ژاپن دسترسي به دموي ياكوزا 0 ( صفر :d ) دارن
حدود 5 گيگه و دو ساعت هم گيم پلي داره و فكر نكنم براي برطرف كردن عطش نسبت يه ياكوزا بد باشه چون هيچ ياكوزايي براي PS4 خارج از ژاپن نيمده:|

دوستان سلام

قضیه این بازی dead-or-alive چیه تو پلی استیشن استور رایگان برای دانلود هستش و نزدیک به 11 گیگی هم هستش

یه نسخه دیگه هم داره که پولیه
اونی که رایگانه میشه دانلود کرد و بازی کرد ؟

دوستان سلام

قضیه این بازی dead-or-alive چیه تو پلی استیشن استور رایگان برای دانلود هستش و نزدیک به 11 گیگی هم هستش

یه نسخه دیگه هم داره که پولیه
اونی که رایگانه میشه دانلود کرد و بازی کرد ؟
بله میتونی دانلود کنی و بازی کنه البته :
1. بخشه story بسته هست
2. نمیدونم کیا رو میشه باهاشون بازی کرد ولی همه شخصیتها در دسترس نیست

سلام دوستان امروز میخوام ی ps4 بخرم ک رو هاردش 11 بازی ریخته شده و نوشته ک:"
دارای یازده بازی ریخته شده روی هارد داخلی باسیستم share کمپانی سونی "
میخوام بدونم ک تو بازی کردن افلاین مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
واسه انلاین بازی کردن مشکل پیش میاد؟
اپدیت جدید سونی محودویتی واسه game sharing میزاره؟
تو اپدیت بازی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اگه پروفایلم مشکلی پیش بیاد بازیا حذف نمیشن؟؟؟؟؟
ممنون میشم هر چ سریعتر حوابمو بدید
ساعت 5 میرم ک کنسولو بگیرم
منم بازیمو میتونم با یکی دیگه شیر کنم؟؟؟؟اونم بدون محدودیت میتونه بازی کنه؟
اگه میشه دربارش ی کم توضیح میدید ک باید چیکار کنم
گه من یوزر پسووردو ازش بگیرم فروشنده دیگه نمیتونه یوزر و پسوردوو عوض کنه؟؟؟؟؟؟
اگه من یوزر و پسووردو داشته باشم دوستم فقط باید دیتای بازیو بگیره؟؟؟؟؟

سلام دوستان امروز میخوام ی ps4 بخرم ک رو هاردش 11 بازی ریخته شده و نوشته ک:"
دارای یازده بازی ریخته شده روی هارد داخلی باسیستم share کمپانی سونی "
میخوام بدونم ک تو بازی کردن افلاین مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟
واسه انلاین بازی کردن مشکل پیش میاد؟
اپدیت جدید سونی محودویتی واسه game sharing میزاره؟
تو اپدیت بازی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
اگه پروفایلم مشکلی پیش بیاد بازیا حذف نمیشن؟؟؟؟؟
ممنون میشم هر چ سریعتر حوابمو بدید
ساعت 5 میرم ک کنسولو بگیرم
منم بازیمو میتونم با یکی دیگه شیر کنم؟؟؟؟اونم بدون محدودیت میتونه بازی کنه؟
اگه میشه دربارش ی کم توضیح میدید ک باید چیکار کنم
گه من یوزر پسووردو ازش بگیرم فروشنده دیگه نمیتونه یوزر و پسوردوو عوض کنه؟؟؟؟؟؟
اگه من یوزر و پسووردو داشته باشم دوستم فقط باید دیتای بازیو بگیره؟؟؟؟؟
دوست گرامی بازیهای شیر مشکلی نداره فقط یه چیزی بهت بگم بازیهای شیری که فروشنده ها میفروشن هیچوقت اکانت اصلی بازی نیست که بهت میفروشن بلکه اکانت دوم و سوم یا غیره هست اون اکانت اگه اصلی باشه هر بازی به جز پول دانلود دویست و چهل تومن میفته و تو میتونی هر موقع خواستی دانلود و پاکش کنی ولی اکانت اصلی نباشه ببین بعد از حذف بازی بازم میشه دانلود کرد بازیهارو اگه بشه خوبه بگیر اگه نشه دیگه نگیری بهتره

