Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
اسکورپیو قراره آخر 2017 بیاد و 6 ترافلاپس قدرت داره . الان کارت 1070 6.5 ترا فلاپس قدرتشه. تا بیش از یکسال دیگه که اسکورپیو بیاد یه سخت افزار میان رده حساب میشه . کنسول جدید سونی هم با مشخصاتی که لیک شده به جرات میگم هیچ بازی رو نمیتونه native فورکا بده و نهایت یه آپسکیل هست و شاید یه مقدار فریم بالاتر و ما که از اینا خیری ندیدیم که یه کنسول قوی درست درمون بدن و ظاهرا باید یه دستی رو سر و گوش pc بکشیم ! بدبختی بازیهایی هم که برای پی سی میدن یه مشت پورت بهینه نشده و بی کیفیته!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
اینا فقط شایعه های بیخوده بنظرم باید صبر کنیم ببینیم چی نشون میدن

اینا فقط شایعه های بیخوده بنظرم باید صبر کنیم ببینیم چی نشون میدن
کاش اینا میومدن یه چیز شاخ و با قیمت بالا میدادن . مثلا جای یک کنسول 300 دلاری یک کنسول 600 دلاری ولی با کیفیت بالا میدادن . حالا مایکروسافت یه کار خوبی که کرده اینه که بازیهای انحصاری ایکس وان روی پی سی هم عرضه میکنه و این نکته بسیار مثبتی هست . اینطوری کسانی که توانایی مالی خوبی دارن میتونن با بستن یک پی سی قدرتمند این بازیها رو روی پی سی تجربه کنند و کسانی هم که توانایی مالی کمتری دارند به همون ایکس باکس وان بسنده کنن . این حق انتخاب خودش یک نکته مثبته . به نظر من اگر مایکروسافت اسکورپیو رو امسال عرضه میکرد بسیار به نفعش بود تا سال دیگه چون سونی با neo بازار کنسولهای جدید رو میگیره و باز مایکروسافت مثل نسل فعلی جلو سونی شکست میخوره .

کاش اینا میومدن یه چیز شاخ و با قیمت بالا میدادن . مثلا جای یک کنسول 300 دلاری یک کنسول 600 دلاری ولی با کیفیت بالا میدادن . حالا مایکروسافت یه کار خوبی که کرده اینه که بازیهای انحصاری ایکس وان روی پی سی هم عرضه میکنه و این نکته بسیار مثبتی هست . اینطوری کسانی که توانایی مالی خوبی دارن میتونن با بستن یک پی سی قدرتمند این بازیها رو روی پی سی تجربه کنند و کسانی هم که توانایی مالی کمتری دارند به همون ایکس باکس وان بسنده کنن . این حق انتخاب خودش یک نکته مثبته . به نظر من اگر مایکروسافت اسکورپیو رو امسال عرضه میکرد بسیار به نفعش بود تا سال دیگه چون سونی با neo بازار کنسولهای جدید رو میگیره و باز مایکروسافت مثل نسل فعلی جلو سونی شکست میخوره .

مشکل اینجاست که مایکرو نه راهِ پس داره نه پیش.
اگه امسال اسکورپیو رو لانچ میکرد، قیمت بسیار بالایی پیدا میکرد که شاید این هم باعث شکست میشد!

کی میخرید این کنسول شاخ 600 دلاری رو؟

به نظرم حرف دوستمون از یه بابت منطقیه ( مخصوصا تو کشور ما که 400 دلار اندازه 600 دلاره بلکه بیشتر )
منم حاضر بودم همون اول یه کنسول 600 دلاری به قول دوستمون شاخ رو میگرفتم
اما
میدونستم تا اخر نسل عوض نمیشه نهایتش یه مدل اسلیم ازش میساختن. تا اینکه یه 400 دلار بدم. چند وقت بعد یه 400 یا 500 دلار دیگه هزینه کنم نزدیک 1000 دلار. که بازم ته دل ادم قرص نیست تا اخر نسل جواب بده یا نه.

در هر حال امیدوارم 2 روز دیگه همه اینجا خوشحال باشیم
من خودم خیلی دوست دارم نئو سوای قدرت پردازش و بقیه چیزها بازیهای نسل قبل رو هم ساپورت کنه

کی میخرید این کنسول شاخ 600 دلاری رو؟
من دو سال پیش 1.600 دادم پلی فور خریدم . حالا هم لابد 2 میلیون باید بدیم برای کنسول جدید . با این سخت افزار لیک شده باز بعید میدونم اینم بیشتر از دو سال دووم بیاره و دوباره باید بریم برای ps5!
بعد هر چیزی خریدارهای خاص خودش رو داره مثلا انویدیا میاد کارت 600 دلاری میزنه و کارت 300 دلاری هم میزنه تا حسب بودجه مشتریهاش بخرن.
حالا اینجا هم میشه ps4 باشه برای کسانی که به وضعیت موجود راضین و یه کنسول خوب هم برای کسانی که فورکا رو native میخوان بده .

من تو این مسءله موندم نسل قراره عوض بشه یا نه ؟؟؟؟ اگه اینجور نباشه و قراره دو سال دیگه ps5 بیاد این neo چه ارزشی داره امیدوارم اینجوری نشه

من تو این مسءله موندم نسل قراره عوض بشه یا نه ؟؟؟؟ اگه اینجور نباشه و قراره دو سال دیگه ps5 بیاد این neo چه ارزشی داره امیدوارم اینجوری نشه
به نظر من دیگه کم کم نسل عوض میشه . نه مثل نسل قبلی بعد از مثلا حدود 7 سال یا 6 سال

• Like
Reactions: jhoobin
هر قیمتی باشه
کسی نمیخره
فروشندگان هم یه وقت رویایی فکر نکنن که متقاضی این کنسول زیاده
من در صورتی که نسل عوض بشه متقاضی هستم البته وقتی که ارزون تر شد ارزشش رو داره شاید بعضی ها هم نظر من داشته باشن

• Like
Reactions: sadegh93
هر قیمتی باشه
کسی نمیخره
فروشندگان هم یه وقت رویایی فکر نکنن که متقاضی این کنسول زیاده
اتفاقا بچه پولدارا می خرن براشونم مهم نیست...:دی
من چند سال پیش یه مدت شمال تهران زندگی می کردم... با چشم های خودم می دیدم چطوری کنسول یا گوشی رو همون روزه اول با قیمت نجومی می خرن... فقطم برای کلاسش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or