PlayStation All-Stars Battle Royale

امیر تریلر رو دیدم !!! مال آیزاکو البته
دقیقا سوپر شماره 3 رو درست حدس زده بودم! توی فضا همه حالت ZG پیدا میکنن :دی یه سری جعله هم به پایین پرت میشه :دی یعنی جای مرحله کلا عوض میشه ! ( میرین توی فضا )
آره جالب بود! :d
ولی من زئوس رو بیشتر میپسندم! احساس باس بودن به آدم دست میده>:) این همه توی GOW II اونجا برامون دردسر درست کرد! حالا ایندفعه نوبت ما میشه که به خاک و خون بکشیم ملت رو>:)

گایا خوبه:d
بهش فکر نکرده بودم! گزینه ی خوبیه! :d

---
راستی باز هم ملت در خواست حضور کراش رو دادن، و اینا باز هم جواب دادن که این مورد فقط مربوط به سونی و SuperBot نمیشه... اکتی ـه:cursing: :((
---
یک بنده خدایی به 3 مورد اشاره کرده بود که موافق بودم با حرف هاش! ولی اصلا با نتیجه گیریش حال نکردم! :d
1.کاراکترهای زن توی بازی خیلی کم هستن
2.از ویتا تقریبا چیز خاصی توی بازی نیست،غیر از Kat و نیت و Sack Boy هم که حضور دارن...
3.خیلی ها منتظر یک کاراکتر از سری AC هستن!
نتیجه گیری : کاراکتر AC III : L رو به عنوان DLC بزارید!

واکنش من بعد از خوندن نتیجه گیری : :|:|:|

بنظر من اینا میتونن تو یه بازه زمانی تمام باس های گاو رو بذارن خیلی باحال میشه اصن فکر میکنم بهش قند تو دلم اب میشه:d
مثلا بازی با پوسایدون، هادس:x!!! وای هادس عالی میشه
یا هرکول و ...:d
تایان ها هم باشن خیلی خوب میشه
در کل کرونوس با اون بدنش خیلی لذت بخش خواهد بود:d

بعد از تایید زئوس،یاد April Fool 2010 که برای GOW III ساخته بودن افتادم! :d از همون پستی که خبر گذاشتم میخواستم بهش اشاره کنما! ولی یادم میرفت! الان که یادمه و با یک خبر دیگه اومدم،گفتم اینم بگم :d
اگر یادتون باشه اون سال شایعه شده بود برای GOW III قراره یک DLC بیاد و مد فایتینگ به بازی اضافه کنه! که آنلاین هم میشه بازی کرد! :d
این هم عکسش :

البته عکس اصلی اینه :

مثل اینکه به حقیقت پیوسته بعد از 3 سال :d :-"

---
حالا خبر جدید! قراره با پچ 1.08 دوتا Minion جدید به بازی اضافه بشه!
Tag از ModNation Racers و Chimera از Resistance !
برای باز کردن اینا به ترتیب با 5 و 8 نفر باید به LVL 80 برسید! :-"

مثل اینکه توی آپدیت قبلی یعنی 1.07 هم 2 نفر دیگه اضافه کرده بودن! :d
Dr.Nefarious از Ratchet & Clank و Curtis the Panda از Carnival Island
اینا هم به ترتیب با 3 و 2 نفر باید به LVL 80 برسید! :d

البته من خودم بعد از 1.07 چک نکردم اضافه شده بودن یا نه! ولی توی ویکی نوشته 1.07 ... البته حالا که میبینم مرتضی قبلا اشاره کرده بود که 2 نفر اضافه شدن! ولی فکر میکردم منظورش اون 2تایی که مربوط به DLC ست رو میگه! :d
مرتضی شرمنده منظورت رو بد گرفتم! :d
Dr.Nefarious :x

DLCـها دیروز اومد!
پک زئوس و ایزاک + Stage جدید 10 دلار هستش (ریجن 2 هم 10 پوند) اگرم بخواید جدا جدا بگیرید یکم گرون تر میباشد:-" (هر کاراکتر 5 دلار... :d )
تروفی نداره البته! :| ولی چون گفته بودن قراره برای 2 کاراکتر قبل هم تروفی بدن،احتمالا به زودی آپدیتی میدن و 4-5 تا تروفی اضاف مینمایند! :d
یک خبر خوب برای اونایی که GOW:A ریجن2 دارن! اگر آنلاین پس GOW:A رو استفاده کردید(و یا خواهید کرد) ، این 2 کاراکتر جدید براتون مجانی در میاد! :d ریجن1 هم که یک عدد کد برای این 2 کاراکتر توش هست:-" (اگر کسی ASBRـش ریجن1 میباشد خبر بده،که کدش رو دارم و به دردم نمیخوره:-" :d )

لباس دوم زئوس رو هم توی ویکی دیدم:-" لباس جدیدی براش طراحی کرده بودن! (توی سری GOW نبوده :d ) چیز جلبی بودش! :d
ویرایش: زئوس 2تا لباس داره اضافه داره؟ :-/ الان دوباره ویکی رو چک کردم، 2تا بودن! :d آها اونی که گفتم جدیده هم مثل اینکه جدید نیست! لباس بخش مولتی پلیر زئوس میباشد :d :-" (احتمالا یکیشون DLC خواهد بود البته:-" چون برای کاراکترهای قبلی هم چنین چیزی بود :d )

اونایی که GOW:A ریجن2 دارن! اگر آنلاین پس GOW:A رو استفاده کردید(و یا خواهید کرد) ، این 2 کاراکتر جدید براتون مجانی در میاد! :d
اخ جون بهترین خبر امروز بود
استیج مجانی نیست؟

