Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
سخت افزار neo در حدی نیست که بازی هاش خیلی با 4 فعلی فرق داشته باشه ، نهایتا در حد همون رزولوشن‌ و فریم ریت پایدار تر باشه
به نظرم حدود 2 برابر تا 3 برابر قویتره گرافیکش که این کم نیست . اگه بخواند میتونند افکت های گرافیکی بیشتر یا سایه بهتر و ... هم اضافه کنند

امیر و آریا، واقعا هایپ نیستید؟:D

پس من چرا انقدر شادم؟:D در هر صورت معرفی کنسول جدید و نمایش بازی هاش همیشه جذابه. حتی اگه نخوای بخری
معرفی کنسول های جدید که همیشه کلی جذابیت داره و شکی در این نیست. سونی و مایکروسافت که هیچی، نینتندو هم که بعد از میکرو (NES) هیچ کنسولی ازش نداشتم، هر وقت میخواد کنسول جدید معرفی کنه کلی شاد و شنگول میشم! :D ولی این Neo معلوم نیست دقیقا چیه و از اون جایی که بازی هاش با PS4 مشترک هست، کلا یه جوریه! :دی
من بیشتر از اینکه قیافه و قدرت کنسول برام مهم باشه، میخوام ببینم سونی چطوری بازی ها رو نشون میده. :دی این قضیه نیاز به ظرافت بالایی داره و مثل قدیم نیست که 5،6 سال از شروع نسل میگذشت و PS3 رو معرفی میکردن و خیلی راحت میگفتن گرافیک بازی هاش 500 برابر PS2 هست و PS2 جلوش عددی نیست. الآن هنوز 3 سال از اومدن PS4 نگذشته و یه کمی عجیبه که بیان بگن کنسول جدیدمون خیلی خفنه و قراره PS4 رو منهدم کنه. :دی از اون طرف اگه از این هایپ ها راه نندازن هم کنفرانس شُل و ولی میشه و ملت میگن Neo به چه دردی میخوره.
بیشتر از همه هم منتظر جناب یامائوچی هستم که یه ویدئویی چیزی ازش پخش بشه. مردک توی کنفرانس معرفی PS4 گفت این کنسول فلان طور هست و غمی نداریم و ...، نسل تموم شد و هنوز خبری از GT نیست. حالا امشب دوباره میاد میگه با Neo فلان کار رو خواهیم کرد و محدودیت ها برداشته خواهند شد و از این چرندیات...

امشب مثلا قراره کنسول جدید معرفی بشه، ولی واقعا هیچ حس خاصی ندارم! :D
کلا این فلسفه کنسول های میان نسلی یه جوری هست که نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت. ولی هر چی که هست ترجیح میدم بازی ها روی همون 1080p بمونن و از اون طرف قدرت کنسول های جدید صرف بالا رفتن فریم ریت و گرافیک بشه، نه اینکه فقط به زور بازی ها رو 4K کنن و بقیه موارد سر جاش بمونه. یعنی 1080p/60fps با گرافیک خفن رو خیلی بهتر از 4K/30fps با گرافیک معمولی میدونم. :D

برعکس من کلی شاد و هایپ هستم (چون کنسول نخریدم تا الان:D).فقط امیدوارم سونی با یک قیمت گذاری خوب (399 دلار) و تاریخ عرضه خوب تر (همین فردا) حسابی حالمون رو بهبود ببخشه.تفاوت ها بین دو کنسول هم قابل توجه باشه لطفا.:D

اسلیم رو هم اگه 250 دلار قیمت گذاری کنی نور علی نور میشه.:D

• Like
Reactions: KingAmir
یک موضوع مشخصه. اونم اینکه سونی از نارضایتیه +40 میلیون نفر خبر داره. همین واجب میکنه امشب چند تا بازی خفن رو کنه تا شاید دمیج کنترل باشه:D امیدوارم:-"

بزارید منم یکم آینده نگری کنم بین اینهمه پیشگوییها :)
1-سونی(و همچنین ماکروسافت) کنسول نسل پنجمشون رو قاعدتا باید 2-3 سال دیگه میدادن و کنسول نسل پنجم هم 5-6 سال باید یکه تازی میکرد.ولی سرعت پیشرفت تکنولوژی و هم سلیقه مشتری تحمل 7-8 سال محدودیت رو نداره
2- قطعا کنسول neo آخرین کنسول با سخت افزار خودپردازشی سونی(و ماکروسافت) خواهد بود و بحث میان رده بودن منتفی هستش.(تو فیلم ماتریکس هم neo آخرین منجی بود)
3-سه چهار سال دیگه به فکر نت با کیفیت و پهن باند باید باشیم

• Like
Reactions: KingAmir
بزارید منم یکم آینده نگری کنم بین اینهمه پیشگوییها :)
1-سونی(و همچنین ماکروسافت) کنسول نسل پنجمشون رو قاعدتا باید 2-3 سال دیگه میدادن و کنسول نسل پنجم هم 5-6 سال باید یکه تازی میکرد.ولی سرعت پیشرفت تکنولوژی و هم سلیقه مشتری تحمل 7-8 سال محدودیت رو نداره
2- قطعا کنسول neo آخرین کنسول با سخت افزار خودپردازشی سونی(و ماکروسافت) خواهد بود و بحث میان رده بودن منتفی هستش.(تو فیلم ماتریکس هم neo آخرین منجی بود)
3-سه چهار سال دیگه به فکر نت با کیفیت و پهن باند باید باشیم
خيلي زوده واسه سرويس ابري
احتمال نسل ها زود به زود عوض بشن ,
كافي بود الان كنسول مثل ps5 معرفي ميشد از هايپ داشتيم ميز رو گاز ميزديم:D

يه احتمالي هم هست ، اونم اينه كه به نظرم سوني هنوز بازار و سود اصليش رو روي ps4 گذاشته و neo رو صرفا براي پوشش دادن طيف وسيع تري قرار داده

خيلي زوده واسه سرويس ابري
احتمال نسل ها زود به زود عوض بشن ,
كافي بود الان كنسول مثل ps5 معرفي ميشد از هايپ داشتيم ميز رو گاز ميزديم
نه دیگه اگه اسمش یه چیز دیگه بود این احتمال رو میشد داد ولی انتخاب نام neo واسه کنسول یکم قضیه رو تموم شده میکنه

کسایی که علاقه ای به کنفرانس ندارن میتونن برن کنسرت Final Fantasy XV رو ببینن که 1 ساعت قبل کنفرانس شروع میشه :D

Watch the Final Fantasy XV live concert right here - Nova Crystallis

کنسرت؟ Florence با گروهش اجرا میکنن ؟ من عاشقشونم اگه اون باشه میبینم حتما...
در ضمن کنفرانس اپل هم هست:) چیکار کنیم این وسط:))

• Like
Reactions: NoctisSasuke

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or