Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
فکر کنم فقط منم که هایپ نیستم برای کنفرانس امشب:| :-"
من فقط واسه ویدیوی ابتدایی مراسم هایپم! :D
سونی همیشه قبل از Meeting هاش یه ویدیوی خیلی هایپ زایی که شامل بیشتر بازیاش هستن رو نمایش میده که همه رو واسه کنفرانس آماده میکنه :D

منم دقیقا همینطورم :D فقط دلم میخواد این Neo یه چیز معمولی باشه که به جز رزولوشن فرق دیگه ای نداشته باشه با PS4 وگرنه بدجور میسوزم. :|

نه تنها نیستید
من اگه بازی جدید معرفی نشه خیلی مهم نی برام مراسم امشب

قدرت و یکسری چیزای دیگه neo که شایعه شده و یا لو رفته و شک دارم فرق کنه قدرتش . فقط میمونه ظاهرش یا یکسری فیچر خاص ؟ (ای کاش بکوارد ps3 بگذاره براش)

اسلیم هم که دیگه لو رفتن رو رد کرده ...

لینک استریم داخل YT :
watch?v=11XjMplfTd4

کاش یه نظرسنجی هم راجب قیمت کنسول میزاشتین تا ببینیم بعد چند درصد درست حدس زدن، من که میگم 600$ تایی هست جناب Neo! :D
به 450$ ,500$ امیدوار نیستم! :D

امیر و آریا، واقعا هایپ نیستید؟:D

پس من چرا انقدر شادم؟:D در هر صورت معرفی کنسول جدید و نمایش بازی هاش همیشه جذابه. حتی اگه نخوای بخری
نه نیستم! اتفاقا تنها کنفرانسیه که ترجیح میدم کلا برگزار نشه:))

خدایی تو کتم نمیره این وضع بین النسلی یا تغییر نسل تو سه سال!:-"

نه نیستم! اتفاقا تنها کنفرانسیه که ترجیح میدم کلا برگزار نشه:))

خدایی تو کتم نمیره این وضع بین النسلی یا تغییر نسل تو سه سال!:-"

خوب نبین بزن iFilm تکرار متهم گریخت رو ببین. یا شایدم ستایش. فرقی نداره

من واقعا تو کار سونی موندم.واقعا کنسول میان نسلی لازم بود!!!؟؟؟یک دو سال دیگه صبر میکرد ps5 رو رونمایی میکرد.
یک هفته پیش god of war1,2 بازی،کردم.با اینکه بازی گرافیک از رده خارجی داره ولی گیم پلی وانیمیشن ها وداستانو.. جادوتون میکنه.چقدر این بازی خوبه.سونی باید روی بازیهای با کیفیت،تمرکز وسرمایه گذاری میکرد نه neo.الان گرافیک بازی ها خیلی شرایط خوبی داره.هنوز در تعجبم

خوب نبین بزن iFilm تکرار متهم گریخت رو ببین. یا شایدم ستایش. فرقی نداره
نه اینکه نبینم! :دی ، کنفرانس های دنیای بازی رو باید دید! مخصوصا وقتی مهم باشن! :دی
ولی وقتی چنین نسل گل و بلبلی رو تا الان سپری کردیم که بیشتر نسل ریمسترها بوده! و الان که تازه داره جون میگیره،میخوان بند و بساط رو جمع کنند(بله! بازی ها برای PS4 هم میاد ولی... :| ) واقعا باید خوشحال باشیم؟ :دی
اونم وقتی که مشخص نباشه اصلا اون Neo قراره چند سال بعد از اومدنش، PS5 بیاد! یک سال؟ سه سال؟ 5 سال؟ :-"

به هر حال حرکتیه که شده! فقط میتونم بگم فقط وقتی Neo رو اعصاب نخواهد بود که تنها فرق بشه 4K شدن بازی هاش!(که عمرا!) ، نه اینکه اتفاقی بیفته که فکر کنی داری بازی بین نسلی رو روی نسل پایین تر میزنی و از چپ و راستش همه چی قیچی شده:-"

من واقعا تو کار سونی موندم.واقعا کنسول میان نسلی لازم بود!!!؟؟؟یک دو سال دیگه صبر میکرد ps5 رو رونمایی میکرد.
یک هفته پیش god of war1,2 بازی،کردم.با اینکه بازی گرافیک از رده خارجی داره ولی گیم پلی وانیمیشن ها وداستانو.. جادوتون میکنه.چقدر این بازی خوبه.سونی باید روی بازیهای با کیفیت،تمرکز وسرمایه گذاری میکرد نه neo.الان گرافیک بازی ها خیلی شرایط خوبی داره.هنوز در تعجبم
همین امشب ps5داره معرفی میشه منتها جرات نداشتن اسمشو این بزارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or