PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این اسکرین شات میگه که اگه بازی رو اد کنیم تا زمانی که پلاس داریم باقی می‌مونه.
اشتباه می‌کنه به نظرتون؟

View attachment 259758
اره منم اینو دیدم تو استور. حالا نمیدونم داستان چیه که یکسری میگن مثل گیم پس هست و بازی اگر برداشته بشه از رو سرویس دیگه نمیشه بازیش کرد. طبق این عکس دیگه مثل گیم پس نیست و وقتی بازیو تو لایبرری اضافه کنید دیگه برای همیشه دارید

• Like
Reactions: Homi-Fatal
اره منم اینو دیدم تو استور. حالا نمیدونم داستان چیه که یکسری میگن مثل گیم پس هست و بازی اگر برداشته بشه از رو سرویس دیگه نمیشه بازیش کرد. طبق این عکس دیگه مثل گیم پس نیست و وقتی بازیو تو لایبرری اضافه کنید دیگه برای همیشه دارید
امیدوارم که برای همیشه اضافه بشه واقعاً.

امیدوارم که برای همیشه اضافه بشه واقعاً.
بعضی بازیا واسه همیشه تو لایبرری می مونن ولی بعضی ها تایم محدود دارن
تشخیصش هم خیلی راحته تو صفحه خود بازی که برید اگر با فوتت با رنگ زرد نوشته بود آفر تا فلان تاریخ هست یعنی گیمپس ولی اگر ننوشته بود یعنی واسه همیشه تو لایبرری هست تا زمانی که سرویس رو داشته باشید

• Like
Reactions: Homi-Fatal
نحوه خریدشم میتونی توضیح بدی
بعد از واریز وجه کد براتون ارسال میشه و خودتون redeem میکنید
ساختن اکانت ترکیه هم که آسونه
بعد ظ ۲ یا ۳ خودتون اضافه میکنید و اون یکی ظرفیت رو میدین به دوستتون
حدود ۱ تا ۱.۳ م ت قیمت داره
که برای هر نفرتون میشه حدود ۵۰۰ تا ۶۵۰ ت

حالا اگه بازیهای ترکیه میخایین بخرین باید یوزر و پسورد و اسمه بازی رو بدی تا اکی بشه

• Like
Reactions: DAVINCI
سلام اساتید یکی راهنمایی کنه اگه کنسل کنم پول پلاس برمیگرده ؟ منظورش چیه و موضوع دیگه اینه که من اگه استراک ps now بگیرم تبدیل میکنه به پرمیوم یا مستقیم اکسترا بگیرم ؟ اگه کسی پایه شریکی اکسترا بگیریم پخ کنه شماره موبایلمو بفرستم براش
IMG_20220618_094816.jpg

آخرین ویرایش:
سلام اساتید یکی راهنمایی کنه اگه کنسل کنم پول پلاس برمیگرده ؟ منظچرش چیه و موضوع دیگه اینه اگه کسی پایه شریکی اکسترا بگیریم پخ کنه شماره موبایلمو بفرستم براش
View attachment 260402
خیر بر نمی گرده. اکانتتون تا 17 اپریل 2023 فعال می مونه.

ممنون بالا نوشتمو ویرایش کردم اگه ممکنه بهدسوال های دیگه هم جواب بدید ممنون
تا اونجایی که من می دونم دیگه PS Now ای وجود نداره که بخواد تبدیل بشه به پریمیوم اصلاً

آخرین ویرایش:
اقا این ‍‍‍plus جدید واقعا هیولاست از نظر تعداد بازی من که قاطی کردم نمیدونم چی بازی کنم .
تازه من به عنوان کسی دارم این حرفو میزنم که از وقتی یادم میاد و بازی میکنم تو اکوسیستم سونی بودم و کلی بازی دیجیتالی یا فیزیکی خریدم و بازی کردم ولی بازم کلی عنوان هست برای تجربه کردن .
واقعا سونی تو تبلیغات این سرویس داره کم کاری میکنه یادمه گاردین گلکسی که تو گیم پس اومده بود چقدر تبلیغات راه انداخته بودن و تو بوق و کرنا کرده بودن .این بازی بی سر و صدا الان تو پلاس هست .یا فیفا 22 که اینور زودتر اومد یا فکر کنم اساسین والهالا روی گیم پس نیست دقیق نمیدونم.
کلا نمیخوام با گیم پس مقایسه کلی کنم چون اون سرویس تمام سرمایه گذاری مایکرو روشه ولی این سرویس سونی هم واقعا ارزشمنده امیدوارم تو ماه های اینده هم بازی های خوبی بهش اضافه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or