PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آخرین ویرایش:
دوستان سیستم بازیهای رایگان جدید مثل بازی‌های پلاس‌ قبلیه؟ ینی اگه تا مدتی که هست به لایبرری اضافه بشه، تا هر زمان پلاس اکسترا داشته باشیم میشه ازشون استفاده کرد؟ یا فقط برای مدت محدودی میشه بازیشون کرد و بعد کلا حذف میشن؟

• Like
Reactions: milad2mars
دوستان سیستم بازیهای رایگان جدید مثل بازی‌های پلاس‌ قبلیه؟ ینی اگه تا مدتی که هست به لایبرری اضافه بشه، تا هر زمان پلاس اکسترا داشته باشیم میشه ازشون استفاده کرد؟ یا فقط برای مدت محدودی میشه بازیشون کرد و بعد کلا حذف میشن؟
بازیای ماهانه که اسنشال باشن همونطور میمونن. یعنی شما ادشون میکنی و همیشه میمونن توی لایبرری ولی بازیای اضافی که به اکسترا و پرمیوم اضافه میشن تاریخ محدود دارن که برای همه یکی نیس اما اصولا حداقل ۳ماه داخل سرویس میمونن. بازیای انحصاری هم دائم میمونن. مثلا الان رد دد۲ تا ۳ماه رو سرویس میمونه

حواستون باشه بعضی از بازی ها توی لیست کلی نمیاد مثلا من مافیا 2 رو فقط توی بخش ریمستر ها میبینم
من که تا یکسال آینده نیازی به خرید هیچ بازی ندارم تازه قید بعضی بازی ها مثل والهالا رو هم باید بزنم
متاسفانه سرویس استریم نه با ADSL جواب داد نه با نت موبایل

بازیای ماهانه که اسنشال باشن همونطور میمونن. یعنی شما ادشون میکنی و همیشه میمونن توی لایبرری ولی بازیای اضافی که به اکسترا و پرمیوم اضافه میشن تاریخ محدود دارن که برای همه یکی نیس اما اصولا حداقل ۳ماه داخل سرویس میمونن. بازیای انحصاری هم دائم میمونن. مثلا الان رد دد۲ تا ۳ماه رو سرویس میمونه
با این چیزی که شما گفتی اصن ارزش نداره این سرویس، به درد آدمای بیکار میخوره فقط‌. تازه به درد اونا هم نمیخوره کلی پول بدیم بازی بپره چه فایده داره باز واسه خارجی ها ۴۰ دلار چیزی نیست ولی واسه ما خیلی پوله. این در واقع همون ps now پیشرفته ست. چیز خاصی نیست فقط تو بوق و کرنا کردن.

با این چیزی که شما گفتی اصن ارزش نداره این سرویس، به درد آدمای بیکار میخوره فقط‌. تازه به درد اونا هم نمیخوره کلی پول بدیم بازی بپره چه فایده داره باز واسه خارجی ها ۴۰ دلار چیزی نیست ولی واسه ما خیلی پوله. این در واقع همون ps now پیشرفته ست. چیز خاصی نیست فقط تو بوق و کرنا کردن.

نگه داشتن بازی‌های AAA که انحصاری نیستن به صورت دائمی واقعا کار راحتی نیس مخصوصا وقتی حرف از بازی مثل رد دد۲ میشه. خیلی از بازی‌های AA یا ایندی و حتی بعضی AAAهارو من چک کردم برای هیچکدوم تاریخ خروج نزده بود و ممکنه دائمی باشن ولی خب تعداد بازیا خیلی زیاده و واقعا چک کردن تک‌تکشون خیلی زمان میبره. اما اینکه یه سری بازی‌های خاص برای زمان محدودی بمونن چیز عجیبی نیس. ضمن اینکه گفته بودن این سرویس قراره ترکیبی از پلاس و ناو باشه دیگه اما با این تفاوت که وضعیت بهترین خواهد داشت مخصوصا در مورد بازی‌های انحصاری. همین الان خیلی از بازیای تاپ انحصاری وارد این سرویس شدن و کامل ارزششو بردن بالا. اگه کسی هم یه بازی رو خیلی دوس داشته باشه و برای همیشه بخوادش، میتونه توی آف بخرتش. اینکه قیمتا برای ما خیلی زیاده هم متاسفانه برای کسی اهمیتی نداره و ما هم کاریش نمیتونیم بکنیم فقط باید راهی پیدا کنیم که بگذرونیم تا ببینیم چی میشه

دوستان جایی هست که بشه ببینیم فلان بازی چه تاریخی از سرویس خارج میشه ؟ بشینیم اونایی که به زودی خارج میشن رو زودتر دانلود کنیم

پ.ن : من که شدید راضیم از سرویس جدید، 5-6 تا بازی فعلا انتخاب کردم برای دانلود که فرصت تجربشونو نداشتم، حال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or