آره جالب بود! :dامیر تریلر رو دیدم !!! مال آیزاکو البته
دقیقا سوپر شماره 3 رو درست حدس زده بودم! توی فضا همه حالت ZG پیدا میکننیه سری جعله هم به پایین پرت میشه
یعنی جای مرحله کلا عوض میشه ! ( میرین توی فضا )
این همه توی GOW II اونجا برامون دردسر درست کرد! حالا ایندفعه نوبت ما میشه که به خاک و خون بکشیم ملت رو
بهش فکر نکرده بودم! گزینه ی خوبیه! :dگایا خوبه:d

:d
(هر کاراکتر 5 دلار... :d )
ولی چون گفته بودن قراره برای 2 کاراکتر قبل هم تروفی بدن،احتمالا به زودی آپدیتی میدن و 4-5 تا تروفی اضاف مینمایند! :d
(اگر کسی ASBRـش ریجن1 میباشد خبر بده،که کدش رو دارم و به دردم نمیخوره
:d )
لباس جدیدی براش طراحی کرده بودن! (توی سری GOW نبوده :d ) چیز جلبی بودش! :d
الان دوباره ویکی رو چک کردم، 2تا بودن! :d آها اونی که گفتم جدیده هم مثل اینکه جدید نیست! لباس بخش مولتی پلیر زئوس میباشد :d
(احتمالا یکیشون DLC خواهد بود البته
چون برای کاراکترهای قبلی هم چنین چیزی بود :d )الان من دارم لعن و نفرینشون میکنم که مگه مرض داشتن زودتر خبر ندادن؟اخ جون بهترین خبر امروز بود
استیج مجانی نیست؟
من به خاطر کاور GOW:A رو ریجن1 گرفتم:d
(تازه Champions Armor و Champions Blade هم پرید
)
نگید نه که سونی فحش واجب میشه!
پوتر میکردم!b-)بچه شرمنده میام وسط حرفاتون. عایا کراش بندیکوت هم به بازی اضافه شده؟نگید نه که سونی فحش واجب میشه!
ولی حیف که کلا پلی 3 ندارم و اگرم داشتم درصدش کم بود که این بازی رو اوریج بگیریموگرنه همتون رو با سک بوی
پوتر میکردم!b-)
برادر شما تا فردا صبح هم فحش بدی دردی دوا نمیشه چون IP کرش بندیکوت برای اکتیویژن هست نه سونی !

الان نه اینکه Ip بیگ ددی , دانته , رایدن , آیزاک کلارک و . . . همه برای سونی هست. یعنی اینقدر عرضه نداره اجازه استفادش رو برای این بازی بگیره؟![]()
اونا بازیهایی هستن که از اولشم یا انحصاری نبودن و یا 3rd party ساز بودن ! حالا با توافق یا هر چی به این منتقل شدن ، ولی کرش بازی ای هست که توسط ناتی میاد به اوج میرسه بعد از اینکه به دست اکتی می افته به خفت و خواری کشیده میشه ! حالا به نظرت اکتی حاضر میشه بیاد خیلی راحت کرش رو بده برای یه بازی از سونی ؟ یعنی فکر میکنی سونی تا حالا برای آوردن یکی از محبوب ترین کرکتر هاش هیچ تلاشی نکرده ؟ ببین اکتی الان چند ساله هیچ بازی ای از کرش بیرون نداده ؟ اکتی حاضره IP کرش بسوزه و نابود بشه ولی دست کسی که میتونه ازش بهره کشی کنه نیوفته !
کراش خوراکش این بازی هست. میزنه همه رو پودر میکنه!
آخه چرا ؟ من کراش میخوام!کراش خوراکش این بازی هست. میزنه همه رو پودر میکنه!
ای لعنت به اکتی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق )x
----
و ایضا با عرض معذرت لعنت به ناتی داگ (بابت فروش Ip کرش به اکتی!)x) یعنی میمرد. امتیاز این بازی رو هم مثل جک و دکستر نگه داره؟ جونش در میومد؟

سونی و ناتی هیچ کاره ـن این وسط