Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

قضیه ی Free With Gold چی میشه ؟ یعنی علاوه بر بازی های Free ماهانه مخصوص وان بازی های 360 رو هم میتونیم دانلود کنیم ؟ :دی
بله میشه ، اگه اون بازی ها هم موجود باشه تو لیست بازی ها قابل بازی روی one میتونی اونا رو به one منتقل کنی.

در کنار تمام این مزایایی که گفته شد ، خیلی ها هستن که 360 شون رو فروختن و one خریدن ولی دوست دارن هنوز برگردن و با دوستاشون که هنوز رو 360 هستن یه سری بازی هارو بازی کنن ، با این ویژگی اونا خیلی راحت با یه هزینه خیلی کم میتونن اون بازی رو به صورت دیجیتالی بخرن دوباره اونو بازی کنن.

من خودم تونستم این قابلیت رو تست کنم.بازی Toy Soldiers Cold War رو دانلود کردم.چیزی که خیلی جالبه اینکه کنسول به طور کل ریبوت میشه و با لوگوی معروف 360 بوت میشه و بازی ران میشه.در همین حین هم میتونین دشبورد 360 رو داشته باشین هم میتونین وارد منوی X1 بشین و مثل بازی ها یا برنامه های دیگه باهاش رفتار کنین.در کل قابل تحسینه خصوصا اینکه کاملا نرم افزاریه.
این حرکت بساط ریمستر ها رو از بین میبره مال همین هم بود هی فرت و فرت ریمستر معرفی میکردن چون از این حرکت ماکرو خبر داشتن در کل کار پسندیده ای هست و یک انقلاب خوب محسوب میشه

همین دوستانی که الان مخالف این طرح هستن و اون رو بیهوده میدونن با اومدن بازی های مثل TLOU و Uncharted1.2.3 و حتی جدیدا HR و B روی PS4 به شدت شروع به حمایت از بازی های نسل قبل و ورودش به نسل حاضر میکنن
دیگه یکی از شیرینی های فن بازی همینه دیگه.:d
تو پست ریمستر ها که میری و اگر اعتراض بکنی میگن خوب شما نخر!خوب منم الان بهشون میگم خوب شما استفاده نکن.:d
حالا اگر همین قابلیت رو سونی گذاشته بود عرش الهی به فرش کشیده میشد.جریان Killzone Shadow Fall رو که به خاطر دارید؟:bighug:
به شخصه یک سری از دوستان صمیمی ام هستن که هنوز 360 دارن و چون کل جریان زندگیشون عوض شده قصد خرید کنسول نسل 8 ای رو ندارن.ولی بعضی وقتا قرار میزاریم میان لایو 360.دیگه اینجوری من مجبور نیستم هی اکانت رو از این کنسول Sign Out کنم برم رو اون یکی Sign In کنم.یک دسته یک هدست یه کنسول.تمام شد رفت.روی میزمم هم خلوت تر میشه.:bighug:

آخرین ویرایش:
باید شرایطش براتون پیش بیاد که درک کنید چه قدر این قابلیت ماکرو خوبه...!

الان مثلا من نسخه اول بتمن رو پنج پیش تموم کردم! و الان در شرف اومدن نسخه ی جدید هوس کردم برم یه نگاهی به نسخه اول بکنم و یه زاویه هایی از بازی که پنج سال پیش ندیدم رو الان ببینم و یه چیزایی هم بهم یاد اوری بشه. اما حیف که نمیشه -_-

اون دوستانی هم که میگن خوب ادم بره ps3یا360 بخره خیلی اشتباه میکنن. شما به هیچ وج نمیتونی دیگه با کنسولی که طراحیش برای هشت یا نه سال پیش ارتباط برقرار کنی چون شما تو سال 2015هستید. به شخصه حتی با کنترلر نسل پیش هم کنار نمیام.

کلا خیلی هم جالب نیس ادم برای چند بازی قدیمی یه کنسول بخره و کلی جا گرفته بشه و وقت بزاره.

بالاخره باید یه فرقی بین بزرگترین و مهمترین شرکت نرم افزاری دنیا با بقیه باشه دیگه, بعید میدونم شرکت دیگه ای بتونه همچین کارای برنامه نویسی خفنی روی کنسول بکنه, از خود داشبورد و ویژگیای نرم افزاری کنسول و مولتی تسکینگ فوق العادش بگیر تا این BC واقعا خفنه کارشون :d قابل توجه کسایی که میگن همه ی بازیا رو ساپورت نمیکنه و مایکرو به مشکل خورده و ... هم باید بگم توضیح دادن و گفتن مشکلشون اینه که باید از شرکتایی که بازیا رو منتشر کردن اجازه بگیرن برای این کار, واسه ی همین قضیه زمان میبره.

