PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یا فیفا 22 که اینور زودتر اومد یا فکر کنم اساسین والهالا روی گیم پس نیست دقیق نمیدونم.
فیفا ۲۲ تو گیمپس آلتمیت ۱۸۰ دلاری فقط هست که در اصل دارای اشتراک EA Play هست که البته EA Play هم براحتی در PSN قابل استفاده هستش.

اساسین والهالا هم تو گیمپس نیست و اخیرأ نسخه اوریجین اضافه شده.

پلاس اکسترا با قیمت ۱۰۰ دلار ،پکیج عالی برای کسانی که دنبال سرویس های اشتراکی هستند ارایه میده.

آقا حتما حتما shadow warrior 3 رو بگیرین 3 هفته دیگه هم میره از سرویس خیلی دیالوگایه فانی داره گان پلی بازی هم خیلی خوبه خلاصه در حد 10 ساعت سرگرمتون میکنه بسی خوب است :D :D
3 هفته دیگه معلوم میشه ایا مثل گیم پس کلا حذف میشه بازی یا ن اد کردی میمونه تا زمانی ک سرویس رو داری قابل توجه دوستانی ک میگفتن ممکنه با گیم پس فرق کنه

آقا حتما حتما shadow warrior 3 رو بگیرین 3 هفته دیگه هم میره از سرویس خیلی دیالوگایه فانی داره گان پلی بازی هم خیلی خوبه خلاصه در حد 10 ساعت سرگرمتون میکنه بسی خوب است :D :D
3 هفته دیگه معلوم میشه ایا مثل گیم پس کلا حذف میشه بازی یا ن اد کردی میمونه تا زمانی ک سرویس رو داری قابل توجه دوستانی ک میگفتن ممکنه با گیم پس فرق کنه
خیلی خوبه بازیش من دارم میرم اخراشم هستم پلات ساده ای هم داره
منم توصیه میکنم حتما بازیش کنید.
بازی قطعا حذف میشه .بازی هایی که روی اکسترا و پرمیوم میاد اگه موقتی باشن وقتی قراردادشان با سونی تموم بشه از روی سرویس میرن و حذف میشن ولی اون ۲ تا بازی که روی اسنشال هر ماه میاد اگه تو اکانتتون اضافه کنید مادامی که پلاس داشته باشید قابل بازی هست

• Like
Reactions: hunter76
سلام دوستان یه خبری اومده گیمفا کار کرده نوشته که پلاس دیگه بصورتی کارتی در خرده فروشی ها دیگه عرضه نخواهد شد و جمع کردن فروشگاه های Amazon, gamestop. ,... سونی گفته این کارتهارو جمع کرده و کاربران از این به بعد مستقیم فقط از خوده استور میتونن خرید کنن با شارژ کارت پلی استیشن خیلی بد شد که ۶۰ دلار میشه ۲ تومن ! من اصلا نمیدونم پلاس ۱ ساله ارزون از کجا و چطوری دیگه تهیه کنم از این اکانتام میترسم بن نشه کنسولم نمیگیرم ps5 هم که میگن شیر نمیشه پلاس روش راه حلی هست آیا؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان یه خبری اومده گیمفا کار کرده نوشته که پلاس دیگه بصورتی کارتی در خرده فروشی ها دیگه عرضه نخواهد شد و جمع کردن فروشگاه های Amazon, games top. ,... سونی گفته این کارتهارو جمع کرده و کاربران از این به بعد مستقیم فقط از خوده استور میتونن خرید کنن با شارژ کارت پلی استیشن خیلی بد شد که ۶۰ دلار میشه ۲ تومن ! من اصلا نمیدونم پلاس ۱ ساله ارزون از کجا و چطوری دیگه تهیه کنم از این اکانتام میترسم بن نشه کنسولم نمیگیرم ps5 هم که میگن شیر نمیشه پلاس روش راه حلی هست آیا؟
شیر میشه روی ps5

