PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم امروز اکسترا گرفتم و رو بعضی بازیا همون کد ارور هارو داشتم و اکثرا ارور تایم اوت سرور بود .
از dns گوگل استفاده کنید حل میشه باز معلوم نیس چه گندی دارن به این نت میزنن .یه psn درست درمون مونده بود....

• Like
Reactions: D_grayman
از بچه ها اینجا کسی از این اکانت های ظرفیتی پلاس اکسترا خریده؟
اگه آره ترکیه ؟
آخر نفهمیدیم یکی میگه ترکیه خوبه یکی میگه ترکیه بده
سه چهار روزه از یکی از بچه های همین فروم اکسترا یک ساله ظرفیت 3 ترکیه خریدم 499 تومن
چند تا بازی هم دانلود کردم تا حالا که مشکلی نبوده

خب ما هم یه پلاس اکسترا گرفتیم :D
من واقعا عاشق گیم پس هستم. ولی سونی با این حرکتش ترکوند مایکرو رو :D چقدر بازی با کیفیت داره. انقدر گذاشتم دانلود که دیگه ارور فضای خالی داد :D رد دد ۲، اسپایدرمن، راید ۴، گوست اف سوشیما، آنچارتد، تنیس و ... اصلا عالیه عالی.

دم سونی گرم

خب ما هم یه پلاس اکسترا گرفتیم :D
من واقعا عاشق گیم پس هستم. ولی سونی با این حرکتش ترکوند مایکرو رو :D چقدر بازی با کیفیت داره. انقدر گذاشتم دانلود که دیگه ارور فضای خالی داد :D رد دد ۲، اسپایدرمن، راید ۴، گوست اف سوشیما، آنچارتد، تنیس و ... اصلا عالیه عالی.

دم سونی گرم
ظرفیتی؟

اگه پلاس ترکیه ظرفیت کامل رو بگیرم به بازیهای اکانت دیگم مثل فیفا 22 که ماهانه رو پلاس اومده بعد از تموم شدن مدت پلاسش دسترسی دارم یا حتما باید اکانت آمریکا رو هم شارژ کنم ؟

یه اطلاع‌رسانی کنم واسه دوستانی که اهل بازیهای Golf هستن!
Everybody's Golf که توی لیست بازیهای پلاس اکسترا هست حدود دو سه ماه دیگه کلا سروراش بسته میشه.
اکثر بازی آفلاینه ولی بخش آنلاین خیلی فان و جالبی داره...از دست ندید! از اون بازیاست که بین بازیای بزرگ دیگه بشدت میچسبه!

• Like
Reactions: Mahdii61

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or