PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
21:30 البته سری قبل این ساعت بود شاید این سری زودتر باشه الان چک کردم syberia 23 ساعت دیگه از سرویس خارجه ینی 17:30 اگه همون ساعتم بازی جدیدا بیاد ممکنه 17:30 باشه
کلا 7 گیگه بیاد تو نیم ساعت دانلوده
۲۱:۳۰ امشب یا فردا؟

• Like
Reactions: Thanos
سلام الان بازیا اضافه شدن
فقط یک سوال من اکسترا دارم فقط تونستم استری و جومانجی قابل دانلود بود باقی قیمت داشتن برچسب پرمیوم هم نداشتن آیا ریمیک۷ برا پرمیوم یا باگه درست میشه؟ خیلی نامردی اینجوری همه بازیا اگر پرمیوم باشه فقط دو بازی واسه اکسترا!

سلام الان بازیا اضافه شدن
فقط یک سوال من اکسترا دارم فقط تونستم استری و جومانجی قابل دانلود بود باقی قیمت داشتن برچسب پرمیوم هم نداشتن آیا ریمیک۷ برا پرمیوم یا باگه درست میشه؟ خیلی نامردی اینجوری همه بازیا اگر پرمیوم باشه فقط دو بازی واسه اکسترا!
دوست گرامی همه بازی هایی که معرفی کردن برا اکسترا هم میاد
این چیزی که الان باهاش برخوردی باگه استوره درست میشه

• Like
Reactions: navid_x360
آقا این سرویس پرمیوم عجب چیزیه

فقط امیدوارم مشکل دانلود بازی های ps3 هم رفع بشه

من فعلا نخریدم ولی تا یکی دو ماه دیگه میگیرم

آقا این سرویس پرمیوم عجب چیزیه

فقط امیدوارم مشکل دانلود بازی های ps3 هم رفع بشه

من فعلا نخریدم ولی تا یکی دو ماه دیگه میگیرم
فکر نمی کنم شدنی باشه! بخاطر معماری متفاوت پردازنده CELL PS3 فقط با شبیه ساز مگه روی کنسول اجرا بشه اونم اگه بشه با کلی مشکل ران می شه

• Like
Reactions: soheil.nilavari2
فاینال فانتزی رو دانلود کردم dlc اش اجرا شد البته شنیدم قبلا کسانی که خود فاینال فانتزي و پی اس پلاسو داشتند الان نمیتونن وارد بازی بشن باید منتطر باشین تا باگ برطرف شه
دقیقا این مشکل‌ رو‌‌ دارم نمیتونم دی ال سی رو اد بزنم

روش اجرای dlc های بازی اسپایدر من برای اکانت اروپا

از قسمت تنطیمات دستگاه وارد قسمت اکانت و گزینه restore liscene رو بزن تموم که شد بازی رو اجرا کن و از قسمت dlc ها میتونی اجرا کنی
این روش برای اکانت های اروپا جواب میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or