PlayStation All-Stars Battle Royale

عزیزانی که منتظر امتیازات هستن، نقدهای بازی سه شنبه ساعت 7:30 شب به وقت خودمون منتشر میشن :دی

سوژه ترول جور میکنی برای خودت و رفقا ؟ :d هیچکی منتظر امتیازهاش نیست هیچ امیدی هم وجود نداره :d تازه اونایی هم که منتظر خود بازی هستند خیلی کمن ...

سوژه ترول جور میکنی برای خودت و رفقا ؟ :d هیچکی منتظر امتیازهاش نیست هیچ امیدی هم وجود نداره :d تازه اونایی هم که منتظر خود بازی هستند خیلی کمن ...
برو بابا ینی اونقدر زخم خورده ای که از روی این میخای ترول کنی ؟ :biggrin1: آخه اینم ترول داره ؟
شوما بهتره منتظر Gow A.Beyond و TLOU باشید:biggrin1:
البته sly و Ratchet ام واسه start بد نیستن!
یکی 2تا نیستن ماشالا |-)
کافر همه را به کیش خود پندارد :دی نه این بازی واسه من اهمیت خاصی داره نه اینکه اصلا از این سبک خوشم میاد نه اینکه کاری به امتیازاتش دارم چه بشه 60 چه بشه 100. دیدم صفحه قبل دوستان دارن میگن منتظر امتیازاتش هستن تا در مورد خریدش اقدام کنن، گفتم در جریان باشن که امتیازاتش سه شنبه میاد، یکیشون هم امیر آکیبا هست که سریع روز اول میره میخره، واسه همین امیر آکیبا هم تاپیک رو میخوندم :دی حالا خوبه اولش هم واضح نوشتم "عزیزانی که منتظر امتیازاتش هستن".

آخرین ویرایش:
کافر همه را به کیش خود پندارد :دی نه این بازی واسه من اهمیت خاصی داره نه اینکه اصلا از این سبک خوشم میاد نه اینکه کاری به امتیازاتش دارم چه بشه 60 چه بشه 100. دیدم صفحه قبل دوستان دارن میگن منتظر امتیازاتش هستن تا در مورد خریدش اقدام کنن، گفتم در جریان باشن که امتیازاتش سه شنبه میاد، یکیشون هم امیر آکیبا هست که سریع روز اول میره میخره، واسه همین امیر آکیبا هم تاپیک رو میخوندم :دی حالا خوبه اولش هم واضح نوشتم "عزیزانی که منتظر امتیازاتش هستن".

شوخی بود ممد :دی . تو رو میدونیم که هیتر نیستی ، ولی خوب لاور هم نیستی دیگه :دی

:-" من یحتمل از PSN پیش خرید میکنم :d اینجوری لباس های اضافه ی کاراکترها هم هست >:)
دست شما هم درد نکنه:"> :d

ما قبولت داریم آقا من خودم فن Fable ام ها! :-" بازم سر بزن این ورا :دی

---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ----------

من هم احتمالا نسخه ی ویتا رو بگیرم چون Cross play هست و فرقی با نسخه ی Ps3 نداره

آقا منم به شوخی گفتم، شکلک هم که گذاشتم :دی ولی گفتم یکی از اینور رد میشه فکر نکنه خبریه :دی
من یحتمل از PSN پیش خرید میکنم
از PSN بخری میشه Share کرد؟ :-/ حالا اگه نخوام پول بدم میشه به بازی هم علاقه مند شد
yahoo_65.gif
:دی

آقا منم به شوخی گفتم، شکلک هم که گذاشتم :دی ولی گفتم یکی از اینور رد میشه فکر نکنه خبریه :دی

از PSN بخری میشه Share کرد؟ :-/ حالا اگه نخوام پول بدم میشه به بازی هم علاقه مند شد :-" :دی
میشه که ، ولی خودمم دارم شریکی میگیرم :d (یکی از ناظمین سایت >:) )

---
این لباس هاییه که اگر پیش خرید کنید،بهتون داده میشه :

یک زمانی این چیزا رو میزاشتن توی بازی ها :|
چندماه دیگه همینا رو توی Store میزارن برای فروش! :| خدا خالق DLC رو لعنت کنه! :d

:hurted1:این گیم ESFALT اعصاب معصاب یختی ها!:دی یه 5 میده به این عابروی قهرمان هارو میبره:wallbash:

---------- نوشته در 02:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 AM ارسال شده بود ----------

میشه که ، ولی خودمم دارم شریکی میگیرم :d (یکی از ناظمین سایت >:) )

---
این لباس هاییه که اگر پیش خرید کنید،بهتون داده میشه :

یک زمانی این چیزا رو میزاشتن توی بازی ها :|
چندماه دیگه همینا رو توی Store میزارن برای فروش! :| خدا خالق DLC رو لعنت کنه! :d

میگم امیر اینا فقط SKIN هستن؟ هیچ قابلیت اضافه ای نسبت به خود شخصیت اصلی ها ندارن؟!؟! آخه اگه دقت کنید دشمن Cole رو داره اسمش و درست یادم نیست! Kesler بود فکر کنم حالا اگه اشتباهه بگید. این مثل cole برقی بود :دی :دی :دی اما کلا ایستیلش فرق میکرد و کلا شلیک هاش متفاوت بود

آره فقط Skin هستن :d برای بازی های فایتینگ سخته قدرت های جدید بسازن==> اگر قدرت هاشون فرق داشت حتما به عنوان DLC میفروختنشون :d
حالا اینا که هیچی،ولی خدکنه کاراکترهای DLC رو حداقل دیگه لباس اضافه براشون بزارن! نه بگن اگر لباس اونا رو هم میخواید برید لباسشون رو بخرید:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or