PlayStation All-Stars Battle Royale

خوب این پست رو تو بخش ویتا زدم گفتم اینورم بزنم چون خیلی ها به اون ور سر نمیزنید. راستی واقعا کسی نداره بیاد باهم بزنیم؟:دی البته دقیق نمیدونم میشه برای دوستان invite فرستاد یا نه چون بخش تورنومنت بازی on هست و به صورت رندوم وارد مسابقه میکنه شما رو.

خوب من دیشب چند دستی بازی کردم و با کریتوس و رادک رفتم.

اول از همه بگم کیفیت سرورها عالی بودش
:biggrin1:
البته ممکنه چون تعداد کمی توش بودن این طوری بوده باشه اما امشب از ساعت 8 یک برنامه تست گنجایش سرور دارن که از همه خواستن بیان و بازی کنند.

در مورد گرافیک روی ویتا که عالی بودش و Stage مرحله هم همونی بود که Hades توش هست. سرعت گیم پلی خیلی بالا هست و متاسفانه تنها مشکلی که بنظر من وجود داشت این بود که بعضی وقت ها کارکتر خودتون رو گم می کردید که کجا هست و کدومه که البته فکر کنم بعد از چند دست این مشکل برطرف بشه. دلیل این اتفاق هم بنظرم دوربین نسبتا دور بازی هست.

مراحل هم چون کمی کوتاه بود من یک بار بیشتر نتونستم level 3 کارکترم رو بزنم و در بقیه موارد level 1 , 2 رو میزدم که حرکات جالبی هم بودش و خوشمان آمد
:biggrin1:

اگه کسی سوالی چیزی داره بگه من در خدمتم.

روز همگی خوش

خب تسلیت میگم به همه ... کرش و کلود و فلانی و فلانی رو خوابش رو ببینید :دی . لیست 20 کرکتر نهایی موقع لانچ بازی اومد بیرون . فقط همینا هستن . اگرم کرکتر دیگه اضافه بشه بصورت dlc خواهد بود که 100% کرش جزوشون نیست .
1. Big Daddy
2. Cole MacGrath
3. Evil Cole MacGrath
4. Colonel Radec
5. Dante
6. Fat Princess
7. Heihachi Mishima
8. Jak and Daxter
9. Kratos
10. Nariko
11. Nathan Drake
12. PaRappa the Rapper
13. Raiden
14. Ratchet and Clank
15. Sackboy
16. Sir Daniel Fortesque
17. Sly Cooper
18. Spike
19. Sweet Tooth
20. Toro

بجای کرش رچت و جکو گذاشتن ولی اون نیست :|
یه کم میپریدیم هوا مربع میزدیم هلیکوپتری بیاد پایین :|
ولی رایدنو عشق است :دی با شمشیرش کریتوس (خ.ب)رو میکشه :دی!!!

تریلر گیم پلی رایدن خیلی قشنگ بود!
بعنوان حرکت ویژه هرکس فکر کنم 3تا حرکت داشته باشه برای راید وقتی فعال بشه همه میرن زیر جعبه ها :دی ( مشابه حرکت اسنیک برای مخفی کاری :دی ) چند جعبه اضافه هم تو محیط میمونه که زیرش خالی ولی ما کلا نمیدونم زیر کودوماش حریفاونن :دی!!!
سکبوی هم prizebuble تو محیط ایجاد میکنه میگیره :دی!

کسی درمورد این بازی نظری نداره ؟:|
مولتی رو میشه مثلا از ایران با ps3 با یکی که تو آمریکا با ویتا بازی میکنه انجام داد ؟

خب مولتی رو میشه با هرکی از هر کجا انجام داد دیگه این بازی هم که کراس پلتفرمه بین پلی3 و ویتا دیگه مشکلی نداره که

گر پول داشتیم ما__ خریده بودیم این بازی را!:d
با این قیمتا،برای همون بازیای تاپ هم باید کلی برنامه ریزی کرد،این که دیگه..

بنظرتون بعنوان dlc الطائر اتزیو یا کانر رو تو بازی قرار میدند ؟
اگه بذارند اسپشیالشون عالی میشه!

کاراکتر آسورا رو باید بذارند،حال میده وسط بازی نعره بکشه تا اسپیکر ها بپوکه!:d

من که اجاره میکنمش راحت:دی
ولی بازیش خیلی فانه:دی فقط اگه کاراکتراش بیشتر بودند بهتر بود حداقل 2 تا دیگه رو هم میذاشتن ( کرش :دی )
ورندارن یهو مثلا کاپیتان پرایسو بذارن:|

من که اجاره میکنمش راحت:دی
ولی بازیش خیلی فانه:دی فقط اگه کاراکتراش بیشتر بودند بهتر بود حداقل 2 تا دیگه رو هم میذاشتن ( کرش :دی )
ورندارن یهو مثلا کاپیتان پرایسو بذارن:|
تو که اجاره می کنی راحت-فکر نمی کنی ما شویم ناراحت!:d

گذشته از شوخی،اگر بچه های این جا بازی رو بخرن و تیم تشکیل بدن،شاید منم بازیرو خریدم!
از گیم پلی و همین فان بودنش خیلی خوشم میاد،ایشالا قیمتا پایین بیاد،بعد مدت ها یک فایتینگ گروهی انجام بدیم!

17م برای پلاس دارها , 24م برای اعضای معمولی , 30 م هم تموم می شه , یعنی عملا یه هفته هم کمتر برای امثال من :|
So, what exactly will be in the beta?

• [*=left]
    You’ll be able to play as Kratos, Sweet Tooth, Colonel Radec, Sly Cooper, PaRappa and Fat Princess.​

[*=left]
    You’ll be able to play in both the Metropolis and Hades stages.​

[*=left]
    You’ll be able to try out four-player online tournaments and 2 vs 2 online tournaments. For the 2 vs 2 games we’ll be supporting friend invites, so you and a friend can fight another team online.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or