PlayStation All-Stars Battle Royale

واقعاً لعنت به این اکتی :|
---
ip مال ناتی بنده خدا هم نبوده ! IP کرش برای استودیوی یونیورسال بوده که ناتی داگ از زیر مجموعه هاش بوده ! بعد که سونی میره ناتی داگ رو میخره , ip کرش میمونه دست خود یونیورسال . اونها هم می فروشنش به اکتی :(( سونی و ناتی هیچ کاره ـن این وسط :دی
من موندم این سونی می میره یکم بیشتر دست توی جیبش کنه برای کرش:|بخدا اگر مایکرو بود راحت کرش دستش بود:|

آخرین ویرایش:
من موندم این سونی می میره یکم بیشتر دست توی جیبش کنه برای کرش:|بخدا اگر مایکرو بود راحت کرش دستش بود:|

یعی فکر میکنی تا حالا اقدامی نکردن ؟ :دی احتمالاً اکتی پا نمیده :دی چون قضیه عین روز روشنه اگر IP بیوفته دست سونی مستقیم میره زیر دست ناتی و کرش میشه همون بازی پرطرفدار سابق :دی یعنی اکتی میدونه اگر IP رو بده بره به یه بازی فوق محبوب تبدیل میشه (یعنی اپسیلنی شک هم توش نیست) احتمالاً داره دست دست میکنه یه استودیوی خوب پیدا کنه که خودشون بازی رو ادامه بدن :دی

در مورد کراش در جواب ملت گفته بودن " همه چیز دست سونی و Superbot نیست... " یعنی این وسط اکتی داره اذیت میکنه! :|
البته به نظر منم سونی میتونه با پول بیشتر حل کنه این موضوع رو! :|

یعی فکر میکنی تا حالا اقدامی نکردن ؟ :دی احتمالاً اکتی پا نمیده :دی چون قضیه عین روز روشنه اگر IP بیوفته دست سونی مستقیم میره زیر دست ناتی و کرش میشه همون بازی پرطرفدار سابق :دی یعنی اکتی میدونه اگر IP رو بده بره به یه بازی فوق محبوب تبدیل میشه (یعنی اپسیلنی شک هم توش نیست) احتمالاً داره دست دست میکنه یه استودیوی خوب پیدا کنه که خودشون بازی رو ادامه بدن :دی
سونی زورش اومده پول بده حتما:biggrin1:IP هم دست سونی نمی افته فقط می خواد واسه یک بازی استفادش کنه:biggrin1:البته الان اکتی بازی رو داده دست یک استدیو دارن می سازنش اما فکر کنم اگر خراب کنه اکتی دست از سر کرش بر می داره
با این وجود سونی باید قرار داد درست باهاش ببنده
---------------------------
راستی ایزاک چطوری مبارزه می کنه

آقا این زئوس و آیزاک که برای ریجن 2 این هفته قرار بود بیان (برای کسایی که کد مولتی گاو رو فعال کردن :دی) چی شد ؟ اومده ؟ :دی چه جوری باید گرفتش ؟ :دی

آقا این زئوس و آیزاک که برای ریجن 2 این هفته قرار بود بیان (برای کسایی که کد مولتی گاو رو فعال کردن :دی) چی شد ؟ اومده ؟ :دی چه جوری باید گرفتش ؟ :دی
احتمالا با آپدیت این هفته ی Store میادش! :d طریقه ی گرفتنش هم اینه که توی Store میرید به صفحه ی ASBR ، بعد اونجا میبینید که این DLCـها مجانی هستن :d (یا هم خود DLCـها رو سرچ کنید :d )
زئوس رو گفتن شبیه بیگ ددی میباشد! قدرتی و کند! البته زئوس از بیگ ددی هم کندتر میباشد! :|
---
امروز رفتم ASBR بازی کنم، آپدیت دادن به حجم1124 مگ :| هیچی دیگه،اگر منتظر کاراکترها هستید،تا اون موقع فکری به حال آپدیتش هم بکنید :d :-"
---
همچنان برام سؤاله چرا هیچ خبری از کاراکترهای SE نمیشه! اینا قبل از عرضه ی بازی گفتن با SE صحبت کردن و به زودی یک خبرایی در این مورد میشه! اما هنوز هیچ خبری نیست:| کاراکتری از FF یا KH بیان بدن دیگه :| منتظریم! (احتمالا ایندفعه یک نفر از TLOU هم میدن،میگن با خرید TLOU این کاراکترها رو هم میگیرید :d :-" )

