PlayStation All-Stars Battle Royale

بــــــــله! بازی رو گذاشتم برای دانلود! 5982 مگ :| (باز خوبه یک گیگ از US کمتره :-" :d ) منتظر تموم شدنش میباشیم! :d انشاالله فردا شب :-"
---
برهان باس بازی توی آخرین تریلر معرفی شده بودا :-" حالا اگر ندیدی پس چیزی نمیگم :d ولی خیلی جالبه! :d

نه امیر من ندیدم:دی خوب خیلی هم خوب که اون تریلر رو ندیدم اصلا:دی

من اول ویتا رو بازی می کنم. یک ترفند هم تو ذهنم هست برای گرفتن راحت تر تروفی ها باید ببینم سیستم cross save بین این دو تا چطوری هست:دی اگه اون جوری که فکر می کنم باشه خیلی خوب میشه:دی

نسخه پلی 3 رو گرفتی و از رو اون داری دان میکنی؟

نه مرتضی اصلا نخریدم
جالب بود که من Plus هم ندارم اما این و Free گذاشتن نسخه ی اصلی هم هست با توجه به توضیحات برهان
ولی باید تفاوت نسخه ها خیلی زیاد باشه
6 گیگ کجا 1.6 کجا!
نسخه ی ویتا 2 نمره متاش بالاتره:دی

نه مرتضی اصلا نخریدم
جالب بود که من Plus هم ندارم اما این و Free گذاشتن نسخه ی اصلی هم هست با توجه به توضیحات برهان
ولی باید تفاوت نسخه ها خیلی زیاد باشه
6 گیگ کجا 1.6 کجا!
نسخه ی ویتا 2 نمره متاش بالاتره:دی
احتمالا تریال هست

خوب بچه ها ببخشید وسط حرفتون میپرم ولی مال منم دانلود شد حجم اینترنتم هم تموم شد خوب بازی آنلاینش خیلی بده نمیدونم چرا شاید چون پینگم بده بهترین کمبو هارو فقط بیگ ددی میزنه بدترین هم

متاسفانه

کریتوس هست نمیدونم چرا ولی نرم نیست ولی بچه ها یک سوال دیگه برام پیش اومده من بازی اوکامی اچ دی رو هم دان کردم 6445 مگ بود مال نسل قبل چطور از این بازی حجمش بیشتره ؟ و دی ال سی برای این

بازی آل استارز اومده ؟

با تشکر

اقا یکی بگه این بازی ارزش 85 هزار تومان را داره چون من زنگ زدم گفت 185 تومان ولی چون به نظرم بازی تکراری میشه بعد از یه مدت نگرفتم

بستگی به خودت داره
اگر کرکتر مورد علاقت تو بازی هست خب خوبه
بازی کلا لذت بخشه به خاطر وجود شخصیت های فوق العاده ای که توش گذاشتن
به عنوان مثال یکی عاشق داتست:دی یا کریتوس
خب بازی هم مسلما واسش خیلی میتونه با ارزش و جذاب باشه

---------- نوشته در 02:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

تا 100تومنم می ارزه! واقعا خلاقانه س ولی من از بتاش بدم اومد!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
منظورش 185 بود شروین:دی

بـــــــله! :d بالاخره منم دانلود نمودم (رسما پدر PS در اومد :| )
با کریتوس و رایدن کبیر هم بخش داستانیشون رو تموم کردم! :d
انتظار یک داستان شاخ و اینا نداشته باشید! کلا انتظار خاصی ازش نداشته باشید،ولی خیلی فانه بخش داستانی :-" :d
طراحی مراحلش عالیه! :x عاشق مرحله ی لوکو روکو شدم! :d

خیلی از مراحلم بخش هاییش رو ندیدیم! که چیزی نمیگم :-" :d البته شاید من ندیده بودم! خیلی باحاله کلا! :d
بازی انقدر چیز میزای باز کردنی داره که تا مدت ها سرگرمتون میکنه! و شک دارم کسی بشینه و همش رو باز کنه! :d + یک عالمه چلنج و اینا !
در مورد کومبو و این چیزا! من فکر میکردم بازی از این مورد اصلا بویی نبرده! توی بتا هم که نشد زیاد امتحان کنم! ولی توی بازی یک بخش آموزشی داره و همه ی کومبوها رو یادتون میده! :d مثلا من رفتم بخش آموزشی کریتوس رو بازی کردم و دیدم بله! خیلی چیزای خفن و تر و بیشتری از مربع مربع مربع داره :-" :d

در کل بازی به شدت فانه! من که واقعا خوشم اومد! توصیه میکنم بگیرینش مولتی بزنیم :d (البته اگر سروراش خوب باشه! :d )

هنوز هیچی نشده،با این طراحی کاراکترها و مراحل دوست دارم ببینم برای DLC چی در نظر دارن! حتما DLCهاش رو میگیرم :d (تازه هنوز 18 نفر موندن که فقط بخش داستانیشون رو برم! چلنج های مخصوص هرکدوم و ... اووووووووووو! دو قرن طول میکشه :d )

امیر مگه داستانی ها بهم فرق داره؟
تروفی هاش چطوره؟:دی
آره دیگه معلومه داستان ها باهم فرق داره. تو همه بازی های Fighting تو بخش Arcade که میری هر کارکتر یک داستان برای خودش داره.
تروفی هاش فوق العاده راحته:دی من دیشب یک ساعت و نیم بازی کردم 50 و خورده ای درصد رسیدم:دی

آره دیگه معلومه داستان ها باهم فرق داره. تو همه بازی های Fighting تو بخش Arcade که میری هر کارکتر یک داستان برای خودش داره.
تروفی هاش فوق العاده راحته:دی من دیشب یک ساعت و نیم بازی کردم 50 و خورده ای درصد رسیدم:دی

ایول پس خریدش واجب شد
راستی نسخه ی کنسولی با ویتا چقدر تفاوت داره؟

ایول پس خریدش واجب شد
راستی نسخه ی کنسولی با ویتا چقدر تفاوت داره؟

هیچی دیگه
نه اتفاقا از لحاظ کیفیت بافت ها فرق دارن باهم و تا حدودی هم به چشم میاد. مطمئن باش اون 4 گیگ تفاوت حجم یک چیزی هستش! ضمن اینکه رزولوشن بازی روی ویتا هم کمتر هست که البته به خاطر صفحه نمایش کوچکش هست.

تو نسخه ویتا هم برای برداشتن سلاح ها و آیتم هایی که بر روی زمین هست می تونید از تاچ استفاده کنید که خوب به طبع تو نسخه کنسولی این کار رو نمیشه انجام داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or