Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
کنسرت؟ Florence با گروهش اجرا میکنن ؟ من عاشقشونم اگه اون باشه میبینم حتما...
در ضمن کنفرانس اپل هم هست:) چیکار کنیم این وسط:))
اپل که کنفرانسش معلومه.شکل گوشی هاشم که معلومه.همون قدیمیه فقط یه چهار تا اپشن بی مصرف دیگه بش اضافه میکنه

اپل که کنفرانسش معلومه.شکل گوشی هاشم که معلومه.همون قدیمیه فقط یه چهار تا اپشن بی مصرف دیگه بش اضافه میکنه

باو اینجا جاش نیست این بحثا رو راه بندازی:D بیا تو نظرات زومیت اگه دلت میخواد ... خودم که اهل این بچه بازیا نیستم واقعا اسکلن اینا که کل کل میکنن سر گوشی ...\:D/

• Like
Reactions: Ostad fariborz
کنسرت؟ Florence با گروهش اجرا میکنن ؟ من عاشقشونم اگه اون باشه میبینم حتما...
در ضمن کنفرانس اپل هم هست:) چیکار کنیم این وسط:))

آره یه کنسرت دارن و پخش زنده هم میشه

نه کار London Philharmonic Orchestra هست و خیلی خفنن

یه ساعت قبل کنفرانس سونی (1 ساعت دیگه) شروع میشه اتفاقا خوبه تا سونی دست به کار بشه این رو دید :D

• Like
Reactions: bezad
BioWare devs tease announcement at today’s PlayStation Meeting
BioWare Teasing PlayStation Meeting Announcement

he first of these comes from Alistair McNally, head of design and art at BioWare's Edmonton, Montreal, and Austin studios.

"Really, REALLY excited for the Sony PlayStation press conference tomorrow. Some surprises are in store I expect," he said, adding, "Also it's probably about time I changed my twitter avatar image and background." McNally then changed these to be Dragon Age related artwork.

Responding to excitement from Twitter user BioFan, Mac Walters, who is creative director at BioWare, seemed to suggest fans of the studio should watch the PlayStation Meeting.
احتمال داره براتون قدیمی باشه.
اما در کل سرپرست طراحی و هنر bioware شب گذشته در توییتر گفته : واقعا! واقعا برای کنفرانس پلی استیشن هیجان زده هستم. و منتظر سورپرایز هایی در بازار .

شاید صرفا مراسم را هایپ کنه که باز هم جالبه. اما ممکنه تیز به معرفی دقیق تر مس افکت اندرومدا باشه. چی بهتر از یک سخت افزار جهش یافته برای نشان دادن بازی جدید bioware

ظاهرا مک والترز یکی از کارگردانان هم توصیه کرده مراسم را ببینید.

آخرین ویرایش:
امیدوارم قیمت Neo مناسب باشه، یعنی 450 دلار اینجاها خیلی خوبه :دی اگه زد و کمتر شد هم که چه بهتر، زودتر میتونم بگیرم :دی Red Dead 3 هم معرفی بشه عالیه، شایعاتش خیلی زیاد بودن و امیدوارم بالاخره ازش رونمایی بشه :دی

f707351916.jpg

کار ندارم که درسته یا نه ولی یه چیزی چشمک میزنه شدیدا "ساکرپانچ"

جدی جدی قراره کنسول معرفی بشه یا باز بر و بچ فعال جو دادن؟؟ یعنی میگید هایپ بشم؟ درسته قطار خیلی وقته حرکت کرده ولی یک ساعت هایپ هم خودش نعمتیه؛ ولی خدایی این تن بمیره واقعا؟ کنسول جدید؟ red dead 3 ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or