PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان الان مثلا مشخص هستش که بازی های بزرگی مثل Returnal, Demon souls, ac Valhalla کی از سرویس خارج میشن؟
من اد و دانلودشون کردم ولی فعلا وقت ندارم بازی کنم.میترسم سریع از سرویس خارج بشن
تو اطلاعات بازی که چیزی راجع به زمان خارج شدن ننوشته!

آقا همین extra خوبه؟ یا حتمن پرمیوم بگیریم؟
و اینکه تنها تفاوتشون اینه که پرمیوم بازی های نسل های پیشین یعنی ۱ و ۲ و ۳ هم داره درسته؟ قابل دانلودن همگی؟

• Cool
Reactions: ps34
من با بیست دلار اکانتمو به اکسترا آپگرید کردم راضیم با این وضع دلار‌ این سرویس بصرفه‌تره. خیلی از بازیایی که کوتاهن ده پونزده ساعته تموم‌ میشن زورم میومد اونقدر پول‌ واسشون بدم بدرد این سیستم میخورن. برای شروع هم shadow warrior 3 و control رو‌ دانلود کردم جفتشون هم گیم پلیشون عالیه و فانن. بازیای انحصاری خوبیم گذاشتن.

دوستان بازی 9Monkeys of Shaolin رو از دست ندید مخصوصا اگه سبک Beat em Up دوس دارید. بازی خوش ساخت و فانیه. سیستم مبارزات خوب و رَوونی داره. داستانش ساده ولی خوبه. خیلی مختصر مفیدم هستش و زمانش کوتاهه مثل باقی بازیای این سبک. تنوع آپگریداش خیلی خوبه و تنوع سلاح و آیتماش هم خوبه. کواپ آفلاین و آنلاین هم داره.

من از سایت ترکیه کالا خریدم سایت های مشابه ای هم هستن بزنید خرید از ترکیه میاره هر لیرو حدود 2370 تومن حساب کرد و 400 لیر شد 950 هزار تومن(پلاس یک ساله اکسترا) پلاس پرمیومم یکساله هم 460 لیره میشه یک میلیونو 100 هزار

Attachments

• IMG_20220626_015425_777.jpg
    IMG_20220626_015425_777.jpg
    167.8 KB · مشاهده: 74
امشب یه ویس شنیدم که پلاس ترکیه نخرید ترکیه گیفت کارت نداره و با مسترکارت فیک میخرن و این چرت و پرتا
خب از سایت‌هایی که کارشون خرید و فروش کالا های مختلف از ترکیه هست بخرین سایتی هم که بالا گفتم نماد اعتماد داره چند ساله کالاهای مختلف مثل پوشاک و عطر و وسایل آرایشی و غیره رو از ترکیه میخره میاره تحویل میده به سفارش دهنده و حتما یه حساب شرکتی تو ترکیه دارن و از اون حساب مستقیما میخرن خیلی بعیده بخوان با این کارا به اعتبار خودشون لطمه بزنن و حرف ایشونم کلی هست نمیشه به همه تعمیم داد و با این پیش فرضم میشه گفت یه سری از فروشگاه ها گیفت کارت هایی که با کردیت کارت فیک خریدنو به ما میفروشن

خب از سایت‌هایی که کارشون خرید و فروش کالا های مختلف از ترکیه هست بخرین سایتی هم که بالا گفتم نماد اعتماد داره چند ساله کالاهای مختلف مثل پوشاک و عطر و وسایل آرایشی و غیره رو از ترکیه میخره میاره تحویل میده به سفارش دهنده و حتما یه حساب شرکتی تو ترکیه دارن و از اون حساب مستقیما میخرن خیلی بعیده بخوان با این کارا به اعتبار خودشون لطمه بزنن و حرف ایشونم کلی هست نمیشه به همه تعمیم داد و با این پیش فرضم میشه گفت یه سری از فروشگاه ها گیفت کارت هایی که با کردیت کارت فیک خریدنو به ما میفروشن
الان شما از این فروشگاهی که خریدید تحویل داد بهتون ؟

• Like
Reactions: Arash-S212
IMG_20220626_173115_630.jpg

خب ظاهرا بازیای Plus Essential جولای لیک شدن
کرش ۴ که مشخصه چیه داستانش
دارک پیکچرز رو که به شخصه اصلا دوس نداشتم
ولی در مورد Arcadegeddon باید بگم که یکی از بهترین و جذابترین بازی‌هایی هستش که تجربه کردم. سبک بازی روگ‌لایک هستش و گیم‌پلی به شدت خوبی داره. خیلی وقت پیش نسخه ارلی اکسس رو خریدم توی آف و بالاخره قراره ریلیز رسمی بشه. از دستش ندید که یکی از فان‌ترین‌های شوتر سوم شخصه به همراه آرت شدیدا زیبا و موزیک‌های عالی
خلاصه که اگه لیک درست باشه خیلی خووبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or