اخ جون بهترین خبر امروز بود
استیج مجانی نیست؟
الان من دارم لعن و نفرینشون میکنم که مگه مرض داشتن زودتر خبر ندادن؟ :-" من به خاطر کاور GOW:A رو ریجن1 گرفتم:d :-" (تازه Champions Armor و Champions Blade هم پرید :-" )
فکر نکنم،چون توی کدی که توی ریجن1 بود فقط نوشته بود زئوس و ایزاک، این هم فکر کنم فقط نوشته بود همین 2 کاراکتر! حالا چک میکنم اگر خود مرحله هم بود ویرایش مینمایم:-" :d
ویرایش : آره همین 2 کاراکترهست! فقط خواستم یک چیز شفاف سازی کنم:-"
اونایی که کد GOW:A رو زدن،باید تا هفته ی دیگه برای گرفتن این کاراکترها صبر کنند!(ریجن2) و اینکه این قضیه تا 30 روز بعدش در جریان میباشد! پس اگر ASBR رو دارید، و میخواید GOW:A رو بگیرید،تا قبل از اینکه دیر بشه دست به کار بشید:-" :d

آخرین ویرایش:
بچه شرمنده میام وسط حرفاتون. عایا کراش بندیکوت هم به بازی اضافه شده؟ :-/ نگید نه که سونی فحش واجب میشه!

ولی حیف که کلا پلی 3 ندارم و اگرم داشتم درصدش کم بود که این بازی رو اوریج بگیریم:) وگرنه همتون رو با سک بوی:x پوتر میکردم!b-)

بچه شرمنده میام وسط حرفاتون. عایا کراش بندیکوت هم به بازی اضافه شده؟ :-/ نگید نه که سونی فحش واجب میشه!

ولی حیف که کلا پلی 3 ندارم و اگرم داشتم درصدش کم بود که این بازی رو اوریج بگیریم:) وگرنه همتون رو با سک بوی:x پوتر میکردم!b-)

برادر شما تا فردا صبح هم فحش بدی دردی دوا نمیشه چون IP کرش بندیکوت برای اکتیویژن هست نه سونی !

برادر شما تا فردا صبح هم فحش بدی دردی دوا نمیشه چون IP کرش بندیکوت برای اکتیویژن هست نه سونی !

الان نه اینکه Ip بیگ ددی , دانته , رایدن , آیزاک کلارک و . . . همه برای سونی هست. یعنی اینقدر عرضه نداره اجازه استفادش رو برای این بازی بگیره؟:|

الان نه اینکه Ip بیگ ددی , دانته , رایدن , آیزاک کلارک و . . . همه برای سونی هست. یعنی اینقدر عرضه نداره اجازه استفادش رو برای این بازی بگیره؟:|

اونا بازیهایی هستن که از اولشم یا انحصاری نبودن و یا 3rd party ساز بودن ! حالا با توافق یا هر چی به این منتقل شدن ، ولی کرش بازی ای هست که توسط ناتی میاد به اوج میرسه بعد از اینکه به دست اکتی می افته به خفت و خواری کشیده میشه ! حالا به نظرت اکتی حاضر میشه بیاد خیلی راحت کرش رو بده برای یه بازی از سونی ؟ یعنی فکر میکنی سونی تا حالا برای آوردن یکی از محبوب ترین کرکتر هاش هیچ تلاشی نکرده ؟ ببین اکتی الان چند ساله هیچ بازی ای از کرش بیرون نداده ؟ اکتی حاضره IP کرش بسوزه و نابود بشه ولی دست کسی که میتونه ازش بهره کشی کنه نیوفته !

اونا بازیهایی هستن که از اولشم یا انحصاری نبودن و یا 3rd party ساز بودن ! حالا با توافق یا هر چی به این منتقل شدن ، ولی کرش بازی ای هست که توسط ناتی میاد به اوج میرسه بعد از اینکه به دست اکتی می افته به خفت و خواری کشیده میشه ! حالا به نظرت اکتی حاضر میشه بیاد خیلی راحت کرش رو بده برای یه بازی از سونی ؟ یعنی فکر میکنی سونی تا حالا برای آوردن یکی از محبوب ترین کرکتر هاش هیچ تلاشی نکرده ؟ ببین اکتی الان چند ساله هیچ بازی ای از کرش بیرون نداده ؟ اکتی حاضره IP کرش بسوزه و نابود بشه ولی دست کسی که میتونه ازش بهره کشی کنه نیوفته !

آخه چرا ؟ من کراش میخوام!:(( کراش خوراکش این بازی هست. میزنه همه رو پودر میکنه!:x

ای لعنت به اکتی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق )x

----
و ایضا با عرض معذرت لعنت به ناتی داگ (بابت فروش Ip کرش به اکتی!)x) یعنی میمرد. امتیاز این بازی رو هم مثل جک و دکستر نگه داره؟ جونش در میومد؟

آخه چرا ؟ من کراش میخوام!:(( کراش خوراکش این بازی هست. میزنه همه رو پودر میکنه!:x

ای لعنت به اکتی بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق )x

----
و ایضا با عرض معذرت لعنت به ناتی داگ (بابت فروش Ip کرش به اکتی!)x) یعنی میمرد. امتیاز این بازی رو هم مثل جک و دکستر نگه داره؟ جونش در میومد؟

واقعاً لعنت به این اکتی :|
---
ip مال ناتی بنده خدا هم نبوده ! IP کرش برای استودیوی یونیورسال بوده که ناتی داگ از زیر مجموعه هاش بوده ! بعد که سونی میره ناتی داگ رو میخره , ip کرش میمونه دست خود یونیورسال . اونها هم می فروشنش به اکتی :(( سونی و ناتی هیچ کاره ـن این وسط :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or