Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
خدا کنه نئو وتاریخ و قیمتشو مشخص کنه یهو فقط در مورد اسلیم صحبت نکنه بریم سرکار والا حداقل واسه ایرانیا اسلیم هیچ جذابیتی نداره چند روز قبل کنفرانسشون توی ایران موجودبوده الانم ویدئو هاش توی یوتوب و اپارات پره قیمتشم مهم نیست

خدا کنه نئو وتاریخ و قیمتشو مشخص کنه یهو فقط در مورد اسلیم صحبت نکنه بریم سرکار والا حداقل واسه ایرانیا اسلیم هیچ جذابیتی نداره چند روز قبل کنفرانسشون توی ایران موجودبوده الانم ویدئو هاش توی یوتوب و اپارات پره قیمتشم مهم نیست
مصطفی میدونی منم از همین سکوته میترسم که دو حالت داره
حالت خوبش اینه که سونی انقدر اطمینان داره از نئو که هیچ اطلاعاتی ازش لو نداده تا الان و امشب ذوق زده میکنه همرو (انشالا اینجوری باشه)
یا اینکه اماده نیست فعلا
من احساس میکنم نئو اماده نیست ... صرفا میان مشخصاتش و میگن و باز یه تاریخ دیگه معلوم میکنن
کلا انتظار چیز بدیه ... سه نوع انتظار کشنده داریم که به ترتیب اینجوریه واسه من
انتظار واسه متالگیر و کارای کوجیما [-o<
انتظار واسه کنسول جدید
انتظار واسه فیفا

نئو معرفی بشه قطعا تاریخ انتشارش هم که خیلی زود خواهد بود، مشخص میشه. اندرو هوس گفته سیاست هامون رو از اپل الگوبرداری کردیم. یعنی یه محصول جدید رو زمانی که آماده عرضه هست یا به تاریخ عرضش خیلی نزدیکه معرفی میکنیم. اسلیم که توی فروشگاه هاست و رسما امشبت اعلام میشه، نئو هم قطعا با یه تاریخ انتشار خیلی زود معرفی میشه.

نئو معرفی بشه قطعا تاریخ انتشارش هم که خیلی زود خواهد بود، مشخص میشه. اندرو هوس گفته سیاست هامون رو از اپل الگوبرداری کردیم. یعنی یه محصول جدید رو زمانی که آماده عرضه هست یا به تاریخ عرضش خیلی نزدیکه معرفی میکنیم. اسلیم که توی فروشگاه هاست و رسما امشبت اعلام میشه، نئو هم قطعا با یه تاریخ انتشار خیلی زود معرفی میشه.
امشب بنظرت رونمایی میشه یا میره واسه توکیو گیم شو؟

امشب بنظرت رونمایی میشه یا میره واسه توکیو گیم شو؟

قطعا امشب معرفی میشه. اسلیم پیش خراکه، و صرفا برای رقابت سر قیمت معرفی میشه. بازیگر اصلی خود نیو هست!:D

قبلا هم گفتم، به نظر من سونی نزدیک به تاریخ عرضه احتمالی (یعنی اکتبر) میاد نیو رو توی همه بازارهای بزرگش نمایش میده. آخر ماه که TGS هست، اکتبر هم تو اروپا PGW رو داریم و میمونه آمریکا که باز پیش بینی کرده بودم یه نمایش مخصوص برای آمریکا ترتیب میدن که همینطور شد. در نتیجه نیو از نظر من امشب باید حتما معرفی بشه. تو TGS هم باز روش مانور میدن و همینطور PGW. شاید مثلا تو PGW اعلام بشه که میتونید از همین الان تو فروشگاه ها بخرید.

در کل با توجه به سیاست های اخیر سونی معرفی و عرضه نیو خیلی نزدیکه. منطقی نیست سونی برای معرفی یه مدل اسلیم میتینگ اختصاصی درنظر بگیره و بعد اجازه بده به همین راحتی سورپرایزش هم لو بره! در نتیجه با توجه به قیمت 400 تا 500 دلاری نیو، و اینکه X1S فروش خوبی داره، سونی اسلیم رو باقیمت خوب (به همراه تخفیف برای مدل های قبلی) در نظر گرفته تا بتونه فروشش رو بالا نگه داره. اگه اسلیم 250 قیمت بخوره و مدل های فعلی هم تخفیف بخوره روشون، یه شک خیلی خفن و محسوسی به بازار میده.

