PlayStation All-Stars Battle Royale

میشه که ، ولی خودمم دارم شریکی میگیرم :d (یکی از ناظمین سایت >:) )

---
این لباس هاییه که اگر پیش خرید کنید،بهتون داده میشه :

یک زمانی این چیزا رو میزاشتن توی بازی ها :|
چندماه دیگه همینا رو توی Store میزارن برای فروش! :| خدا خالق DLC رو لعنت کنه! :d

دانته با زیرپوش هم که توی DLC هاست :| احسان این رو ببینه سریعا میره برای پیش خرید ، نه اینکه عاشق این تیپ دانته است =))

یعنی الان قدرتای کریتوس و برادرش تو بازی یکی اند ؟ کاشکی برای هر کدومشون Move-set مخصوص خودش رو طراحی میکردن

میگم امیر اینا فقط SKIN هستن؟ هیچ قابلیت اضافه ای نسبت به خود شخصیت اصلی ها ندارن؟!؟! آخه اگه دقت کنید دشمن Cole رو داره اسمش و درست یادم نیست! Kesler بود فکر کنم حالا اگه اشتباهه بگید. این مثل cole برقی بود :دی :دی :دی اما کلا ایستیلش فرق میکرد و کلا شلیک هاش متفاوت بود

اون کسلر دشمن کول نیست , خودِ کول ـه :دی

دانته با زیرپوش هم که توی DLC هاست :| احسان این رو ببینه سریعا میره برای پیش خرید ، نه اینکه عاشق این تیپ دانته است =))
نه اتفاقاً من به زیرپوشش اعتراض دارم :دی یادت باشه میگفتم ترجیح میدم زیر پالتوش مثل 3 چیزی نپوشیده باشه تا عیل لات ها رکابی بپوشه :( کاشکی لخت میدادن بیرون این پسر اسپاردا رو :(

نه اتفاقاً من به زیرپوشش اعتراض دارم :دی یادت باشه میگفتم ترجیح میدم زیر پالتوش مثل 3 چیزی نپوشیده باشه تا عیل لات ها رکابی بپوشه :( کاشکی لخت میدادن بیرون این پسر اسپاردا رو :(
برای همین گفتم عاشقشی دیگه :دی فکرش رو بکن ،دانته لخت با یه تیکه پیتزا جلوش ، لول =))
==================================
راستی این DLC ـیش خدایی نکرده On-Disk که نیست ؟! :-/
==================================
نمیدونستم بازی بخش داستانی هم داره ! الان ویدئو بخش دانته و ناریکو رو دیدم و به نظرم عالی بود >:d<

دانته:
you think the demons would know better by now , they must be as dump as they are ugly
ناریکو از پشت سر دانته بهش حمله میکنه و میاد جلوش می ایسته ، دانته ادامه میده :
okay so they are not ALL ugly =))

آخرین ویرایش:
کاشکی لخت میدادن بیرون این پسر اسپاردا رو :(
اتفاقا یکی دیگه از لباس هایی که برای دانته توی بازی هست اینه! :d (البته دیگه لباس نیست :d ) بدون ژاکت و زیرپوش :d

اون کسلر دشمن کول نیست , خودِ کول ـه :دی

نه کسلره:دی میدونم ها! سمت راستیه Cole آخه اگه دقت کنی اسکین یه سری شخصیت هم فرق داره! مثل داداش کریتوس . شخصیت metal gear یا starhawk که اگه دقت کنه دشمنش عه!:دی sly هم خود sly نیست اسکینش

نه کسلره:دی میدونم ها! سمت راستیه Cole آخه اگه دقت کنی اسکین یه سری شخصیت هم فرق داره! مثل داداش کریتوس . شخصیت metal gear یا starhawk که اگه دقت کنه دشمنش عه!:دی sly هم خود sly نیست اسکینش

بابا میدونم چی میگی :دی دارم میگم اون کسلر بنده خدا دشمن کول نیست , خود کول مک گراث هست از آینده :دی اون رایدن هم که خود رایدن هست توی متال گیر 2 :دی حالا نمی دونم دیگه منظورت از دشمنش ـه چیه ! :دی
اتفاقا یکی دیگه از لباس هایی که برای دانته توی بازی هست اینه!
yahoo_4.gif
(البته دیگه لباس نیست
yahoo_4.gif
) بدون ژاکت و زیرپوش
yahoo_4.gif
همممممممممممم :دی better now :دی