چنین عکسی اومده که :

البته از اونطرف سانتا توی توییتر گفته :

حالا اینکه سانتا چنین چیزی نوشته و پاک کرده،یا واقعا Fake میباشد رو خدا داند :-" :d
این یارو Calypso یکی از کاراکترهای Twisted Metalـه،برای همین من ترجیه میدم که واقعا Fake باشه! :d البته اون ریوـیی که به چشم میخوره گزینه ی خوبیه>:)

سانتا تایید کرد توی این ماه یه پچ جدید میده برای بالانس نمودن کاراکترها ، و همینطور لباس سوم دانته،هیهاچی،رایدن و بیگ دید که برای پیش خرید بودن،27ـم به صورت Free در دسترس همه قرار خواد گرفت! همینطور لباس سوم زئوس و ایزاک هم وقتی پچ بیاد Free میگردن :d

و دوباره تایید کردن که هیچ کاراکتر یا Stageـی به بازی اضافه نخواهد شد و DLCـها کاملا تموم شدن!!! :d
فکر کنم کامل کارشون با ASBR تموم میشه :-"

نمیشه مطمئن بود! تا الان که هر 4 کاراکتر رو یه جورایی Free دادن بیرون! :d 2هفته ی اول دانلود 2تا DLC اول رایگان بود، 2تای بعدی هم هرکی GOW رو میگرفت یه کد هم روش میگرفت! :d
البته Stage ها باید خریداری میشدن :d
---
یه خبر 99% بی ربط به تاپیک! :d
سونی به همراه کوکاکولا ، بازی زیر رو برای IOS و آندروید منتشر کرده! البته فقط اروپا! آمریکا هم منتشر نمیشه :d
50951608695014022787.jpg

فعلا 4 بخش داره مربوط به Uncharted ، Infamous ، Little Big Planet و Gravity Rush . و مثل اینکه گفتن به زودی جک و دکستر ، رچت و کلنک و Sack Girl هم مثل اینکه یه نشونه هایی ازشون هست! :d

برم دنبال لینک دانلودش بگردم:-"

حالا این رو ولش! :d به امید PlayStation All-Star Racing :p

در راستای پست بالا ، به فن های PS شدیدا پیشنهاد میشه! :d
http://forum.bazicenter.com/thread33236/page34/#post2967113

---

خوب امروز داشتم یک سری تحقیقات برای Island میکردم،گذرم خورد به ویکی بازی، و با صفحه ی کاراکترهای حذف شده مواجه شدم! :(

این صفحه ی انتخاب کاراکتر :

این نوع نوشته LVL خیلی قشنگ تر از اینیه که الان هست،ولی طراحی خود کاراکترها یه جوریه :-"
از 20 کاراکتر فعلی، 15تاشون هستن! رایدن،دانته،هیهاچی،بیگ ددی و اویل کول ، کاراکترهایی هستن که بعدا اضافه شدن! ( رسما 3RD Party ها رو آدم حساب نکرده بودنا :-" )
جای Dr.Nefarious هم خالی! :(( کاش رچت نبود،این به جاش بود :-"

این یارو ( Dart ) هم طراحی خودش که مثل اینکه حتی کامل شده بوده،نمیدونم چرا توی بازی نبودش!
-

بقیه ی طرح ها هم، اینجا ببینید! :d
Characters - PlayStation All-Stars Wiki

---
به امید All-Star بعدی برای کنسول های خانگی،توی هر سبکی هم که بود مشکلی نیست:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or