Playstation Meeting 2016

DonYagami

کاربر سایت

خب همونطور که میدونید زمان زیادی تا کنفرانس سونی نمونده. چیزی که مشخصه اینه که سونی قصد داره حسابی بترکونه. چیزایی که میدونیم قراره اتفاق بیفته معرفی کنسول های جدیده. قراره کنفرانس پخش زنده هم داشته باشه

شایعه ی معرفی Red Dead جدید هم به شدت قویه
همینطور شایعه شده که قراره سرویس PS Now برای PC عرضه بشه

فکر میکنید چه اتفاق هایی قراره بیفته و چه بازی هایی قراره معرفی شه؟

لینک تماشای کنفرانس+ زمان باقی مانده تا شروع کنفرانس

آخرین ویرایش:
اتفاقا بچه پولدارا می خرن براشونم مهم نیست...:D
من چند سال پیش یه مدت شمال تهران زندگی می کردم... با چشم های خودم می دیدم چطوری کنسول یا گوشی رو همون روزه اول با قیمت نجومی می خرن... فقطم برای کلاسش:D
خب تعداد این دوستان زیاد نیست ... ولی عموم مردم صبر میکنن با قیمت منطقی میگیرن.دیگه مثل قدیم نیست هر چیزی رو به هر قیمتی بگیرن سال به سال خدارو شکر داره جا میفته این داستان
الانم دیگه رقابتیه کاملا.یه زمانی میگفتی کنسول و گیم همه پشت شهرداری و امام میومد تو ذهنشون. همین شبکه های اجتماعی و فروم ها کلی کمک کرده به رقابتی شدن بازار چون توپخونه عملا کسی زیر فروشی نمیکرد و فضای مافیایی داشت
همین اسلیم در بدو ورودش 2.500 بود 24 ساعت نگذشت ازش شد 1850 . بگذریم

یه چیزی که خیلی جالبه اینه که تا این لحظه سونی خیلی سفت و سخت اجازه درز هیچ اطلاعاتی رو نداده.

خب بازار شایعات هم حسابی داغه
وب سایت کره ای GameFucos هم از معرفی نسخه ریمستر Red Dead Redemption تو کنفرانس سونی خبر داده که برای PS4 -XONE-PC منتشر میشه
حداقل خبر خوبیه برای بخصوص PC GAMER هایی که این شاهکار رو تجربه نکردند
ولی برا من به شخصه اگه قراره فقط سوپرایز راکستار فقط این باشه که خیلی نا امید کنندس...من نسخه جدید RED DEAD میخوااام:(:(:(

اسکورپیو قراره آخر 2017 بیاد و 6 ترافلاپس قدرت داره . الان کارت 1070 6.5 ترا فلاپس قدرتشه. تا بیش از یکسال دیگه که اسکورپیو بیاد یه سخت افزار میان رده حساب میشه . کنسول جدید سونی هم با مشخصاتی که لیک شده به جرات میگم هیچ بازی رو نمیتونه native فورکا بده و نهایت یه آپسکیل هست و شاید یه مقدار فریم بالاتر و ما که از اینا خیری ندیدیم که یه کنسول قوی درست درمون بدن و ظاهرا باید یه دستی رو سر و گوش pc بکشیم ! بدبختی بازیهایی هم که برای پی سی میدن یه مشت پورت بهینه نشده و بی کیفیته!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

بعضی دوستان یه حرفایی میزنن که آدم حس میکنه کل عمرشون pc باز بودن و اصلا نمیدونن قصه کنسول چیه ...:-"
چن تا پست قبل مراجعه کنید این قضیه رو کاملا توضیح دادم ...
لطفا علکی جو منفی ندید راجع به کنسولا بزارید معرفی شن ببینیم چیه\m/

خب تعداد این دوستان زیاد نیست ... ولی عموم مردم صبر میکنن با قیمت منطقی میگیرن.دیگه مثل قدیم نیست هر چیزی رو به هر قیمتی بگیرن سال به سال خدارو شکر داره جا میفته این داستان
الانم دیگه رقابتیه کاملا.یه زمانی میگفتی کنسول و گیم همه پشت شهرداری و امام میومد تو ذهنشون. همین شبکه های اجتماعی و فروم ها کلی کمک کرده به رقابتی شدن بازار چون توپخونه عملا کسی زیر فروشی نمیکرد و فضای مافیایی داشت
همین اسلیم در بدو ورودش 2.500 بود 24 ساعت نگذشت ازش شد 1850 . بگذریم

