Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

قضیه اینه که شما کاملا حق انتخاب دارید. GTA V نسل جدید رو میخواید؟! ارزششو داره؟! صد در صد در مورد GTA ارزششو داره پس نسخه نسل جدید رو میگیرید. اگه این بازی رو هنوز روی X360 دارید ودیگه براتون سخته بازم بابتش پول بدید و به همون راضی هستید پس همون رو روی X1 ادامه میدید.

بازی های ریمستر شده ارزش های متفاوتی برای هر کس دارن پس 0 یا 100 به موضوع نگاه نکنید که حتما این کار از ریمستر خریدن بهتره یا حتما ریمسترها ارزش 60$ پول رو دارن.

مزیت دیگشم تعداد بازیاشه (که قراره تا چند ماه دیگه بیش از 100 تا بازی رو ساپورت کنه) یعنی خیلی از بازیهایی که ریمستر نخواهند شد رو در بر میگیره. بازی هایی که تنها راه دسترسی شما به اونها داشتن X360 یا PS3 هست. به فرض من عاشق RDR باشم و بخوام بازم تجدید خاطره کنم باهاش این بازی رو توی تخفیف ها حتی با قیمت 7.5$ هم میشه خرید (جمعه سیاه پارسال) !!! همین موضوع در مورد ALAN WAKE یا Portal یا halo reach یا هر بازی دیگه ای که توی نسل قبل باقی مونده هم صدق میکنه.
بازم برگشتیم سر پله اول؟! :| بابا من به زبان شیرین فارسی پست دادم :دی مگه من گفتم BC بده؟ من اصلا همچین حرفی زدم؟ اتفاقا خوبه تو همون پست گفتم که خیلی هم خوبه و کاش سونی هم این کار رو میکرد. بحث من سر این بود که کسی که میخواد همون بازی رو با کیفیت بهتر بازی کنه، خوب میره هزینه میکنه و به خودش هم مربوطه. نباید کسی اینجا بیاد این حرکت رو مسخره کنه. کسی هم که دلش نخواست خوب میره با BC انجام میده کارشو. یه مثال میزنم، الان من خودم PS3 دارم. با قیمت 30-40 تومن هم میتونم هر شماره از آنچارتد رو تهیه کنم که میشه حدود 120 تومن. اما من الان مشتاقم که 200 تومن رو بدم و آنچارتد کالکشن رو با کیفیت خیلی بالاتر بازی کنم! این غیرمنطقیه و مسخره کردن داره؟ در ضمن، این ریمستر ها بیشتر به درد کسانی میخوره که مثلا از یه کنسول کوچ کردن به کنسول دیگه. من نسل قبل چون لیدپلتفرمم 360 بود، روی PS3 عناوین انحصاری رو سرسری و فقط 1 بار بازی میکردم و سریعا میپریدم رو 360. الان من کار اشتباهی میکنم که میخوام عناوینی که به طور کامل براشون وقت نذاشتم رو 1080 و 60 فریم بازی میکنم؟

امیدوارم بازم جواب های بیربط ندین بهم :| :دی

این Remaster کردن واقعا به نوعی دوشیدن گیمر هست و مثلا من که عاشق سری آنچارتد یا GOW یا هر بازی دیگه هستم وقتی میبینم بازی با رزولیشن و گرافیک بهتری عرضه شده ، دوباره وسوسه میشم که برم بازی مورد علاقه ام رو بگیرم و با کیفیت نسبتا بهتر بازی کنم!:-s

دلیلش فقط عشق به بازی هست و وقتی هم پای عشق وسط باشه مغز دیگه درست کار نمیکنه و پول میریزه تو شیکم سونی و شرکت های Remaster کن دیگه!:d

حالا اینکه بگیم کسی زور نکرده حتما بازی رو بخریم هم یه جورایی کم لطفی در حق عاشق های اون عنوان هست!
مگه میشه من GOW با رزولیشن 1080 ازش بگذرم؟؟؟؟:wallbash::wallbash::wallbash:

حتی اگه کنسول باندل GOW رو هم داشته باشم بازم نمیتونم از 1080 بازی بگذرم...:((

بازم برگشتیم سر پله اول؟! :| بابا من به زبان شیرین فارسی پست دادم :دی مگه من گفتم BC بده؟ من اصلا همچین حرفی زدم؟ اتفاقا خوبه تو همون پست گفتم که خیلی هم خوبه و کاش سونی هم این کار رو میکرد. بحث من سر این بود که کسی که میخواد همون بازی رو با کیفیت بهتر بازی کنه، خوب میره هزینه میکنه و به خودش هم مربوطه. نباید کسی اینجا بیاد این حرکت رو مسخره کنه. کسی هم که دلش نخواست خوب میره با BC انجام میده کارشو. یه مثال میزنم، الان من خودم PS3 دارم. با قیمت 30-40 تومن هم میتونم هر شماره از آنچارتد رو تهیه کنم که میشه حدود 120 تومن. اما من الان مشتاقم که 200 تومن رو بدم و آنچارتد کالکشن رو با کیفیت خیلی بالاتر بازی کنم! این غیرمنطقیه و مسخره کردن داره؟ در ضمن، این ریمستر ها بیشتر به درد کسانی میخوره که مثلا از یه کنسول کوچ کردن به کنسول دیگه. من نسل قبل چون لیدپلتفرمم 360 بود، روی PS3 عناوین انحصاری رو سرسری و فقط 1 بار بازی میکردم و سریعا میپریدم رو 360. الان من کار اشتباهی میکنم که میخوام عناوینی که به طور کامل براشون وقت نذاشتم رو 1080 و 60 فریم بازی میکنم؟