این یک قابلیت عالی و امتیاز برای XBO هستش.مبارک ایکس باکس دارها.
فقط یه سوال من از نسل قبل چنتا بازی 360 مونده اگر روزی ایکس باکس وان بگیرم میتونم تو اون دستگاه بذارم اجرا کنم یا حتما باید بازی 360 ارجینال بخرم واسش؟

این یک قابلیت عالی و امتیاز برای XBO هستش.مبارک ایکس باکس دارها.
فقط یه سوال من از نسل قبل چنتا بازی 360 مونده اگر روزی ایکس باکس وان بگیرم میتونم تو اون دستگاه بذارم اجرا کنم یا حتما باید بازی 360 ارجینال بخرم واسش؟

الان منظورت این نبود که نسخه کپی بازی رو بزاری تو وان و اجر کنه؟:d
خوب معلومه که باید اورجینال باشه دیگه

من خودم تونستم این قابلیت رو تست کنم.بازی Toy Soldiers Cold War رو دانلود کردم.چیزی که خیلی جالبه اینکه کنسول به طور کل ریبوت میشه و با لوگوی معروف 360 بوت میشه و بازی ران میشه.در همین حین هم میتونین دشبورد 360 رو داشته باشین هم میتونین وارد منوی X1 بشین و مثل بازی ها یا برنامه های دیگه باهاش رفتار کنین.در کل قابل تحسینه خصوصا اینکه کاملا نرم افزاریه.

البته یه همچین چیزی رو نینتندو قبلا انجام داده...

تو پست ریمستر ها که میری و اگر اعتراض بکنی میگن خوب شما نخر!خوب منم الان بهشون میگم خوب شما استفاده نکن.:d
حالا اگر همین قابلیت رو سونی گذاشته بود عرش الهی به فرش کشیده میشد.جریان Killzone Shadow Fall رو که به خاطر دارید؟:bighug:
به شخصه یک سری از دوستان صمیمی ام هستن که هنوز 360 دارن و چون کل جریان زندگیشون عوض شده قصد خرید کنسول نسل 8 ای رو ندارن.ولی بعضی وقتا قرار میزاریم میان لایو 360.دیگه اینجوری من مجبور نیستم هی اکانت رو از این کنسول Sign Out کنم برم رو اون یکی Sign In کنم.یک دسته یک هدست یه کنسول.تمام شد رفت.روی میزمم هم خلوت تر میشه

100 البته، جالب اینجاس که هر موقع اعلام شد فلان بازی رو دارن دوباره به قیمت دو سه برابر بهشون می فروشن همه شاکر بودن و حمایت می کردن، حالا که این قابلیت واسه x1 اومد شد به درد نخور و مضخرف. الان GOW 3 رو میشه 5-10 دلار خرید ولی اومدن می خوان مثلا HD اش رو بدن بفروشن حداقل 30 دلار!

اولا کسی از ریمستر شدن همه بازی حمایت نمیکه مثل spو دارک سایدر و مثال دیگه اما از بازی مثل haloو Gewیا GOW , UNCARTED به شدت حمایت میشه ولی من خودم مخالفم بازی SANTROW اگه درست نوشتم یا DARK SIDER ریمستر بشه اصلا توجیه نداره برا من

دوما بعضی از دوستان جوری از این قابلیت تعریف میکنند که همه بازی هاشون اجرا میشه دوستان خیلی های شما بازی کپی دارید اجرا نمیشه ولی منظور من این نیست این قابلیت بدرد نخوره این قابلیت خیلی خوبه ولی تو کشور ما استفاده چندانی نداره برای جا های دیگه خوبه .تو ایران حدود 99%کپی بازی میکنند اصلا از این قابلیت استفاده ندارند

در کل قابلیت خیلی خوبی هست که مایکرو گذاشته

با تشکر از حذف پستم که در جواب چند تا نقل قول بود!
------
من نظرمو گفتم و قطعن هم فکت پشتش ننداختم.
هنوزم میگم من کنسولو نمیخرم برای اینکه برم بازی نسل قبلو بدون تغییر کوچکترین جزییاتی روش بازی کنم!
الان من چون با بازیهای 3 حال میکنم کنسولش رو نگه داشتم ولی اگه میفروختم مسلم نمیرفتم دوباره واسه تجربش هزینه کنم اونم روی کنسول جدیدم!
اینقدرم وقت ندارم که هی بخام برم تو خاطرات و تکرار کنم مکرر بازی رو که چند بار تمومش کردم.
اگرم خیلی حال کنم میرم ریمستر اون عناوین مورد علاقم رو تهیه میکنم که قطعن دچار بهبود شدن(گرافیک یا مجموع کامل dlc ها یا ... )
تو نوشتمم گفتم منظور بیشتر بحث بازی فیزیکی و خرید اورجینالش هست.
امیدوارم این پستمم پاک نشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or