porfesor
کاربر سایت
?سلام.
دوستان اگه کسی کانال یا سایت میشناسه که پلاس جدیدارو ظرفیته بده لطفا برام پخ کنین
?سلام.
دوستان اگه کسی کانال یا سایت میشناسه که پلاس جدیدارو ظرفیته بده لطفا برام پخ کنین
سلام?
سلام لطفا برای منم میفرستید و اینکه من اکانت امریکا دارم بازیم روش دارم باید عوض کنم به ترکیه؟با ویزا کارت ترکیه میشه خرید کرد که بازی ها هم تقریبن نصف یا یک چهارم آمریکا قیمت دارن.
اطلاعات بیشتر پ خ شد
اکانت ترکیه رو بسازین بعد ظرفیت ۲ شو بدین به اصلیهسلام لطفا برای منم میفرستید و اینکه من اکانت امریکا دارم بازیم روش دارم باید عوض کنم به ترکیه؟
بیزحمت برای منم میفرستین ممنونبا ویزا کارت ترکیه میشه خرید کرد که بازی ها هم تقریبن نصف یا یک چهارم آمریکا قیمت دارن.
اطلاعات بیشتر پ خ
شاید مثل گیم پس بعضی بازی هارو تو اکانت اصلی دسترسی کامل بده. ولی فعلا همونجوریه قطعامن تا حالا اشتراکی پلاس نداشتم
ظ۲ بازیهای رایگان ماهانه و کاتالوگ بازیای پلاس رو اکانت خودمون میاد یا داستانش فرق داره؟
واحد پولیشو چه کنیم ؟ واسه منم پ.خ داداش ترکیه بازی کنیم یه کماکانت ترکیه رو بسازین بعد ظرفیت ۲ شو بدین به اصلیه
مثلا resident evil 7 یا اسپایدر من آپدیت رایگان نداره ولی بیشتر بازی ها دارن درباره ی تفاوت هم معمولا با resolution یا فریم بالاتری اجرا میشن حالا شما بازی مد نظرت رو بگو تا فرقش رو بگمسلام دوستان ، یه سوال داشتم ، این بازی های نسل هشتم که تو پلاس هست ،اپدیت نسل نهمی رایگان داره ؟! ( منظور اون بازی های که آپدیت رایگان گرفتن ) ، و اینکه اگه آپدیت رایگان ندارن یعنی هیچ تفاوتی بین دو نسخه نیست حتی تو بحث فریم ؟!
تشکر فراوان
خیلی ممنون لطف کردین ،بازی خاصی مد نظرم نیست میخواستم در مورد کلیت سرویس اطلاع پیدا کنممثلا resident evil 7 یا اسپایدر من آپدیت رایگان نداره ولی بیشتر بازی ها دارن درباره ی تفاوت هم معمولا با resolution یا فریم بالاتری اجرا میشن حالا شما بازی مد نظرت رو بگو تا فرقش رو بگم
فعلا خبری از آپدیت نسل نهمی نیست اگه هم بیاد احتمالا راک استار یه پولی بابتش میگیره ولی لودینگ بازی توی پلی 5 خیلی سریع شده من توی اون شهر هم افت فریم نداشتمخیلی ممنون لطف کردین ،بازی خاصی مد نظرم نیست میخواستم در مورد کلیت سرویس اطلاع پیدا کنم
و اینکه یه مورد دیگه الان مثلا RDR 2 هیچ آپدیتی نداشته تا امروز ،حالا سوالم اینه یعنی تو ps 5 هیچ تفاوتی با نسخه Ps 4 نداره ؟! مثلا تو نسخه Ps 4 یه جاهایی مثل سنت دنیس افت فریم داشت ، الان تو Ps 5 بازم همون منطقه افت فریم داره یا نه دیگه درست شده ؟!