آخرین ویرایش:
یعنی اگه اسلیم 250$ قیمت بخوره بخش انترتیمنت مایکرو کلا نابود شده هست این نسل

سونی خیلی از سر و ته کنسول زده، باید با یه قیمت خوب جبران کنه!:دی 250 قیمت بده، نئو هم نمایش خفنی داشته باشه بعد از اتمام مراسم ختم آن مرحوم مغفور رو تو همین فروم برگزار میکنیم!:دی

نئو با داوود (ع) ، نئو با سانتا ، نئو با ND ، نئو با VRو NEO با RS ، انقده از الان کنفرانس سنگینیش رو دوشام زیادی میکنه که فکر کنم شروعش شونه هامو خورد کنه ، نابودگره کنفرانسهای سونی ، ما که تازه فنشیم وای به حال ِِ ... :D خشتکِ ضد گلوله امشب از واجباته ، مردافکنه

یعنی اگه اسلیم 250$ قیمت بخوره بخش انترتیمنت مایکرو کلا نابود شده هست این نسل
دیگه وقتشه مایکروسافت این بساط مسخره بازی کنسول سازیشو جم کنه:laughing:کیو دیدی الماسی مثل ویندوز داشته باشه بعد ولش کنه بیاد کنسول بسازه از اونورم تا اومد به خودش بجنبه دید یه بابایی از پشت کوه اومده واسه خودش بساط پهن کرده هیچ مامور شهرداری هم حریفش نیست

Steam.png

:D

نئو با داوود (ع) ، نئو با سانتا ، نئو با ND ، نئو با VRو NEO با RS ، انقده از الان کنفرانس سنگینیش رو دوشام زیادی میکنه که فکر کنم شروعش شونه هامو خورد کنه ، نابودگره کنفرانسهای سونی ، ما که تازه فنشیم وای به حال ِِ ... :D خشتکِ ضد گلوله امشب از واجباته ، مردافکنه

امشب ND بیاد DLC جناب UC4 رو روی Neo نشون بده، تمومه. یه لحظه باید گرافیک UC4 رو به یاد آورد و بعد تصور کرد با قدرت بیشتر Neo چه هیولایی میسازن. یه احتمال هم خودم میدم GTS هم با طعم Neo نمایش خواهد داشت. نمایش همین دوتا کافیه تا خیلی ها که تازه میخوان کنسول بخرن ترقیب بشن بیشتر پول بدن عوضش با این کیفیت بازی کنن. خصوصا کسایی که TV 4K دارن قاعدتا براشون 200 بیشتر پول خوردم نیست.

ایکاش ما هم وسط یه مشت برادر قاچاقچی و دزد و اختلاس گر و هاپولی هاپو کن و حقوق فوق خفن بگیر و .. مخلص کلام در این فلاکت و بدبختی زندگی نمیکردم، تا موقع معرفی کنسول های جدید عوض دو دوتا چهارتا کردن و محاسبه انصاف دزدهای مثلا فروشنده برای قیمت گزاری، مثل آدم خوشحال بودیم، میخریدیم، لذتش رو میبردیم!:D بعید میدونم تا یه مدت غیر از کامیارها کسی توان نزدیک شدن به Neo رو هم داشته باشه. چه بسا نزدیک ویترین هم بشیم فروشنده ها با سنگ بزننمون. بالاخره تجمع بیجا ما مانع کسب اونهاست.

حالا از این مسائل بگذریم، چرا انقدر Slim طراحیش زشته؟ :|

خوب کنسول به اون جمع و جوری قراره کوچیک ترم بشه، سونی هم که طبق معمول از سر و تهش زده، انتظار داری چی در بیاد؟:D بعد سونی مگه اسلیم خوشگل هم داده که الان تعجبم کنیم؟:D ضمن اینکه 250 تا قیمت بزاره به چشم همه خوشگل میاد!:D

آخرین ویرایش:
امشب مثلا قراره کنسول جدید معرفی بشه، ولی واقعا هیچ حس خاصی ندارم! :دی
کلا این فلسفه کنسول های میان نسلی یه جوری هست که نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت. ولی هر چی که هست ترجیح میدم بازی ها روی همون 1080p بمونن و از اون طرف قدرت کنسول های جدید صرف بالا رفتن فریم ریت و گرافیک بشه، نه اینکه فقط به زور بازی ها رو 4K کنن و بقیه موارد سر جاش بمونه. یعنی 1080p/60fps با گرافیک خفن رو خیلی بهتر از 4K/30fps با گرافیک معمولی میدونم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or