PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان چندين وقته ه اروپا و امريكا يه سري بازي براي پلاس ميدن يعني با هم هماهنگ اند

اگر اين دوتا باشه بايد گفت هر ماه دريغ از ماه قبل :|
احتمالا" هم همين دوتاست !:| مي گن OTACOD بازي خوبيه و تعريف ازش زياد شده ولي لگو ايا :|؟

بابا اون Thief که ماه قبل برا PS3 مفتی کردنــو واسه PS4 فــری کنین :-l

thief چیه بابا گیر دادین بهش. بخدا آشغال به تمام معناست :دی 1 مرحله بیشتر نمیشه تحملش کرد از بس افت فریم و گیم پلی داغون داره :دی

اگه این دو تا بازی باشن من خودم شخصا خیلی خوشحال میشم :دی دلم لک زده واسه Co-Op رفتن لگو :دی

عجب اشتباهی کردم Plus گرفتم! :| اگه این بازی ها باشن (که احتمالاً هستن) هر دو رو قبلاً انجام دادم.
برای دوستانی که بازی نکردن:
Lego Marvel که نیاز به توضیح نداره و یکی از بهترین بازی های لگویی هست. تعداد بی شماری کاراکتر و لوکیشن های جالب و طنز خیلی باحال! توی چند وقت اخیر بازی های لگویی مختلفی بودن که تموم نکردم، ولی این یکی رو تا آخرش رفتم. :دی
Octodad رو هم حتماً امتحان کنین. بازی مشکلات کمی نداره و بعضی جاها هم گیم پلیش به شدت اعصاب خوردکن میشه، ولی ارزش یه بار تموم کردن رو داره. هم بخش های خنده دار و بامزه ای داره، هم گیم پلی متفاوت نسبت به بقیه بازی ها.

چیه اینا آخه؟ :|
هرچیم که بچه های عضو تحریریه تعریف میکنن ولی بازم بازی لگو تو کتم نمیره بخدا! :|
فک کنم تو کتگوری زیر خط چایلدیش باید قرارش بدن :|

مثل اینکه فردا بازی‌ها رو اعلام می‌کنن:
https://twitter.com/PlayStationFR/status/572445501041332225
+ الان دیگه هر کسی می‌تونه واسه خودش شایعه بسازه:
w1ixz83r5al77vapqg6g.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or