بعید میدونم بشه همین طوری دانلود کرد !اولین DLCهای بازی معرفی شدن!(منم مثل همین شکلک شدم!) اما به صورت Free! :d (بعدشم مثل این یکی نیشم باز شد :d )
البته فقط برای 2 هفته! :d
این 2 نفر کیا بیدن؟ Kat از بازی Gravity Rush (چرا با دیدن این تریلر قبلی نگفتیم" اِ پس این چرا نیستش؟مگه این تایید نشده بود؟ " ) و Emmat از Starhawk ! :d
پیشنهاد من : اگر مثل من تو شکید که این رو بخرید یا نه،بردارید این 2تا DLC رو دانلود کنید،شاید روزی روزگاری بازی رو هم گرفتید:d
PlayStation All-Stars Battle Royale DLC: Kat and Emmett to join the fight (for free!) – PlayStation.Blog.Europe
احتمالا همینطوره که میگیعکسی که تاریخ تولد کاراکترهای بازی رو توش میتونین ببینین. فاصله یک ساله دسامبر 2001 تا نوامبر 2002 چه بهشتی برای عاشقان سبک Platformer مثل من بود !![]()
بعید میدونم بشه همین طوری دانلود کرد !حتماً یه جوری هست که باید بازی رو داشته باشی.
من چون بحث های خارجی ها رو در مورد این بازی زیاد دنبال کردم ، این Kat رو میدونم خیلی بهش علاقه دارن !یعنی بعد از Crash و Spyro ، کاراکتر بعدی که خیلی دوست داشتن ببینن همین Kat بود.
Kat تأیید نشده بود امیرحسین !اون Kat یکی از کاراکترهای DmC هست که نقش Minion رو برای Dante داره. بر حسب اتفاق اسم اون هم با K شروع میشه !!
![]()
کلاً بازی نیاز شدیدی به یه کاراکتر مونث دیگه داشت و حضور Kat میتونه خیلی خوب باشه.
نمیشه سرشون رو شیره مالید
:d
این همه شخصیت خفن!
جک . اسلای و رچت ! چی میشد توی این نسل هم چنین کاراکترهایی خلق میشدن! 
احتمالا همینطوره که میگینمیشه سرشون رو شیره مالید
![]()
![]()
فکر کنم TTT2 یک همچین مدلیه! چون بچه ها میگفتن رفتن توی بازی براشون زده Character Unlocked و ...! ولی امیدواریم اینجوری نباشه و بریم دانلود کنیم:d
آریا این Kat هم تایید شده بود :d قبل از تایید هم IGN شناساییش کرده بود توی یکی از عکس ها! (کاملا مشخصه دیگه! از بازی برداشتن کردنش DLC ! )
اینجا هم تایید رسمیش :d
http://forum.bazicenter.com/thread60850/page10/#post2217118
حالا که حرف DLC شد و اینا پس احتمالا Abe از Oddworld هم خواهد بود! چون مثل اینکه باهاشون مذاکره کرده بودن در مورد حضور این شخصیت :d احتمالا بازی DLCهای زیادی خواهد داشت! پس کاش سیزن پسی چیزی بدن براش! :d
این عکسه که تارخ تولدا رو زده خیلی قشنگه! :d وسوسه میکنه چنین عکسی چاپ کنیم بزنیم رو دیوار اتاقاین همه شخصیت خفن!
2001 و 2002 هم عالی بوده!جک . اسلای و رچت ! چی میشد توی این نسل هم چنین کاراکترهایی خلق میشدن!
![]()
اون عکسه جریانش رو درست یادم نیست ولی رسمی نبود !احتمالا همینطوره که میگینمیشه سرشون رو شیره مالید
![]()
![]()
فکر کنم TTT2 یک همچین مدلیه! چون بچه ها میگفتن رفتن توی بازی براشون زده Character Unlocked و ...! ولی امیدواریم اینجوری نباشه و بریم دانلود کنیم:d
آریا این Kat هم تایید شده بود :d قبل از تایید هم IGN شناساییش کرده بود توی یکی از عکس ها! (کاملا مشخصه دیگه! از بازی برداشتن کردنش DLC ! )
اینجا هم تایید رسمیش :d
http://forum.bazicenter.com/thread60850/page10/#post2217118
حالا که حرف DLC شد و اینا پس احتمالا Abe از Oddworld هم خواهد بود! چون مثل اینکه باهاشون مذاکره کرده بودن در مورد حضور این شخصیت :d احتمالا بازی DLCهای زیادی خواهد داشت! پس کاش سیزن پسی چیزی بدن براش! :d
این عکسه که تارخ تولدا رو زده خیلی قشنگه! :d وسوسه میکنه چنین عکسی چاپ کنیم بزنیم رو دیوار اتاقاین همه شخصیت خفن!
2001 و 2002 هم عالی بوده!جک . اسلای و رچت ! چی میشد توی این نسل هم چنین کاراکترهایی خلق میشدن!
![]()
هم کیفیت خودشون عالی بود ، هم کاراکترهای به یاد موندنی ای معرفی کردن.
