Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
:|:-s
حالا باز شاید یه سوپرایز معرفی کردن حال کردیم....کنسول و سخت افزار حدید کلا برا من هایپ کننده نیس....

.
هرچی معرفی کنن یا نمایش داشته باشه قطعا اون گاو نیستش اصلا حضور ندارن و اعلام کردن کلا برنامه ای واسه نئو فعلا ندارن
شاید تیم دوم سانتا یه چیز گولاخی رو کرد که پشمای همه ریخت.سر شو کیس گرافیکی یکی ناتی یکی سانتا البته استدیوهای دیگه هم خیلی خوبن.این نئو هم نیاز به شو کیس داره دیگه

هرچی معرفی کنن یا نمایش داشته باشه قطعا اون گاو نیستش اصلا حضور ندارن و اعلام کردن کلا برنامه ای واسه نئو فعلا ندارن
شاید تیم دوم سانتا یه چیز گولاخی رو کرد که پشمای همه ریخت.سر شو کیس گرافیکی یکی ناتی یکی سانتا البته استدیوهای دیگه هم خیلی خوبن.این نئو هم نیاز به شو کیس داره دیگه

تا گاو منتشر نشده تیم دوم هم هیچی نشون نمیده!:دی سونی تا الان از هیچ استدیویی همزمان دوکار نشون نداده!:دی داده؟

فعلا نوبت ND هست که DLC داستانی UC4 رو معرفی کنن. نمایش Days Gone هم جالب خواهد بود. اگه باشه. همینطور ورژن نیو Horizon

• Like
Reactions: Behrooz
تا گاو منتشر نشده تیم دوم هم هیچی نشون نمیده!:D سونی تا الان از هیچ استدیویی همزمان دوکار نشون نداده!:D داده؟

فعلا نوبت ND هست که DLC داستانی UC4 رو معرفی کنن. نمایش Days Gone هم جالب خواهد بود. اگه باشه. همینطور ورژن نیو Horizon
درسته.ممکنه دمو تکنیکی بدن.دیزگان هم سازندش تو توییتر گفت که به این زودی ها منتظر اطلاعات و نمایش نباشید دیزگان کلا میره واسه 2018 از همون تریلر نصف و نیمش کلا
معلوم بود قصد نداشتن معرفی کنن یهویی شده.ولی از دیوید کیج غافل نشیم که همیشه سرگرافیک چیزای غولی تحویل داده.
شک ندارم هورایزن یکی از بازی های نئو باید باشه ماکان.البته همین الانشم رو PS4 بهترین گرافیک کنسولی رو داره.یه چیز عجیب شده اصلا

خب نسل هشتم (نسل ریمستر !!! ، نسل هفتم و نیم !!! ، نسل بکن تو پاچه !!! ، نسل چانچو ، !!! :| ) داره تموم میشه و وارد نسل نهم داریم میشیم کم کم !!!

ببینیم پلی استیشن 5 !!! ببخشید پلی استیشن 4 نئو چی چی هستش !!! x_x8->

بعدش هم همگی با هم بریم پیاده روی ........ :-j

حالا که داریم به استقبال مراسم میریم پیشنهاد میکنم به جای دلخوری از نسل حاضر نکات مثبت و پیشرفت هایی که با سخت افزار جدید تجربه میکنیم را در نظر بگیریم.

حالا که داریم به استقبال مراسم میریم پیشنهاد میکنم به جای دلخوری از نسل حاضر نکات مثبت و پیشرفت هایی که با سخت افزار جدید تجربه میکنیم را در نظر بگیریم.
مهرداد از هر متر و معیار و خط کش و اندازه ای، این نسل اشغال ترین نسلی بوده که تو عمرم تا حالا تجربه کردم، چه از نظر بازی و بازی های جدید و چه کنسول ها و باقی موارد.

مهرداد از هر متر و معیار و خط کش و اندازه ای، این نسل اشغال ترین نسلی بوده که تو عمرم تا حالا تجربه کردم، چه از نظر بازی و بازی های جدید و چه کنسول ها و باقی موارد.
میدونم وحید خودمم همینم. ولی خب. چه کنیم؟ ناراحتی فایده ای داره؟ بهتره بگم سیستم تجاری این صنعت مجبورمون میکنه یک روز کنار بیایم با این مسائل. پس بیا از همین الان خودمون کنار بیایم نه اینکه سیستم به زور وفقمون بده:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or