Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
ریمستر که به احتمال زیاد شایعه هست یا اگرم باشه در کنار یه بازی دیگه معرفی میشه از راکستار
در کل اصلا کار منطقی نیست ریدمپشن رو ریمستر کنن ... دیگه مردیم از بس ریمستر اومد%-( نصف بیشتر نسل شده ریمستر

در کل اصلا کار منطقی نیست ریدمپشن رو ریمستر کنن ... دیگه مردیم از بس ریمستر اومد%-( نصف بیشتر نسل شده ریمستر
ابدا قبول ندارم.
اگه اول نسل یکی ازم میپرسید 2تا بازی که واقعا ارزش داره که برای این نسل ریلیز بشن رو نام ببر، RDR و GT6 رو 100 درصد انتخاب میکردم.
دیگه از RDR بازی بزرگتر چی میتونه باشه ؟ اینهمه بازی ریز و درشت ریمستر شده، چرا این نه؟
درسته کمی دیر شده، کاش پارسال میومد، اما همه جوره استقبال میکنم ازش.
مخصوصا که رو پی سی قرار هست بیاد و خب این مهمتر از همست.
چون دیگه جاودانه میشه رو استیم وقابل دسترس.
ولی به شرطی که در کنارش رد دد جدید هم معرفی بشه اگه فقط ریمستر تنها باشه اصلا جالب نیست و خیلی بعیده از راکستار همچین کاری... دیگه هر نسلی یه رد دد باید بدن دیگه:|
دیگه ریمستر نسخه قبل منافاتی با نسخه جدید که نداره، مثل Uncharted دیگه.
مطمئنا استودیو تو این 6-5 سال بیکار نبوده، بازی جدید رو حتما امسال معرفی میکنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Eazy-E
ابدا قبول ندارم.
اگه اول نسل یکی ازم میپرسید 2تا بازی که واقعا ارزش داره که برای این نسل ریلیز بشن رو نام ببر، RDR و GT6 رو 100 درصد انتخاب میکردم.
دیگه از RDR بازی بزرگتر چی میتونه باشه ؟ اینهمه بازی ریز و درشت ریمستر شده، چرا این نه؟

درسته Redemption یکی از بهترینای عمرم بود ولی فکر اینکه یه Red dead جدید چه عظمتی میشه دیگه ریمسترشو یکم پایین میاره بنظرم... منم مشکلی ندارم اگه بیاد و pc بازا ام به آرزوشون برسن:D ولی به شرطی که در کنارش رد دد جدید هم معرفی بشه اگه فقط ریمستر تنها باشه اصلا جالب نیست و خیلی بعیده از راکستار همچین کاری... دیگه هر نسلی یه رد دد باید بدن دیگه:|
---------------
اینم یه عکس از Revolver برا پیشواز فردا شب :

Red_Dead_Revolver_Coverart.jpg

:D:D من اینو نرفتم البته سنم قد نمیداد<:-P

ابدا قبول ندارم.

دیگه ریمستر نسخه قبل منافاتی با نسخه جدید که نداره، مثل Uncharted دیگه.
مطمئنا استودیو تو این 6-5 سال بیکار نبوده، بازی جدید رو حتما امسال معرفی میکنن.

من یادمه چندین بار سازنده های بازی گفتن که تو کد نویسی یسری مشکل بوجود اومده و هر کاری کردن نتونستن بازی رو واسه PC بدن البته درست یادم نمیاد چون مال خیلی سال پیشه ولی یادمه دلیلش یه همچین چیزی بود. فکر نکنم ریمستری در کار باشه ولی شدید به معرفی بازیه جدید از این سری امیدوارم

شاید عجیب باشه شما میخواین رد دد جدید معرفی شه ولی من میخوام کرش ریمستر ببینم با یه انحصاری ساخت راک استار dlc u4 که حای خودش داره:x

چرا یه سریا فکر میکنن ساخت ریمستر یه بازی کل وقت و هزینه و نیروی انسانی یه شرکت رو درگیر میکنه؟ :D

برا این میگم که خیلیا میگم " وااای ریمستر نه به جاش نسخه جدید بدن " و از این حرفا

هیچوقت ساخت ریمستر باعث نشده کل یه استودیو درگیر بشن چون ریسمتر یعنی بازی که قبلا ساخته شده همه چیزش فقط یه سر و رویی باید روش بکشن اصلا کار وحشتناکی نیست که بگیم یه شرکت داره یه بازیش رو ریمستر میکنه پس امکان نداره نسخه جدیدی در کار باشه

Attachments

• Breaking Bad (26).jpg
    Breaking Bad (26).jpg
    100.1 KB · مشاهده: 31
  • Like
Reactions: arsenalmom
مثل اینکه قیمت کنسولهای جدید سونی لیک شده :
Neo 450 $
Slim 250 $

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
قیمت اسلیم واقعا مناسبه.قیمت خامش ۸۷۵تومن میشه.که عزیزان میدن حدود ۱۲۰۰
نئو رو هم نزدیک ۲تومن میفروشن