PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ظاهرا تاپیک نداره پس اینجا میگم :D
Crew 2 رو از دست ندید. با ۶۰فریم شدن کلا یه بازی دیگه شده. لذتش قابل مقایسه نیس با قبل از آپدیت. با آپدیتای دیگه‌ای هم گه گرفته محتواش خیلی بیشتر شده و میتونه ساعت‌ها سرگرمتون کنه

شایعه:

✅Stray
✅FFVII Remake Intergrade + INTERmission
✅AC IV: Black Flag
✅AC Unity
✅AC: Freedom Cry
✅AC: The Ezio Collection
✅Saints Row IV: Re-Elected
✅Syphon Filter 2 (PSX)
✅Dino Crisis (PSX)
✅Syphon Filter: Dark Mirror (PSP)
✅Syphon Filter: Logan’s Shadow (PSP)
✅Ridge Racer (PSP)
✅Resistance: Retribution (PSP)
✅Valkyrie Profile: Lenneth (PSP)
✅LocoRoco: Midnight Carnival (PSP)
✅Resistance 2 (PS3)

ظاهرا تاپیک نداره پس اینجا میگم :D
Crew 2 رو از دست ندید. با ۶۰فریم شدن کلا یه بازی دیگه شده. لذتش قابل مقایسه نیس با قبل از آپدیت. با آپدیتای دیگه‌ای هم گه گرفته محتواش خیلی بیشتر شده و میتونه ساعت‌ها سرگرمتون کنه
داداش این واسه من همون اولش ارور میداد ، وارد نمیشد

• Sad
Reactions: NaViiDii
سلام دوستان.من الان اکانت ظرفیت ۲ اکسترا رو بگیرم رو ps4 میتونم رو اکانت خودم پلی بدم گیمای اکسترا رو؟
سلام بله اکانتی که گرفتید اکتیو میکنید میزنید واسه دانلود میاید داخل اکانت خودتون و بسم الله
من روی ps5 همین کارو کردم

سلام
من اکانت ۱ ماهه پلاس داشتم قبلن،واسه ترکیه بود
بازی فیفا ۲۲ رو که بازی ماه پلاس بود دانلود کرده بودم،اکانتم تموم شد حالا بعد ۱ مماه اکانت پرمیوم دلوکس ترکیه گرفتم و وارد کنسول کردم ولی بازیهای دانلودیم رو اکانت قبل قفل شده و نه با پورچس و نه با پریمری درست میشه😔
میشه راهنماییم کنید قفل موندن

بچه ها بازی wytchwood را به هیچ وجه از دست ندید فوق العاده است این بازی .یه بازی در سبک کرفتینگ همراه با پازل های جذاب و از همه مهمتر یه بازی کاملا آرامش بخش که میتونید در کنار بازی های خشن و بکش بکش دیگه اینا هم تست کنید و به اعصابتون یه استراحتی بدید.
خیلی خوبه این بازی:x:x:x

سلام
من اکانت ۱ ماهه پلاس داشتم قبلن،واسه ترکیه بود
بازی فیفا ۲۲ رو که بازی ماه پلاس بود دانلود کرده بودم،اکانتم تموم شد حالا بعد ۱ مماه اکانت پرمیوم دلوکس ترکیه گرفتم و وارد کنسول کردم ولی بازیهای دانلودیم رو اکانت قبل قفل شده و نه با پورچس و نه با پریمری درست میشه😔
میشه راهنماییم کنید قفل موندن
پلاس مربوط به همون اکانت بوده و چون تموم شده زمانش بازی قفل میشه یا باید همون اکانت رو شارژ کنی یا بازی رو بخری هیچ راه سومی وجود نداره

• Like
Reactions: cheguevara.
ینی کرش میکنه؟ منم میخوام دانلود کنم دیتاشو اگر داستان داره فعلا نگیرم
وقتی بازیرو استارت میکنی پیغام cant start app میده.۴۰ گیگ دانلود کرده بودم که ۳۰ گیگ آپ جدید داده بود فک کنم بخاطر این دیتاش خراب شد.امشب دانلودش میکنم باید درست بشه این پیغام هم وقتی میده که دیتا خراب شده باشه.
یوبی لامصب دیتا بازیاشم باگ دارن :D

آپدیت:بازی دوباره دان کردم درست شد.
سروراشم قیلترن باید وی پی ان بزنین

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Thanos

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or