دوستانی که Plus دارن، Rogue Legacy رو از دست ندن! :دی نذارین ظاهر ساده و ابتدایی بازی و درجه سختی بالای اون گول ـتون بزنه. بازی به شکل عجیبی اعتیادآور هست و کافیه یه مدت باهاش ور برین و کامل باهاش آشنا بشین تا دیگه نتونین ولش کنین.
همون طور که از اسم بازی مشخصه، در سبک Roguelike هست. یعنی از اون بازی هایی که مرگ کاراکتر برابر هست با شروع بازی از ابتدا. ولی اینجا یه حالت RPGمانندی هم در بازی طراحی شده که باعث میشه با پول هایی که در هر دست گیر میارین، بتونین کاراکتر رو ارتقا بدین و براش قابلیت های مختلف بگیرین یا آپگرید کنین و سپر و اسلحه و ... بخرین. کاراکترها هم همگی از یه خونواده هستن و بچه های کاراکترهای قبلی هستن. :دی یعنی مثلاً اولین کاراکترمون که میمیره، 3 تا گزینه میاد که از بچه ها و فک و فامیل اون هستن و باید از بین این 3 گزینه یکی رو انتخاب کنیم که هرکدوم کلاس مخصوص خودشون رو دارن یا مثلاً یکی ابعادش بزرگتر هست و اون یکی سریع تر هست و ... بعضی از کاراکترها هم ویژگی های مسخره و خنده داری دارن، مثلاً بعضی وقت ها کاراکتری رو انتخاب میکنین که بنده خدا مشکل گوارشی داره و یه دفعه وسط بازی دسته میلرزه و یه صدای خوشگلی هم از داخل بازی پخش میشه! :دی یا با انتخاب اون یکی تصویر سیاه و سفید میشه و حالت قدیمی پیدا میکنه. یکی دیگه از المان های بازی های Roguelike یعنی رندوم بودن هم به خوبی توی بازی وجود داره و هر دست با طراحی مراحل متفاوت و دشمن های متنوع روبرو میشین.
در مجموع به نظرم راحت بی خیال این بازی زیبا و جذاب نشین و حتی اگه اوایل کار زیاد باهاش حال نکردین هم یه ذره ادامه بدین، شک نکنین که ارزشش رو داره! برای دوستانی که به هیچ چیز جز متاکریتیک اهمیت نمیدن هم باید عرض بشه که میانگین بازی 85 هست که توی این دوره زمونه یعنی خیلی خفن و اینا! :دی

فعلا تایید شده که Helldivers پلاس نیست! :-" غیر مستقیم البته:-"
قضیه اینه که سونی توی 8 هفته ی آینده،8تا Indieـی که براش میان رو هفته ی اول عرضشون برای اعضای پلاس 10% تخفیف زده! اولیشم Helldivers میباشد! که خوب پس مجانی نیست برای پلاس دیگه:-"
دوباره ماه بعد(آپریل) هم Bastion بازیی هست که اولین هفته ی اون ماه میاد و اینم باز تخفیف خورده:| پس Bastion هم به صورت Day1 برای پلاس نیست:-"

ببینین چیا میدن...:-"
فقط اینم بگم سونی چند روز پیش گویا حالش خوب نبوده،یه ویدیو از Valiant Heart آپلود کرده! فازش چی بوده یکهو بعد از این همه وقت یادش اومده برای این بازی تبلیغ کنه، خدا داند! :d

ولی توی این 2ماه چقدر بازی خوب میاد :(
Helldivers , Titan Souls , Bastion , Shovel Knight , Holten Miami 2
همشون هم این تخفیف رو شامل میشن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or