PlayStation All-Stars Battle Royale

یا خدا نزدیک 550 مگ برای بازی اپدیت اومده چه خبره؟این کاراکتر ها هم با اپدیت اضافه میشن یا باید از استور گرفتشون
جالبه نسخه ویتا اپدیتش 800وخوردی مگ هست:-b دنیا برعکس شده!:d
18 تا Minion برای خرید اضافه میشه و 2 تا هم به رایگان اضافه میشه
كاراكتر هاي جديد رو با اپديت داده و شما از استور بايد چند تا فايل كم حجم رو براي فعال كردنشون دانلود كنيد:d

البته اون 2تا Minion رایگان ، مربوط به همین کاراکترها میباشند! :d
کاش النا رو مجانی میدادن! :(( النا...:x
به مناسبت ورود صادق هم مثل اینکه سرورها رو درست کردن! :d البته من خودم هنوز بازی نکردم! اما چندتا از بچه ها میگفتن درست شده! :d

یک سری لباس و Minion دیگه به عنوان DLC بعدی تایید شدن!

اون لباس کریتوس، طرح آپولو توی GOW III هست! یکی از DLCهای پیش خرید GOW III :|
این DLCـها 14 مارچ برای ژاپن عرضه میشن،هنوز تاریخی برای غرب گفته نشده!
---
امروز هم روز آخر اون 2 کاراکتر هستا! حتی اگر شک دارید که بازی رو میگیرید یا نه،دانلودشون کنید! ضرر نخواهید کرد! (رو هم زیر 1 مگ میشن:-" :d )

DLC های بعدی که قرار بود مارچ معرفی بشن،امروز معرفی شدن!
و ... 8-|
کاراکتر ها :
Zeus
Isaac Clarke

یعنی هنوز نوبت به FF نرسیده؟ :| یا رسیستنس... یا یکی از کاراکترهای اساسین! واقعا از اینا مهم تر کسی رو پیدا نکردن؟ مخصوصا زئوس! :d همین الانش 2 تا Cole داریم! سومین بابا برقی هم اضافه میشه حالا بهشون:-"
بازی افتاده دست سانتا فکر کنم از این به بعد یک کاراکتر از GOW + یک بنده خدای دیگه! خواهیم دید :-" :d

مرحله ای هم که همراه با این DLCها خواهد آمد از 2 بازی MedEvil و The Unfinished Swan هست! (این جالب به نظر میاد >:) ) عکس و اینا هم فعلا کار دارم،بعدا میزارم ازشون :-"
تاریخ عرضه ی DLC هم 19 مارچ هست!

اون DLCـی که بالاتر گفتم هم روی PSN آمریکا امروز عرضه شد :d چرا انقدر بی خبری؟ :d حتی این کاراکترها رو هم خود PS Blog هنوز خبرش رو نزاشته!

الله اکبر !
مثل اینکه با عیدیام باید یه 50 ـی بخرم :|
الله اکبر مث که باید psabr رو هم بخرم اونم برا ویتا !
وات دا داک ! ظاهرا باید آیزاک هم بخرم ! خدایا سوپر شماره 3ـش حتما زیرو گرویتی با رد مارکرشه !!!! واااااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییییی

خوب ویدیوهای معرفی این 2 کاراکتر هم اومد!
PlayStation All-Stars Battle Royale - Zeus Trailer.mp4
PlayStation All-Stars Battle Royale - Isaac Clarke Trailer.mp4

و همچنین چند عکس ازشون+عکس هایی از Stage جدید! :d

کلا توی این بازی با MedEvil خیلی حال کردم:-" اسکلته که خیلی باحال بودش! دوست داشتم ازش یک Stage هم ببینیم که بالاخره داره میاد! :d

یک سری اطلاعات جدید هم اومد از این DLC !
برای کاراکترهای رئوس و ایزاک هم تروفی در نظر گرفته شده!
و همچنین دارن کار میکنند که برای Kat و Emmet هم تروفی اضافه کنند! :d
Stage جدید هم مثل قبلی، توی بخش آنلاین برای همه در دسترس هست(تروفی نمیده البته! :d ) ، اما اگر خودتون توی حالت آفلاین میخواید بازی کنید باید بخریدش.
Minion ایزاک هم لو رفت :-"
John Carver میباشد
خیلی کنجکاوم بدونم برای زئوس کی رو میخوان بزارن! تا الان 4 تا Minion از GOW به بازی اضافه کردن! نزدیک ترین گزینه به زئوس،آتنا بود که برای خود کریتوس گذاشتنش! احتمال میدم ایندفعه هرکول باشه:-"

و مهم ترین نکته! برای اونایی که بازی رو ریجن 1 گرفتن!
توی همه ی نسخه های GOW:A کدی هست برای دانلود این 2 کاراکتر جدید! پس اگر ASBR رو ریجن1 گرفتید و GOW:A رو هم ریجن1 بگیرید، این 2کاراکتر رو هم مثل قبلی ها میتونید مجانی دانلود کنید! :d (این GOW:A چقدر چیز میز اضافه داره! دموی TLOU هم که توش هست:-" )
این حرکت بسیار خوب و زیبا هنوز برای ریجن2 خبری ازش نیست...در حال بررسی هستند... :praying:

امیر تریلر رو دیدم !!! مال آیزاکو البته
دقیقا سوپر شماره 3 رو درست حدس زده بودم! توی فضا همه حالت ZG پیدا میکنن :دی یه سری جعله هم به پایین پرت میشه :دی یعنی جای مرحله کلا عوض میشه ! ( میرین توی فضا )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or