Homi-Fatal
کاربر سایت
آره من و دوتا از دوستام الان داریم همین کار رو میکنیم.دوستان یه سوال.الان یکی اکانت اکسترا بگیره میتونه با 2 تا ps5 و یه دونه ps4 اشتراکی استفاده کنه؟
آره من و دوتا از دوستام الان داریم همین کار رو میکنیم.دوستان یه سوال.الان یکی اکانت اکسترا بگیره میتونه با 2 تا ps5 و یه دونه ps4 اشتراکی استفاده کنه؟
بله مشکلی ندارهدوستان یه سوال.الان یکی اکانت اکسترا بگیره میتونه با 2 تا ps5 و یه دونه ps4 اشتراکی استفاده کنه؟
داداش این واسه من همون اولش ارور میداد ، وارد نمیشدظاهرا تاپیک نداره پس اینجا میگم
Crew 2 رو از دست ندید. با ۶۰فریم شدن کلا یه بازی دیگه شده. لذتش قابل مقایسه نیس با قبل از آپدیت. با آپدیتای دیگهای هم گه گرفته محتواش خیلی بیشتر شده و میتونه ساعتها سرگرمتون کنه
منم گرفتمش وارد نشد دوباره گذاشتم دان بینم چی میشه.داداش این واسه من همون اولش ارور میداد ، وارد نمیشد
سلام بله اکانتی که گرفتید اکتیو میکنید میزنید واسه دانلود میاید داخل اکانت خودتون و بسم اللهسلام دوستان.من الان اکانت ظرفیت ۲ اکسترا رو بگیرم رو ps4 میتونم رو اکانت خودم پلی بدم گیمای اکسترا رو؟
پلاس مربوط به همون اکانت بوده و چون تموم شده زمانش بازی قفل میشه یا باید همون اکانت رو شارژ کنی یا بازی رو بخری هیچ راه سومی وجود ندارهسلام
من اکانت ۱ ماهه پلاس داشتم قبلن،واسه ترکیه بود
بازی فیفا ۲۲ رو که بازی ماه پلاس بود دانلود کرده بودم،اکانتم تموم شد حالا بعد ۱ مماه اکانت پرمیوم دلوکس ترکیه گرفتم و وارد کنسول کردم ولی بازیهای دانلودیم رو اکانت قبل قفل شده و نه با پورچس و نه با پریمری درست میشه
میشه راهنماییم کنید قفل موندن
وقتی بازیرو استارت میکنی پیغام cant start app میده.۴۰ گیگ دانلود کرده بودم که ۳۰ گیگ آپ جدید داده بود فک کنم بخاطر این دیتاش خراب شد.امشب دانلودش میکنم باید درست بشه این پیغام هم وقتی میده که دیتا خراب شده باشه.ینی کرش میکنه؟ منم میخوام دانلود کنم دیتاشو اگر داستان داره فعلا نگیرم