نه نیما :دی داداش کریتوس عه! تو نسخه ی psp بود فقط
God of war Ghost of sparta
إ؟!؟!:d
من بازيش نكردم تعجب كردم واسه همين!!!
داداش كريتوس مگه قابل بازي بود تو Ghost of sparta?!
اسمش چي بود؟!؟يكم از شخصيتش ميگي واسم؟!؟!البته تو اسپويلر و شايد بعضيا نخوان بدونن!!!
دمت گرم كامي

بابا میدونم چی میگی :دی دارم میگم اون کسلر بنده خدا دشمن کول نیست , خود کول مک گراث هست از آینده :دی اون رایدن هم که خود رایدن هست توی متال گیر 2 :دی حالا نمی دونم دیگه منظورت از دشمنش ـه چیه ! :دی

همممممممممممم :دی better now :دی

یعنی مطمئن مطمئن باش کسلر! منم شک کردم گفتی ولی الان دیگه مطمئنم
این عکس و ببین مقایسه کن:دی خود کسلره!

213184465350a97a6356b8a.png

إ؟!؟!:d
من بازيش نكردم تعجب كردم واسه همين!!!
داداش كريتوس مگه قابل بازي بود تو Ghost of sparta?!
اسمش چي بود؟!؟يكم از شخصيتش ميگي واسم؟!؟!البته تو اسپويلر و شايد بعضيا نخوان بدونن!!!
دمت گرم كامي
کلا تو اسپویلر میگم البته نه کامل
نه قابل بازی که نبود آخه باهم روبرو میشن! ولی کد دانلود skin اش بود داخل پکش واسه ps3
جریان اینه که کریتوس و دیموس وقتی به دنیا میان تو اسپارتا . یه جنگی صورت میگیره بین تیتان ها و خدایان که خدایان پیروز میشن بعد این ارس دیموس و میدزده علت اینکه کریتوس خالکوبی قرمز داره به خاطر همین دیموس که وقتی میخواست نجاتش بده ارس کریتوس و ول میده یه ور دیگه :دی که میخواست کریتوس و بکشه اون موقع آتنا نزاشت . بعد دیگه یه مدت گذشت خدایان به کریتوس گفتن برادرت مرده.حالا تو بازی این یادش می افته که همچین گذشته ای داشته واسه همین میره سمت معبد پوسایدن مادرش میگه برادرت توسط تاناتوس الان در عذابه برو و نجاتش بده که مادر تبدیل به هیولا میشه:دی کریتوس مجبور میشه بکشتش و در نهایت هم با دیموس درگیر میشه چون دیموس دل خوشی از کریتوس نداشت و همین دیگه:دی تاناتوس هم باس بازی هست...دیگه بیشز این نمیدونم :دی

---------- نوشته در 04:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:10 AM ارسال شده بود ----------

33354892150a97ef17460a.jpg

---------- نوشته در 04:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 AM ارسال شده بود ----------

کارکتر سلکت بازی رو کسی داره عکسش رو؟

یعنی مطمئن مطمئن باش کسلر! منم شک کردم گفتی ولی الان دیگه مطمئنم
این عکس و ببین مقایسه کن:دی خود کسلره!

213184465350a97a6356b8a.png
این درست که کسلره! ولی اگر Infamous 1 رو بازی کرده باشی و تا آخر رفته باشی میفهمی کسلر همون Cole هست که از آینده اومده! در نتیجه کسلر = کول ! :d
در مورد رایدن که احسان گفت! جفتشون یکی هستن! فقط لباس اصلی طرح MGRـه و این یکی طرح MGS2 !
Sweet Tooth هم که الان به صورت استارهاوکی میبینی همون خودشه! چون چنین اسکینی رو برای پیش خرید استارهاوک هم گذاشته بودن! یعنی اینا هم باز یکی هستن :d
اسلای هم اتفاقا باز خودشه :-" یکی از لباس های اسلای توی Sly 4 که قراره بیاده :d

تنها کسی که خودش نیست فقط دیموس(برادر کریتوس) میباشد! :d
البته ما چنین Skinـی توی بازی GOW III و GOS هم داشتیم برای کریتوس :d

---
یک عکس یافتیدم در مورد Unlockables های بازی :d

آخرین ویرایش:
کلا تو اسپویلر میگم البته نه کامل

33354892150a97ef17460a.jpg

---------- نوشته در 04:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 AM ارسال شده بود ----------

کارکتر سلکت بازی رو کسی داره عکسش رو؟
كاميار چقد اينجا شبيه مصطفي زمانيه داداش كريتوس!:d
پس واجب شد origin collection رو بگيرم!حال كردم با قيافه داداشش!!!:d
راستي خواهر ماهَر نداره كريتوس!!!؟!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or