PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظرم ارتقا به اکسترا ارزش داره چند تا انحصاری خوب داره با اینکه قبلا دوس داشتم امتحانشون کنم ولی قیمتشون منصرفم میکرد الان بهترین موقعست که تجربشون کنم کلا سرویس خوییه مخصوصا واسه ما با این وضعیت پرنوسان ارز مقرون بصرفه‌اس.

دوستان حواستون باشه لیست بازیا رو کامل ببینید، رو تب All game برید (تب آخری) من دیشب فکر کردم همون گیم کالکشن همه ی بازی ها هستن ولی امروز فهمیدم خیلی بازی بیشتر هست ، مافیا 1 ریمیک رو دیدم ذوق مرگ شدم خیلی وقت بود میخواستم بازیش کنم جور نمیشد :D سریع هم زدم رو دانلود دیگه نشد ببینیم حتی که چه زمانی از سرویس خارج میشه, سریع بازیش کنم برم سراغ بعدی :x خیلی خوبه واقعا لیست بازیا (البته برای شخص من چون خیلی از این عناوین رو نشده بود بازی کنم که واقعا مهم بودم مثل مایلز مورالس و مافیا ریمیک. یه سری بازی مثل تنیس هم گذاشته نسخه ps5 که کلا 11 گیگه واسه وقت گذرونی باز ارزش داره چون بازی ای نیست که ادم پول بده جدا بخرش)
به مرور هم بازیای بیشتری میاد من که قطعا تمدید میکنم سرویس رو دمشون گرم 🤗

اگر اکانتی که روش پرمیوم/اکسترا هست رو اکتیو کنی، میتونی از اکانت خودت بازیارو دانلود کنی یا باید با همون اکانتی که پلاس روشه دانلود بزنی؟

دوستان چندتا سوال
بنظرتون ارزش داره ۱ ساله اکسترا بگیرم
جایی معتبر می‌شناسید شریکی ظ۲ بده
بعد درسته که ۲ هفته یه بار باید به نت وصل بشید لایسنس چک شه؟

از وقتی این پلاس جدید اومد نه به مولتی انچارتد وصل میشه نه لست جفتشون ارور میدن لست Error Authentication Failed انچارتد Error Initializing Session Manager تا پریروز و قبل وصل شدن پلاس جدید جفتشون اوکی بودن و راحت بازی میکردم کسی همچین مشکلی نداره ؟

منطق بازی‌های کلاسیک پریمیوم یکم عجیبه، ریمسترهایی که از کنسول‌های قبلی بر روی PS4 عرضه شده بودن رو هم جزو بازیهای کلاسیک محسوب کرده (مثلا ریمستر مافیا 1 و 2 اینجاست و ریمستر 3 تو اکسترا! چون 3 روی PS4 عرضه شده بوده)
و اینکه RDR2 چرا جزو بازیهای پریمیومه؟ ریمسترم که نیست. ینی قراره بازیهای خیلی مهم فقط بر روی پریمیوم بیان؟ اگر اینطوره و مثلا TLOU Part I هم به زودی به پریمیوم اضافه بشه، پس پریمیوم گزینه‌ی خیلی بهتری از اکسترا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
قیمت پلاس پریمیوم ترکیه هم دراومد و حدود ۱ میلیون تا ۱۲۰۰ ت قیمتشه
خیلی راحت حساب ترکیه بسازین و فعالش کنید و ظرفیت ۲ رو برای اکانت اصلی استفاده کنید.
ظرفیت ۳ هم بفروشین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DAVINCI
قیمت پلاس پریمیوم ترکیه هم دراومد و حدود ۱ میلیون تا ۱۲۰۰ ت قیمتشه
خیلی راحت حساب ترکیه بسازین و فعالش کنید و ظرفیت ۲ رو برای اکانت اصلی استفاده کنید.
ظرفیت ۳ هم بفروشین
حساب ترکیه رو چجوری شارژش کنیم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or