PlayStation All-Stars Battle Royale

برهان تو نسخه ویتا رو با کراس بای گرفتی؟چه جوریه بهت کد میده یا جور دیگه ای هست؟حجم نسخه ویتا دقیقا چقدره؟
صفحه قبل گفته بودم مرتضی جان. من بازی رو از PSN پیش خرید کردم و همه چی اومد تو دانلود لیستم. حجمش هم 1.6 گیگ هست.

تروفی های بازی هم تموم شدش:دی فقط یک دونه مونده که باید حتما با یکی از توی friend list خودت بری که همچنان منتظر امیر هستیم تا پلات بشه و بعد بریم سراغ نسخه PS3:دی

آخرین ویرایش:
حالا وسط بحثتون يكي از نويسندگان و تصوير گران مشهور و بلندآوازه به نام Aled Lewis اومده دست به عمل جالبي زده و با ذوق هنري خودش اين بازي رو به صورت 16 بيتي بازسازي كرده و هدفش از اين عمل رو فقط علاقش به نسل هاي گذشته گيمي اعلام كرده.

خالي از لطف نيست كه سه عكسي كه درست كرده رو مشاهده كنيد

screenshot_293891_thumb_wide300.jpg
screenshot_293892_thumb_wide300.jpg
screenshot_293893_thumb_wide300.jpg

خب منم بازی رو تهیه کردم
اول بگم یه کارت داره توش که کد نسخه ی ویتا رو داره
بازی هم همونطور که بچه ها بازی کردن و گفتن واقعا حال میده :دی بازی رو با شخصیت مورد علاقم یعنی Ratchet تموم کردم خیلی حال داد

چیزی که واقعا عالی کار شده stage های مختلفش هست که واقعا رو تک تکشون کار شده البته کارکتر ها هم همینطور
فقط Nate نمیدونم چرا زیاد خوب نیست :دی
Raiden هم ابهتی داره ها:دی
کریتوس یکی از بهترین و قویترین کارکتر هاشه

فردا بیا PSN ببینم میتونیم با هم بزنیم یا نه! :d با برهان هرکاری کردم نشد:-s اما بعدش جفتمون سرچ کردیم راحت بازی پیدا کرد:-s
راستی بخش داستانی رایدن رو رفتی؟ این عکس هایی که از رایدن نشون میداد چقدر خفن بود! همشون اصلا مخصوص این بودن که کیفیت توپ پیدا بشه چاپ کنی بزنی به دیوار >:)

امروز با نیت هم بازی کردم،به نظرم از جک خیلی بهتر بود :d بقیه ی کاراکترهای تفنگ به دست رو امتحان نکردم! ولی توی بتا هم من با رادک مشکل داشتم :d (البته همچنان شمشیرزن ها رو ترجیه میدم! با ناریکو هم که بخش داستانی رو رفتم،اونم خیلی خوب بود! اسلای هم بد نبود ... :d )
ولی فعلا لیست 4 کاراکتر محبوبم شده کریتوس-رایدن-ناریکو + یک جای خالی :d احتمالا اونم دانته میشه :-" :d

چیزی که واقعا عالی کار شده stage های مختلفش هست که واقعا رو تک تکشون کار شده البته کارکتر ها هم همینطور
فقط Nate نمیدونم چرا زیاد خوب نیست :دی
Raiden هم ابهتی داره ها:دی
کریتوس یکی از بهترین و قویترین کارکتر هاشه

چند تا سوال كامي!
چقد ميتونه ادمو سرگرم كنه؟!
تا چه حد فانه!؟:d
مولتيش چطوره!؟
هر كركتري ي بخش داستاني مخصوص به خودشو داره؟!يعني قشنگ دمو و داستان داره يا نه!؟
تعداد كركتر هاي قابل بازي از لحظه ي اول چندتاس؟
نيت از چه نظر زياد خوب نيست؟!

چقدر که...بستگی به خودت داره:دی
تریلر اینا گرفتی ازش؟
من که خیلی حال میکنم
biggrin1.gif

مولتیشم عالی و لذت بخشه
آره هر کرکتر سینگل خودشو داره داستان نداره یه چیزی گذاشتن اما نمیشه گفت داستان:دی
اصلا هدف هم این نبوده که داستانی در نظر گرفته شه
هر کارکتر 3 نوع Ultiimate power داره با درجات 1 و 2 و 3 که به ترتیب قوی تر میشه و معمولا تو حالت سوم کارکتر تغییر شکل میده و قدرتش فوق العاده زیاد میشه
فکر کنم 22 تا
نیت قیافش خوب در نیومده:دی

