DeanAmbrose
کاربر سایت
اون وسطيه كريتوسه......؟!؟!
چرا ريش و مو داره پَ....!!!![]()
نه نیما
God of war Ghost of sparta
اون وسطيه كريتوسه......؟!؟!
چرا ريش و مو داره پَ....!!!![]()
احسان این رو ببینه سریعا میره برای پیش خرید ، نه اینکه عاشق این تیپ دانته است 
میگم امیر اینا فقط SKIN هستن؟ هیچ قابلیت اضافه ای نسبت به خود شخصیت اصلی ها ندارن؟!؟! آخه اگه دقت کنید دشمن Cole رو داره اسمش و درست یادم نیست! Kesler بود فکر کنم حالا اگه اشتباهه بگید. این مثل cole برقی بود![]()
![]()
اما کلا ایستیلش فرق میکرد و کلا شلیک هاش متفاوت بود
نه اتفاقاً من به زیرپوشش اعتراض دارمدانته با زیرپوش هم که توی DLC هاستاحسان این رو ببینه سریعا میره برای پیش خرید ، نه اینکه عاشق این تیپ دانته است
![]()
کاشکی لخت میدادن بیرون این پسر اسپاردا رو 
برای همین گفتم عاشقشی دیگهنه اتفاقاً من به زیرپوشش اعتراض دارمیادت باشه میگفتم ترجیح میدم زیر پالتوش مثل 3 چیزی نپوشیده باشه تا عیل لات ها رکابی بپوشه
![]()

اون کسلر دشمن کول نیست , خودِ کول ـه
نه اتفاقاً من به زیرپوشش اعتراض دارمیادت باشه میگفتم ترجیح میدم زیر پالتوش مثل 3 چیزی نپوشیده باشه تا عیل لات ها رکابی بپوشه
![]()
نه کسلرهمیدونم ها! سمت راستیه Cole آخه اگه دقت کنی اسکین یه سری شخصیت هم فرق داره! مثل داداش کریتوس . شخصیت metal gear یا starhawk که اگه دقت کنه دشمنش عه!
sly هم خود sly نیست اسکینش
همممممممممممماتفاقا یکی دیگه از لباس هایی که برای دانته توی بازی هست اینه!(البته دیگه لباس نیست
) بدون ژاکت و زیرپوش![]()
![]()
إ؟!؟!:dنه نیماداداش کریتوس عه! تو نسخه ی psp بود فقط
God of war Ghost of sparta
بابا میدونم چی میگیدارم میگم اون کسلر بنده خدا دشمن کول نیست , خود کول مک گراث هست از آینده
اون رایدن هم که خود رایدن هست توی متال گیر 2
حالا نمی دونم دیگه منظورت از دشمنش ـه چیه !
هممممممممممممbetter now
![]()
کلا تو اسپویلر میگم البته نه کاملإ؟!؟!:d
من بازيش نكردم تعجب كردم واسه همين!!!
داداش كريتوس مگه قابل بازي بود تو Ghost of sparta?!
اسمش چي بود؟!؟يكم از شخصيتش ميگي واسم؟!؟!البته تو اسپويلر و شايد بعضيا نخوان بدونن!!!
دمت گرم كامي
این درست که کسلره! ولی اگر Infamous 1 رو بازی کرده باشی و تا آخر رفته باشی میفهمی کسلر همون Cole هست که از آینده اومده! در نتیجه کسلر = کول ! :dیعنی مطمئن مطمئن باش کسلر! منم شک کردم گفتی ولی الان دیگه مطمئنم
این عکس و ببین مقایسه کنخود کسلره!
![]()
یکی از لباس های اسلای توی Sly 4 که قراره بیاده :d کلا تو اسپویلر میگم البته نه کامل
![]()
---------- نوشته در 04:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:14 AM ارسال شده بود ----------
کارکتر سلکت بازی رو کسی داره عکسش رو؟
خواهر خیركاميار چقد اينجا شبيه مصطفي زمانيه داداش كريتوس!:d
پس واجب شد origin collection رو بگيرم!حال كردم با قيافه داداشش!!!:d
راستي خواهر ماهَر نداره كريتوس!!!؟!:d