:d
به قولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها(مردم : IGN ، سازنده ی این عکس ، سازنده ی اون یکی عکسی که میگی
:d البته برای کراش هم از این چیزا بود
:d )
چون در مورد کراش هم مثل اینکه با اکتی صحبت کرده بودن! اگر کراش جزو DLCها باشه،یکی مثل من 100% بازی رو میگیره،هم DLCـش رو میگیره! با یک تیر دو نشون میزنن
:d ولی شدیدا ازشون خوشم اومده بود! مخصوصا جک! (تخفیف خوبی زدن توی اروپا! احتمالا میگیرم جک کالکشن رو! :d )
فکر نمیکنم پچ ها بدون داشتن فایل نصب بازی،روی PS3 نصب بشن! ولی DLCها خودشون یک فایل جدا تو قسمت Save ها میسازندالبته فکر کنم یه راهی باید داشته باشهچون 100% با آپدیت مثل پچ عرضه میشه مثل باقی فایتینگ ها تا بازی رو بذاری و اینها رو بگیری
نکته ـش اینجاست که این بچه ها چه جوری آپدیت بازیها رو میگیرن میریزن روی DVD مثلاً فلان گیگ آپدیت بتل یا گرن توریسمو رو میریزن روی dvd
اگر مثل اونها این آپدیت رو هم کسی بتونه بگیره میشه گرفت و با فلشی چیزی بریزی روی هارد کنسول![]()
![]()
:d یعنی باید یک فکری به حال خرید ASBR توی 2 هفته ی اول بکنیم ؟ :d از الان اعلام میکنم کسی برنامه ای برای خرید از PSN نداره ؟:d
خب وقتی پچ رو داشته باشی مهم نیست بازی رو کی بگیری دیگه , ها ؟!فکر نمیکنم پچ ها بدون داشتن فایل نصب بازی،روی PS3 نصب بشن! ولی DLCها خودشون یک فایل جدا تو قسمت Save ها میسازند![]()
![]()
برای همین فکر نمیکنم این راه جواب بده! تنها راهش گذاشتن کاراکترهای روی Store هست![]()
آخه Kat کاراکتر خیلی شناخته شده ای به اون صورت نیست !یعنی باید یک فکری به حال خرید ASBR توی 2 هفته ی اول بکنیم ؟ :d از الان اعلام میکنم کسی برنامه ای برای خرید از PSN نداره ؟:d
---
اِ رسمی نبود؟خیلی حرفه ای بودش عکسه :d
ولی باز هم هیچی از این حقیقت که از بازی برداشتن کم نمیکنهبه قولی تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها(مردم : IGN ، سازنده ی این عکس ، سازنده ی اون یکی عکسی که میگی
:d البته برای کراش هم از این چیزا بود
:d )
من با Abe زیاد بازی نکردم! هیچی هم ازش یادم نمیاد! میتونی یکم در مورد قدرت هاش توضیح بدی؟ :d فقط میدونم تفنگ داره
احتمالا کراش و اسپایرو رو به عنوان DLC میدن بیرون!چون در مورد کراش هم مثل اینکه با اکتی صحبت کرده بودن! اگر کراش جزو DLCها باشه،یکی مثل من 100% بازی رو میگیره،هم DLCـش رو میگیره! با یک تیر دو نشون میزنن
![]()
البته من این 3تا نسل قبل از هرکدوم فقط یک نسخه ـشون رو بازی کرده بودم:d ولی شدیدا ازشون خوشم اومده بود! مخصوصا جک! (تخفیف خوبی زدن توی اروپا! احتمالا میگیرم جک کالکشن رو! :d )
آها راستی قول دادن به زودی اطلاعات بیشتری درباره ی DLCها میدن! منتظر باشید![]()
[h=4]Demo[/h] DmC: Devil May Cry
[h=4]PSN Games[/h] Sine Mora
The Walking Dead – Episode 5 (Finale)
[h=4]PS3 Games[/h] PlayStation Allstars Battle Royale
[h=4]Vita Games[/h] Jet Set Radio
Persona 4 Golden
PlayStation Allstars Battle Royale
Sine Mora
برای اولین نسخه تعداد کاراکترها خیلی خوبه !بچه ها به نظرتون تعداد کارکتر های این بازی کم نیست یکم!؟
امیدی به امتیازها نداشته باش و خودت رو برای کلی 4 و 5 آماده کن !صبر میکنم نمره ها بیان اگه ترکوند حتماً میگیرم , فکر کنم یه 60$ ـی دارم :d ( منظورم از نمره خوب مثلاً 8.5 الی 10 از GS , و بالای 9 از IGN ) :d
نمره ها همین 2-3 روزه سرازیر میشه :d
یکم ابدیت شو احمد :dبازی الان رو استور امریکا امده به قیمت 59.99 .رو اورپا هم احتمالا 69.99
امیدی به امتیازها نداشته باش و خودت رو برای کلی 4 و 5 آماده کن !به نظرم اگه تصمیم خرید بازی رو داری ، برو متن نقدهای سایت هایی که به نظرت معتبرتر هستن رو بخون. چون بازی از خیلی جهات کپی برابر اصل Super Smash Bros هست و این موضوع میتونه میانگین رو تا جاهای خیلی زیبایی هم بکشونه !
همون طور که قبلاً گفتم ، سری SSB کیفیت خیلی بالایی داره و حالا یه بازی شبیه به اون عرضه میشه و در اولین نگاه با اون مقایسه میکنن و روی امتیازها تأثیر داره.