سلام دوستان یه خبری اومده گیمفا کار کرده نوشته که پلاس دیگه بصورتی کارتی در خرده فروشی ها دیگه عرضه نخواهد شد و جمع کردن فروشگاه های Amazon, gamestop. ,... سونی گفته این کارتهارو جمع کرده و کاربران از این به بعد مستقیم فقط از خوده استور میتونن خرید کنن با شارژ کارت پلی استیشن خیلی بد شد که ۶۰ دلار میشه ۲ تومن ! من اصلا نمیدونم پلاس ۱ ساله ارزون از کجا و چطوری دیگه تهیه کنم از این اکانتام میترسم بن نشه کنسولم نمیگیرم ps5 هم که میگن شیر نمیشه پلاس روش راه حلی هست آیا؟
شما وایس بلک فرایدی که پلاس اف میخوره اون موقع بخر
این سایتا هم که میبینی ارزون تر میدن چون موقع بلک فرایدی و هالیدی که پلاس تخفیف میخوره به تعداد بالا کد میخرن و در طول سال با قیمت کمتر میفروشن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: iHamid and ps34
بدون تعارف shadow warrior 3 ارزش تمام هزینه ای که برای اکسترا کردم را داشت.واقعا عااالی بود و حسابی چسبید بهم.حتما تا قبل از 14 تیر که از سرویس خارج میشه تجربش کنید.نسخه دومشم توی سرویس هست ولی به اندازه نسخه سوم خوب نیست چون هم کیفیت ساختش پایینه و به شدت بورینگ و تکراری یکنواخت حوصله سربر و هم پچ ps5 نداره و بهینه نیست.
من حدود 20 تا بازی دانلود کردم و تابستان خیلی خوب سرگرمم میکنند.مثلا desperados 3 خودش یه عنوان شاه‌کار هست و چون تاکتیکال و چالش برانگیزه زمان زیادی میخواد اتمامش.دلم خوش بود خوره گیم هستم و اکثر بازی ها را رفتم اما این سرویس بهم‌ ثابت کرد چقدر عنوان خوب‌ وجود داره که تجربشون نکردم ! عناوین سرویس خیلی هوشمندانه انتخاب شدن.
حالا که مشخص شده در اینده عناوین بزرگ هنگام عرضه نمیخوان روش بیان پس کاشکی عناوین متوسط بیشتری مثل stray که ۲۸ تیر همزمان با ریلیز میاد را تعدادشون را بیشتر کنه سونی اینجور دیگه محشر میشه.

دوستان ی توضیحی درباره ی ظرفیت 2 و3 پلاس اکسترا میدین که به چه صورت هست
داخل جفتش میشه بازیها رو دانلود و روی اکانت خودم بازی کنم؟

سلام دوستان این کاتالوگ مربوط به اکسترا تا چه حد ممکنه تو چند ماه آینده بازی جدید بهش اضافه بشه ؟ منظورم از جدید بازی ای هست که تازه ریلیز میشه مثلا mw2 ? چون واقعا بازی های به درد بخورش رو بازی کردم باقیش دیگه بدردم نمیخورن

سلام دوستان این کاتالوگ مربوط به اکسترا تا چه حد ممکنه تو چند ماه آینده بازی جدید بهش اضافه بشه ؟ منظورم از جدید بازی ای هست که تازه ریلیز میشه مثلا mw2 ? چون واقعا بازی های به درد بخورش رو بازی کردم باقیش دیگه بدردم نمیخورن
سلام.مدرن وارفر ۲ که بصورت رسمی تایید شد دست کم تا قبل از تابستان ۱۴۰۲ اونم در صورت گذشتن از سد دولت امریکا در نهایی شدن قرارداد مایکروسافت - اکتیویژن حتی روی گیم پس با اون همه سرمایه گذاری کلان هم نخواهد اومد چه برسه به اکسترا !
جواب این سوال را هیچکس نمیدونه و فقط زمان مشخص میکنه.یه شیش ماه بگذره مشخص میشه چقدر این سرویس ارزشمنده.احتمالا برای جذب مشتری سعیشون را میکنن حداقل سال اول بازی های خوب بدن براش.فعلا برای استارت که عالی عمل کردن و هم کاتالوگ خوبه و هم برای ماه اول بازی stray که فقط برای پلی استیشن و‌pc میاد را روز ریلیزش میدن.با همین فرمان برن جلو حتما موفق خواهد بود سرویس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or