Last edited by a moderator:
چقدر که...بستگی به خودت داره:دی
تریلر اینا گرفتی ازش؟
من که خیلی حال میکنم:biggrin1:
مولتیشم عالی و لذت بخشه
آره هر کرکتر سینگل خودشو داره داستان نداره یه چیزی گذاشتن اما نمیشه گفت داستان:دی
اصلا هدف هم این نبوده که داستانی در نظر گرفته شه
هر کارکتر 3 نوع Ultiimate power داره با درجات 1 و 2 و 3 که به ترتیب قوی تر میشه و معمولا تو حالت سوم کارکتر تغییر شکل میده و قدرتش فوق العاده زیاد میشه
فکر کنم 22 تا
نیت قیافش خوب در نیومده:دی
اره ديدم ي چندتا تريلر ازش.!
ياد بازي ديجيمون افتادم رو ps one.!!!!
اخه خدايي نيت با چه رويي ميخواد جلو كريتوس و رايدن مبارزه كنه!!!:d
تروفياش راحته؟!؟!

خب بازی منم رسید قشنگه با کول ارتباط برقرار کردم!!خفن:d بیگ ددی هم باحاله کنترل بازی هم تو نسخه پلی3 راحتتر از نسخه ویتا هست
خب با کول بچه بد!!داستانیش رو تموم کردم خوشمان امد:dغول اخرش هم با مزه بود مخصوصا اون تلمیحی که به ارم پلی استیشن داشت راستی مقایسه بین نسخه پلی3 و ویتا اینکه منو ها در پلی 3 بهتر از ویتا هستند هر چند در هر دوتا زشت هستن!!
ایتم ها هم در ویتا با لمس اون ها گرفته میشن و فعلا همینا یادمه:d
راستی اپدیت پلی3 هم 37مگ هست و ویتا حدود6مگ!
سرورهای بازی هم نمیدونم چرا به فنا رفته امروز خودمو کشتم فقط تونستم یه بار با ویتا برم تو بازی

آخرین ویرایش:
قراره یک پچ توی این هفته بیاد که یک سری باگ ها و مشکلات رو(اکثرا مربوط به بخش مولتی) رفع میکنه + یک آیتم جدید هم به بازی اضافه میشه! :d
Medusa's Gaze که از اسمش مشخصه مربوط به GOW هست،سر همون یارویی که توی GOW II از بدنش جدا کردیم >:) با استفاده از این میتونید دشمن رو سنگ کنید و با شکوندنش امتیاز بگیرید! تنها آیتمی که میتونی باعث مرگ بشه >:)
علاوه بر این Sackboy هم یکم ضعیف تر میشه! مثل اینکه یک سری ضرباتش AP زیاد میدادن(امتیاز برای قدرتی زدن :d ) که کمش کردن،من خودم تا حالا باهاش بازی نکردم ببینم چجوریه :d
فعلا همین :d

قراره یک پچ توی این هفته بیاد که یک سری باگ ها و مشکلات رو(اکثرا مربوط به بخش مولتی) رفع میکنه + یک آیتم جدید هم به بازی اضافه میشه! :d
Medusa's Gaze که از اسمش مشخصه مربوط به GOW هست،سر همون یارویی که توی GOW II از بدنش جدا کردیم >:) با استفاده از این میتونید دشمن رو سنگ کنید و با شکوندنش امتیاز بگیرید! تنها آیتمی که میتونی باعث مرگ بشه >:)
علاوه بر این Sackboy هم یکم ضعیف تر میشه! مثل اینکه یک سری ضرباتش AP زیاد میدادن(امتیاز برای قدرتی زدن :d ) که کمش کردن،من خودم تا حالا باهاش بازی نکردم ببینم چجوریه :d
فعلا همین :d
کلا مولتیش پر از ایراده خیلی ارور میده خداکنه اینا رو درس کنن شده مثه Twisted metal

یک عدد Stage جدید هم معرفی شد >:d<
این مرحله مربوط به بازی Heavenly Sword میباشد همراه با مخلفاتی از WipEout :d
نکته ی مهم در مورد این Stage اینه که همراه با اون 2 کاراکتر برای 2 هفته ی اول Free هست >:) یعنی همشون توی یک پک میباشند :d

چندتا عکس هم از این مرحله و کاراکترها اومده ولی نمیدونم رسمی هستن یا نه! توی ویکی آپلود شده بودن :d ولی فکر نمیکنم که فیک باشن :d

اما نمیدونم چرا اون پایین عکسی کنار اون Super Bar :-" ندارن! شاید چون هنوز در دست ساخت هستن این DLCها عکسشون اون پایین نیست و توی مراحل اولیه(اولیه که رد شده! دارن باهاشون بازی میکنند :d ) باشه ساختشون! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or