MohaMad_SLH
کاربر سایت
ممنون میشم واسه منم ارسال کنینبا ویزا کارت ترکیه میشه خرید کرد که بازی ها هم تقریبن نصف یا یک چهارم آمریکا قیمت دارن.
اطلاعات بیشتر پ خ شد
ممنون میشم واسه منم ارسال کنینبا ویزا کارت ترکیه میشه خرید کرد که بازی ها هم تقریبن نصف یا یک چهارم آمریکا قیمت دارن.
اطلاعات بیشتر پ خ شد
خب بیرونم نرید بخاطر گرمای هوادوستان تمام انحصاری ها حتی دایرکترز کات ها همیشه هستن رو سرویس خارج نمیشن؟
من حقیقت از قبل همه رو دانلود کردم انتقالم دادم دیتاهارو ولی جرات نمیکنه ادم کنسول رو روشن کنه به خاطر برق رفتن
تا جایی که میدونم و تست کردم با نت ایران نمیشهدوستان توی ایران کسی تونسته بازی های PS3 رو به صورت استریم بازی کنه؟ اگه آره چه سرعتی میخواد؟
میخوام ببینم ارزش داره پلاس پرمیوم بگیرم
تا جایی که میدونم و تست کردم با نت ایران نمیشه
والا تا جایی که میدونم vpn نمیخواد و مشکل اینه که باید نتت 5 مگ سرعت آپلود داشته باشه که من تا حالا ندیدم تو ایرانمن یه جایی شنیدم میگفتن با VPN میشه ولی نمیدونم چقدر صحت داشته باشه، اگه فقط مشکلش سرعت نت باشه میشه با 4.5g یه کاریش کرد
پهنای باندت چقدره با به قول خودت 4.5 g ؟من یه جایی شنیدم میگفتن با VPN میشه ولی نمیدونم چقدر صحت داشته باشه، اگه فقط مشکلش سرعت نت باشه میشه با 4.5g یه کاریش کرد
والا تا جایی که میدونم vpn نمیخواد و مشکل اینه که باید نتت 5 مگ سرعت آپلود داشته باشه که من تا حالا ندیدم تو ایران
پهنای باندت چقدره با به قول خودت 4.5 g ؟
این که از همراه اول داری می زنی به خودش.من یه همچنین سرعتی با همراه اول میگیرم با ایرانسل فکنم یه خرده بهتر باشه البته دانلودش
با این پهنای باند و کانکشن LAN باید بتونی PS now رو استریم کنی بدون دردسر.من یه همچنین سرعتی با همراه اول میگیرم با ایرانسل فکنم یه خرده بهتر باشه البته دانلودش
این که از همراه اول داری می زنی به خودش.
با سرور خارج ملاکه.
بعدم برای PS3 فقط پهنای باند ملاک نیست پینگ هم هست که این مورد معمولا خرابه.
با این پهنای باند و کانکشن LAN باید بتونی PS now رو استریم کنی بدون دردسر.
نمیدونم ایرانس و همراه اول که میگی Router شون رو داری یا میخوای موبایلت رو هات اسپات کنی.
اگر نمیشه مشکل از ایرانه. مهمترین چیز برا PS Now استیبل بودن کانکشنه اگه VPN باعث میشه نتت قطع و وصل بشه تجربه خوشایندی نیست.
من با 20 Mb/s آپلود و 140 Mb/s دانلود استریم خوبی گرفتم از Ps now. البته وای فای و Lan تفاوتش زیاده.
تو این تقریباً یک سال و نیمی که ps5 دارم نزدیک 20 بار در وضعیت های مختلف برق رفته و نه کنسول و نه هارد SSD ای که بستم روش اتفاق براش نیوفتاده.چه ربطی داره گرمایه هوا شمارو اذیت میکنه ولی قطعی برق به خاطر حساسیت ssd بهش آسیب میزنه و امکان فرمت شدنش یا حتی سوختنش خیلی بالاست و سوختن ssd به معنی خداحافظی با کل کنسول چون شما نمیتونی رو ssd جانبی سیستم عامل رو نصب کنی
حالا نمیدونم ربط گرما به برق چی بود ولی من به این دلایل میگم نمیشه روشن کرد
چه ربطی داره گرمایه هوا شمارو اذیت میکنه ولی قطعی برق به خاطر حساسیت ssd بهش آسیب میزنه و امکان فرمت شدنش یا حتی سوختنش خیلی بالاست و سوختن ssd به معنی خداحافظی با کل کنسول چون شما نمیتونی رو ssd جانبی سیستم عامل رو نصب کنی
حالا نمیدونم ربط گرما به برق چی بود ولی من به این دلایل میگم نمیشه روشن کرد