PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خبر رسید پلاس جدید ترکیه فردا شب میاد
نسخه پریمیوم یکساله حدود ۱ میلیون تا ۱.۳ میلیون تومن قیمت داره

نسخه اکسترا یکساله حدود ۸۰۰ ت تا ا م ت قیمت داره

همچنین حالت یکماه و سه ماهه هم داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DAVINCI
خبر رسید پلاس جدید ترکیه فردا شب میاد
نسخه پریمیوم یکساله حدود ۱ میلیون تا ۱.۳ میلیون تومن قیمت داره

نسخه اکسترا یکساله حدود ۸۰۰ ت تا ا م ت قیمت داره

همچنین حالت یکماه و سه ماهه هم داره
گیفت کارت ترکیه از کجا پیدا کنیم؟

سلام دوستان چون من بیشتر دستینی بپلی می دم می خام بپرسم که در بعضی از قسمتای کوآپ یا ... نوشته برای تجربه اش یه پلاس نیاز داری ولی من اصلا اشتراک پلاس ندارم ولی بازی اجازه میده که اون حالت رو بازی کنم چرا؟ مگه نه اینکه خودش نوشته نیاز به پلاس داره ؟امیدوارم که متوجه منظورم شدید.

سلام دوستان چون من بیشتر دستینی بپلی می دم می خام بپرسم که در بعضی از قسمتای کوآپ یا ... نوشته برای تجربه اش یه پلاس نیاز داری ولی من اصلا اشتراک پلاس ندارم ولی بازی اجازه میده که اون حالت رو بازی کنم چرا؟ مگه نه اینکه خودش نوشته نیاز به پلاس داره ؟امیدوارم که متوجه منظورم شدید.
دستینی خیلی وقته رایگان شده، بازی های رایگان هم نیاز به پلاس ندارن.

سلام...دوستان جایی سراغ دارید که بشه ظرفیت 2 یا 3 پلاس اکسترا رو با قیمت خوب گرفت؟(اگر هست بهم تو پی وی پیام بدید)...دوستان ظرفیت 3 باید تو همون اکانت بازی کرد دیگه و مشکل خاصی نداره؟

دیشب بازی evil genius 2 بدون اعلام قبلی از سرویس حذف شد و حتی اگه توی library هم باشه قابل دانلود نیست
پس به غیر از دو بازی ماهانهessential بقیه بازی ها با خارج شدن از سرویس برای همیشه از دسترس خارج میشن و ربطی به اضافه کردن به library نداره

دیشب بازی evil genius 2 بدون اعلام قبلی از سرویس حذف شد و حتی اگه توی library هم باشه قابل دانلود نیست
پس به غیر از دو بازی ماهانهessential بقیه بازی ها با خارج شدن از سرویس برای همیشه از دسترس خارج میشن و ربطی به اضافه کردن به library نداره
اینکه بده مثلا داری بازی میری از کاتالوگ اکسترا وسط بازی هستی بازی خارج بشه قفل میشه و ناپدید !!!! اون اسنشیال ماهی دو بازی میمونه خوبه این چرا میپره باید از ۱ ماه قبل اعلام کنه تو این تاریخ این بازیا خارج میشن سونی پول پرستیه ها

اینکه بده مثلا داری بازی میری از کاتالوگ اکسترا وسط بازی هستی بازی خارج بشه قفل میشه و ناپدید !!!! اون اسنشیال ماهی دو بازی میمونه خوبه این چرا میپره باید از ۱ ماه قبل اعلام کنه تو این تاریخ این بازیا خارج میشن سونی پول پرستیه ها
معمولا بازی های ایندی بدون اعلام قبلی حذف میشن ولی بازی های بزرگ رو اعلام میکنن
زیاد ربطی به سونی نداره خاصیت این سرویس ها همینه چه گیم پس چه نتفلیکس هر ماه چندتا بازی یا فیلم حذف میشن تا به جاش بازی های جدید اضافه بشن این سرویس ها بیشتر حالت اجاره دارن تا مالک بازی بودن

معمولا بازی های ایندی بدون اعلام قبلی حذف میشن ولی بازی های بزرگ رو اعلام میکنن
زیاد ربطی به سونی نداره خاصیت این سرویس ها همینه چه گیم پس چه نتفلیکس هر ماه چندتا بازی یا فیلم حذف میشن تا به جاش بازی های جدید اضافه بشن این سرویس ها بیشتر حالت اجاره دارن تا مالک بازی بودن
گیمپس که همیشه اعلام می کنه چه بازی هایی قراره برن و 20% هم تخفیف اعمال می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or