عزیزانی که منتظر امتیازات هستن، نقدهای بازی سه شنبه ساعت 7:30 شب به وقت خودمون منتشر میشن![]()
عزیزانی که منتظر امتیازات هستن، نقدهای بازی سه شنبه ساعت 7:30 شب به وقت خودمون منتشر میشن![]()
شوما بهتره منتظر Gow A.Beyond و TLOU باشیدعزیزانی که منتظر امتیازات هستن، نقدهای بازی سه شنبه ساعت 7:30 شب به وقت خودمون منتشر میشن![]()

سوژه ترول جور میکنی برای خودت و رفقا ؟ :d هیچکی منتظر امتیازهاش نیست هیچ امیدی هم وجود نداره :d تازه اونایی هم که منتظر خود بازی هستند خیلی کمن ...
برو بابا ینی اونقدر زخم خورده ای که از روی این میخای ترول کنی ؟ :biggrin1: آخه اینم ترول داره ؟
کافر همه را به کیش خود پنداردشوما بهتره منتظر Gow A.Beyond و TLOU باشید:biggrin1:
البته sly و Ratchet ام واسه start بد نیستن!
یکی 2تا نیستن ماشالا![]()
کافر همه را به کیش خود پنداردنه این بازی واسه من اهمیت خاصی داره نه اینکه اصلا از این سبک خوشم میاد نه اینکه کاری به امتیازاتش دارم چه بشه 60 چه بشه 100. دیدم صفحه قبل دوستان دارن میگن منتظر امتیازاتش هستن تا در مورد خریدش اقدام کنن، گفتم در جریان باشن که امتیازاتش سه شنبه میاد، یکیشون هم امیر آکیبا هست که سریع روز اول میره میخره، واسه همین امیر آکیبا هم تاپیک رو میخوندم
حالا خوبه اولش هم واضح نوشتم "عزیزانی که منتظر امتیازاتش هستن".
کافر همه را به کیش خود پنداردنه این بازی واسه من اهمیت خاصی داره نه اینکه اصلا از این سبک خوشم میاد نه اینکه کاری به امتیازاتش دارم چه بشه 60 چه بشه 100. دیدم صفحه قبل دوستان دارن میگن منتظر امتیازاتش هستن تا در مورد خریدش اقدام کنن، گفتم در جریان باشن که امتیازاتش سه شنبه میاد، یکیشون هم امیر آکیبا هست که سریع روز اول میره میخره، واسه همین امیر آکیبا هم تاپیک رو میخوندم
من یحتمل از PSN پیش خرید میکنم :d اینجوری لباس های اضافه ی کاراکترها هم هست
:dکافر همه را به کیش خود پنداردنه این بازی واسه من اهمیت خاصی داره نه اینکه اصلا از این سبک خوشم میاد نه اینکه کاری به امتیازاتش دارم چه بشه 60 چه بشه 100. دیدم صفحه قبل دوستان دارن میگن منتظر امتیازاتش هستن تا در مورد خریدش اقدام کنن، گفتم در جریان باشن که امتیازاتش سه شنبه میاد، یکیشون هم امیر آکیبا هست که سریع روز اول میره میخره، واسه همین امیر آکیبا هم تاپیک رو میخوندم
بازم سر بزن این ورا میشه که ، ولی خودمم دارم شریکی میگیرم :d (یکی از ناظمین سایتآقا منم به شوخی گفتم، شکلک هم که گذاشتمولی گفتم یکی از اینور رد میشه فکر نکنه خبریه
![]()
از PSN بخری میشه Share کرد؟حالا اگه نخوام پول بدم میشه به بازی هم علاقه مند شد
![]()
![]()
)
خدا خالق DLC رو لعنت کنه! :d