۲۱:۳۰ امشب یا فردا؟21:30 البته سری قبل این ساعت بود شاید این سری زودتر باشه الان چک کردم syberia 23 ساعت دیگه از سرویس خارجه ینی 17:30 اگه همون ساعتم بازی جدیدا بیاد ممکنه 17:30 باشه
کلا 7 گیگه بیاد تو نیم ساعت دانلوده
۲۱:۳۰ امشب یا فردا؟21:30 البته سری قبل این ساعت بود شاید این سری زودتر باشه الان چک کردم syberia 23 ساعت دیگه از سرویس خارجه ینی 17:30 اگه همون ساعتم بازی جدیدا بیاد ممکنه 17:30 باشه
کلا 7 گیگه بیاد تو نیم ساعت دانلوده
دوست گرامی همه بازی هایی که معرفی کردن برا اکسترا هم میادسلام الان بازیا اضافه شدن
فقط یک سوال من اکسترا دارم فقط تونستم استری و جومانجی قابل دانلود بود باقی قیمت داشتن برچسب پرمیوم هم نداشتن آیا ریمیک۷ برا پرمیوم یا باگه درست میشه؟ خیلی نامردی اینجوری همه بازیا اگر پرمیوم باشه فقط دو بازی واسه اکسترا!
فکر نمی کنم شدنی باشه! بخاطر معماری متفاوت پردازنده CELL PS3 فقط با شبیه ساز مگه روی کنسول اجرا بشه اونم اگه بشه با کلی مشکل ران می شهآقا این سرویس پرمیوم عجب چیزیه
فقط امیدوارم مشکل دانلود بازی های ps3 هم رفع بشه
من فعلا نخریدم ولی تا یکی دو ماه دیگه میگیرم
یکی از دوستان مثل اینکه از این سایت خرید کرده بوده:سلام دوستان.سایت a c c s e l l برای اکانت پلاس اکسترا و پرمیوم ترکیه قابل اطمینانه؟ اگر نه جای قابل اطمینان میشناسید؟
این سایت هم خودم خرید کردم خیلی با اطمینانهسلام دوستان.سایت a c c s e l l برای اکانت پلاس اکسترا و پرمیوم ترکیه قابل اطمینانه؟ اگر نه جای قابل اطمینان میشناسید؟
گرون میده اکانت کامل اکسترا میده 1500 اکانت ظرفیتی ps5 هم 1 میلیون در حالی که خودش از ترکیه کالا مستقیم بخره از استور زیر 1 میلون در میاد
دقیقا این مشکل رو دارم نمیتونم دی ال سی رو اد بزنمفاینال فانتزی رو دانلود کردم dlc اش اجرا شد البته شنیدم قبلا کسانی که خود فاینال فانتزي و پی اس پلاسو داشتند الان نمیتونن وارد بازی بشن باید منتطر باشین تا باگ برطرف شه
روش اجرای dlc های بازی اسپایدر من برای اکانت اروپا
از قسمت تنطیمات دستگاه وارد قسمت اکانت و گزینه restore liscene رو بزن تموم که شد بازی رو اجرا کن و از قسمت dlc ها میتونی اجرا کنی
این روش برای اکانت های اروپا جواب میده
از قسمت تنظیمات دستگاه در بخش اکانت restore liscene رو انتخاب کن حل میشهدقیقا این مشکل رو دارم نمیتونم دی ال سی رو اد بزنم
انجام دادم ولی بازم نشداز قسمت تنظیمات دستگاه در بخش اکانت restore liscene رو انتخاب کن حل میشه