منم همین مشکلو داشتم ( ریجن آمریکا )دی ال سی های بازی اسپایدرمن اجرا نمیشه تو ردیتم نگاه کردم همه این مشکلو داشتن فکر میکنم بازی ها با دی ال سی جدا دی ال سی هاشون اجرا نمیشه
همچین گزینه ای نیستمنم همین مشکلو داشتم ( ریجن آمریکا )
شما از تو خود سایت پلی استیشن ( با پی سی ) وارد استور بشو، لاگین بشو
اسم دی ال سی بزن
انتخاب بکن و دو تا گزینه هستش، Purchased که احتمالا این برات فعاله و کنارش نوشته You already owned another edition زیرش هم گزینه Free هست، اونو انتخاب کن و اد تو لایبرری بزن، واسه تک تک دی ال سی هات همینکارو بکن و اد بزن، یه بار کنسول رو حتما ریستارت بکنی درست میشه
از شانس من تنها بازیی که میخواستم ( و رو سرویس قبل در حال بازیش بودم) FF12 بود! که اون رو روی اکسترا گذاشتن و همینطور FF10مسخره بودن سرویس پریمیوم همین قسمت کلاسیک کاتالوگ هست و گندش اونجا بالا میاد که حتی ریمستر بازی های ps3 که برا نسل هشت اومده هم جز کلاسیک کاتالوگ حساب میشه چون اصل بازی برا ps3 بوده
حالا ما میگیم اوکی مشکلی نیست
ولی نکته ای که دقت نکردن و یه جورایی گاف دادن اینه که اومدن ریمیک نسخه های قدیمی هم جز کلاسیک کاتالوگ حساب کردن
الان نسخه های ریمیک مافیای ۱ و ۲ جز پریمیوم حساب میشن درصورتی که نباید اینطور باشه
یعنی درود بر شرفت من بازیو چند وقت پیش فقط به خاطر دی ال سیا دان کرده بودم ولی نرفته بودم توش الان اول اومدم نظر این دوستمون دیدم رفتم تو بازی دیدم زارت نمیشه رفت تو دی ال سیا گفتم 70 گیگ دانلودم تو این بی نتی به باد رفت بعد نظر تورو دیدم انجام دادم و کامل درست شد رفتم تو دی ال سی دمت گرممنم همین مشکلو داشتم ( ریجن آمریکا )
شما از تو خود سایت پلی استیشن ( با پی سی ) وارد استور بشو، لاگین بشو
اسم دی ال سی بزن
انتخاب بکن و دو تا گزینه هستش، Purchased که احتمالا این برات فعاله و کنارش نوشته You already owned another edition زیرش هم گزینه Free هست، اونو انتخاب کن و اد تو لایبرری بزن، واسه تک تک دی ال سی هات همینکارو بکن و اد بزن، یه بار کنسول رو حتما ریستارت بکنی درست میشه
PS Plus Extra and Premium games list: every game on the serviceکسی لیستی داره بدونیم کدوم بازیا Extra هستن کدوما Premium ؟
این final fantasy vii remake intergrade چه فرقی با اون ff vii remake داره ؟View attachment 264080
Also available on July 19 are:
Stray | PS4, PS5
Final Fantasy VII Remake Intergrade | PS5
Marvel’s Avengers | PS4, PS5
Assassin’s Creed Unity | PS4
Assassin’s Creed IV Black Flag | PS4
Assassin’s Creed Rogue Remastered | PS4
Assassin’s Creed Freedom Cry | PS4
Assassin’s Creed: The Ezio Collection | PS4
Saints Row IV: Re-Elected | PS4
Saints Row Gat out of Hell | PS4
Spirit of the North: Enhanced Edition | PS5
Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure | PS4
Jumanji The Video Game | PS4
Paw Patrol on a Roll! | PS4
ReadySet Heroes | PS4
No Heroes Allowed! (PSP)
LocoRoco Midnight Carnival (PSP)
دی ال سی روشه ولی فکر نکنم بشه دی ال سی رو بازی کرد به خاطر باگ استورش البته تو ریجن آمریکا میشه با ترفندی اینو درست کرد ولی تو اروپا فعلا این مشکل هستاین final fantasy vii remake intergrade چه فرقی با اون ff vii remake داره ؟
من بزور تمومش کردمavengers ارزش داره 130 گیگ دانلود کنیم ؟ فکر کنم تا الان باگ هاش برطرف شده باشه
متاسفانه اصل کاری که وقت باشه رو نداریم که این همه بازی رو تموم کنیم خیلی دوست دارم دوباره ezio collection رو با کیفیت 4k برم
خیلی سمیه بازیش بجاش gurdians of the galaxy رو بگیر اگه نرفتی خیلی خوبه دیالوگاش ۳۵ گیگ هم بیشتر نیavengers ارزش داره 130 گیگ دانلود کنیم ؟ فکر کنم تا الان باگ هاش برطرف شده باشه
متاسفانه اصل کاری که وقت باشه رو نداریم که این همه بازی رو تموم کنیم خیلی دوست دارم دوباره ezio collection رو با کیفیت 4k برم