PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرته
دقیقا همون کارو با اکانت های پلاس آمریکا دارن الان میکنن
اتفاقا رو گیفت کارت خیلی بیشتر حساسن چون اعتبار دلاری میاد به حساب
یه لحظه فکر کن اگه همه مثل ما آگاهی داشته باشن چقدر اکانت پلاس و حتی بازی دستشون باد میکنه

این کانالی که عکسشو گذاشتم فکر کنم داره میسوزه از اینکه ملت دارن با قیمت بهتری میخرن،چند روز پیشم چندتا ویس گذاشته بود که نخرید آقا ترکیه نخرید
کانال فروش گیفت کارته؟
اخه خیلی عجیبه که انقد نگران بقیه است
اگر بن میشدن اکانتای ترکیه خبرش می‌پیچید
من نمیدونم همچین قانونی هست یا نه ولی اگه هست بگو لینک اون قانونو بزارن که از کجا این قانونو فهمیده

کانال فروش گیفت کارته؟
اخه خیلی عجیبه که انقد نگران بقیه است
اگر بن میشدن اکانتای ترکیه خبرش می‌پیچید
من نمیدونم همچین قانونی هست یا نه ولی اگه هست بگو لینک اون قانونو بزارن که از کجا این قانونو فهمیده
نه کانال فروش اکانت بازیه و همینطور اکانت پلاس بعد تو سایتش میری قیمت پلاس ظرفیت ۳ بیشتر از ۲عه
الآنم مثلاً تخفیف زده چون همه دارن ترکیه از جاهای دیگه میگیرن
IMG_20220630_160210.jpg

نه کانال فروش اکانت بازیه و همینطور اکانت پلاس بعد تو سایتش میری قیمت پلاس ظرفیت ۳ بیشتر از ۲عه
الآنم مثلاً تخفیف زده چون همه دارن ترکیه از جاهای دیگه میگیرن
View attachment 262101
به حرف کسی که ذی نفعه نمیشه اعتماد کرد
ولی خودم و خیلیا تو همین سایت اکانت ترکیه داریم من بیشتر از یه هفته اس که دارم و مشکلی نیست اگه احیانا مشکلی پیش اومد میگم

من یه چیزی ر ومتوجه نشدم، بازیهای توی حالت Extra، هر دو ماه پاک میشن و بازیهای جدید ارائه میشه؟ یا هر زمان بخایم میتونیم اونارو بازی کنیم؟

یکی دقیق توضیح بده لطفا من کل پست بچه ها رو بعد از تغییر psn ها خوندم نتیجه نگرفتم

بازی The Artful Escape رو از دست ندید. شبیه به بازیایی مثل جرنی و فلاور و ابزو گریس هستش. یه ساید اسکرول شدیدا خوش آب و رنگ همراه با داستان ساده ولی قشنگ و پر از لحظات جذاب و دوس داشتنی که حسابی سر حالتون میارن. طراحی محیط که شدیدا کالرفول هستش و آرت‌استایل خیلی زیباش مخلوط میشه با موزیک‌های قشنگ و در کنار اینا، کرکترای جالب و بامزش که وُیس اکتینگ خیلی خوبی هم دارن، قطعا باعث میشن در ریلکس‌ترین حالت ممکن از بازی لذت ببرید
هر چی کمتر بدونید جذابیتش بیشتر میشه پس چیز دیگه‌ای نمیگم اما اگه این سبک بازی رو دوس دارید حتما دانلودش کنید.

من چند ماه پیش یک کد پلاس 1 ساله خریدم دیروز خواستم اکتیو کنم برام 12 ماه اسنشیال داد کانفریم کردم ارور داد و بعد هر چی زدم گفت کد استفاده شده
یعنی کلاه رفت سرم؟
یک اکانت ریجین دو فارکرای هم از یک سایت معتبر گرفتم که بعد 5 ماه به راحتی پسورد را عوض کردند و جوابگو هم نیستن خیلی دلم میخواد اینجا اسم سایتش را بگم
واقعا از این همه کلاه برداری ترسیده شدم الان یک پریمیوم یک ساله میخوام نمیدانم به کی دیگه میشه اعتماد کرد قبلا یک کارت پلاس بود الان ظرفیتی شده کلاهبرداری زیاد شده

منم بالاخره نتونستم مقاومت کنم و یه ظرفیت ۲ اکسترا گرفتم
واسه شروع هم returnal و demon souls و Ghost of Tsushima رو زدم واسه دانلود
دم سونی گرم هرکدوم از اینارو میخواستم بازی کنم باید کم کم ۷۰۰ پول اکانتشونو میدادم :D

متاسفانه یادم نیست چه سایتی کد پلاس خریدم ایمیلی هم ندارم
به ساپورت سونی ایمیل بزن و موضوع رو توضیح بده، چون میگی اولش برات زده که یک سال اسنشیال و بعد ارور داد احتمال داره که شاید سونی کمک کنه.

• Like
Reactions: desperados
سلام دوستان اگه اکسترا داشته بازی مثلا بازی رد دد رو که قراره از پلاس بیاد بیرونو اد کنی میتونی هنوز بازیش کنی یا میره کلا
اگه از سرویس حذف بشه دیگه نمیتونید بازیش کنید
سلام بچه ها میشه بگید کدوم بازیا تایمشون کمه برای پلاس و کدوما قشنگه که بازی کردین
Control Ultimate edition
concrete genie
artful escape
اینا در عین این که تایم کمی ازتون میگیرن، بازیای خوبی هستند

• Like
Reactions: mohamadmj

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or