یه چیزی که خیلی جالبه اینه که تا این لحظه سونی خیلی سفت و سخت اجازه درز هیچ اطلاعاتی رو نداده.
کنسول روز اول گرفتن اشتباهه . باید بیاد 6 ماه هم ازش بگذره تا عیب و ایرادهاش معلوم و برطرف بشه مثل ps4 و هم قیمتش معقول بشه .
بعضی دوستان یه حرفایی میزنن که آدم حس میکنه کل عمرشون pc باز بودن و اصلا نمیدونن قصه کنسول چیه ...:-"
چن تا پست قبل مراجعه کنید این قضیه رو کاملا توضیح دادم ...
لطفا علکی جو منفی ندید راجع به کنسولا بزارید معرفی شن ببینیم چیه\m/
نمیدونستم برای پست گذاشتن اینجا اول باید از شما اجازه میگرفتم !

کنسول روز اول گرفتن اشتباهه . باید بیاد 6 ماه هم ازش بگذره تا عیب و ایرادهاش معلوم و برطرف بشه مثل ps4 و هم قیمتش معقول بشه .

نمیدونستم برای پست گذاشتن اینجا اول باید از شما اجازه میگرفتم !

والا منم همچین حرفی نزدم... عجیبه!!:-?

امیدوارم اگر قراره نسخه ی دوم Red Dead معرفی بشه دیگه خبری از دوییدن دنبال گاو و گوسفندا و گاوچرونی نباشه چون شدیدا اعصاب خردکن و حوصله سربر بود!

روز و زمان دقیق کنفرانس به تایم ایران مشخص نشد؟!

امیدوارم اگر قراره نسخه ی دوم Red Dead معرفی بشه دیگه خبری از دوییدن دنبال گاو و گوسفندا و گاوچرونی نباشه چون شدیدا اعصاب خردکن و حوصله سربر بود!

روز و زمان دقیق کنفرانس به تایم ایران مشخص نشد؟!

اتفاقا همین مراحل فوق العاده بود و حس یک گاوچرون رو به ادم منتقل میکرد .

در مورد کنسول ها فقط می خوام بیان به صورت قطع بگن که همه ی بازیهای Neo قراره واسه PS4 معمولی هم عرضه بشه (حداقل واسه مدت طولانی ای). همین... حالا مهم نیست رزولوشن 4K هستش یا چند ترافلاپسه و ...
بیشتر منتظر بازیا هستم چون فرصت خیلی مناسبیه که چنتا از بازیای غربی اینجا نمایش داشته باشن. واسه بازیای ژاپنی هم که TGS نزدیکه...
کلا اینکه دوست دارم یکی دو هفته اخیر درباره ی بازیا باشه نه قدرت کنسول ها

در مورد کنسول ها فقط می خوام بیان به صورت قطع بگن که همه ی بازیهای Neo قراره واسه PS4 معمولی هم عرضه بشه (حداقل واسه مدت طولانی ای). همین... حالا مهم نیست رزولوشن 4K هستش یا چند ترافلاپسه و ...
بیشتر منتظر بازیا هستم چون فرصت خیلی مناسبیه که چنتا از بازیای غربی اینجا نمایش داشته باشن. واسه بازیای ژاپنی هم که TGS نزدیکه...
کلا اینکه دوست دارم یکی دو هفته اخیر درباره ی بازیا باشه نه قدرت کنسول ها

باری ها که برا هردو عرضه میشه چون سونی میدونه ۴۰میلیون ps4فروخته شده رو نباید ول کنه هر بازی دیگه دو ورژن گرافیکی داره معمولی و neo

• Like
Reactions: Changed_Man 50
اقا این دقیقن چی هست ؟؟؟ رسمیه ؟؟؟ ادامه هست یا اون شایعه ریمستر؟؟؟؟:eek: من که اطمینان ندارم شاید کار یکی از فن ها باشه عکسش که خیلی مشکوکه فیک میزته
اکثر سایتها زدن که نسخه ریمستر RDR برای xone, ps4 , pc عرضه میشه و تو کنفرانس سونی معرفی میشه .

Red Dead Redemption remaster to be announced this week – rumour

There’s a shaky rumour making the rounds that suggests we may be close to the reveal of a remastered Red Dead Redemption.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or