تا اونجایی که میدونم منم خیلی واضح و صد البته فارسی گفتم که این سیستم در کنار ریمستر ها قرار داره و در حقیقت مکمل اون بازی هاست.

1-یه بازی مورد علاقه من ریمسترش اومده و خیلی هم خوب ساختنش من میرم 60$ میدم و میخرمش (همه حرف شما در این مورده)

2- یه بازی مورد علاقه من اصلا ریمستر نشده و من هیچ راهی واسه بازی کردنش ندارم مگه اینکه بازم برم یه x360 گیر بیارم. حالا با این قابلیت میتونم با یه هزینه معقول (در حد 5 تا 30$) بگیرم و روی همون x1 بازیش کنم.

3-من چنتا بازی دیجیتالی یا فیزیکی اصل دارم و با وجود این قابلیت بدون هیچ خرجی از اونا روی x1 استفاده میکنم.

فکر کنم خیلی واضحه که این سیستم قرار نیست شما رو از خریدن اون کالکشن های با کیفیت و محتوای زیادشون پشیمون کنه.

اقا این پست فردین دقیقا عین شرایطی هست که الان بوجود دیگه و کاملا درسته! شما حق انتخاب داری یا نسخه قبلی رو بگیری یا نسخه ریمستر شده! این قابلیت یه خوبی هم که داره اینه که دیگه استدیوها سرسری ریمستر نمیکنن و قابلیت های واقعا متفاوت و ویژگیها و محتویات با ارزش میذارن تا مخاطب یه فرق اساسی ببینه تا حاضر بشه دوباره از نو 60 دلار پول بده. در کل یه اپشن و انتخاب جدید اضافه شده برای گیمرها که خب خوبه دیگه:d

لیست بازیهایی که گیمرها دارن بهشون رأی میدن برای اضافه شدن به لیست بازیهای BC:

https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility?******=hot&page=1

اگر که یه نگاه بندازید به چند صفحه اولش، میبینید که یک عده هم هستن که حاضر نیستن بابت بازیهای ریمستر شده با کیفیت هم پول دوباره بدن. اومدن BC هم به پلیرها در این زمینه حق انتخاب میده و هم امکان تجربه خیلی از بازیهای خوب نسل پیش روی کنسول XB1 رو فراهم میکنه.

بازم برگشتیم سر پله اول؟! :| بابا من به زبان شیرین فارسی پست دادم :دی مگه من گفتم BC بده؟ من اصلا همچین حرفی زدم؟ اتفاقا خوبه تو همون پست گفتم که خیلی هم خوبه و کاش سونی هم این کار رو میکرد. بحث من سر این بود که کسی که میخواد همون بازی رو با کیفیت بهتر بازی کنه، خوب میره هزینه میکنه و به خودش هم مربوطه. نباید کسی اینجا بیاد این حرکت رو مسخره کنه. کسی هم که دلش نخواست خوب میره با BC انجام میده کارشو. یه مثال میزنم، الان من خودم PS3 دارم. با قیمت 30-40 تومن هم میتونم هر شماره از آنچارتد رو تهیه کنم که میشه حدود 120 تومن. اما من الان مشتاقم که 200 تومن رو بدم و آنچارتد کالکشن رو با کیفیت خیلی بالاتر بازی کنم! این غیرمنطقیه و مسخره کردن داره؟ در ضمن، این ریمستر ها بیشتر به درد کسانی میخوره که مثلا از یه کنسول کوچ کردن به کنسول دیگه. من نسل قبل چون لیدپلتفرمم 360 بود، روی PS3 عناوین انحصاری رو سرسری و فقط 1 بار بازی میکردم و سریعا میپریدم رو 360. الان من کار اشتباهی میکنم که میخوام عناوینی که به طور کامل براشون وقت نذاشتم رو 1080 و 60 فریم بازی میکنم؟ امیدوارم بازم جواب های بیربط ندین بهم :| :دی
الان من واقعا این عناوین ر میخوام:
۱-bf3
2-bfbc2
3-lbp2
4-mgs4
5-killzone2
6-red dead
7-batman arkham city
8-infamous
9-cod mw2
10-dirt
و شاید ۱۰۰ مورد دیگه
خدایی نمیخوام فن بازی در بیارم واقعا این حرکت باید توسط سونی هم اجرا بشه
اگه سونی قبول کنه یه عمر دعاش میکنم چون الآن دیسک bf3 ر برای ps3 دارم:d
من بیشتر نسل قبل ر ps3 داشتم مشکلی هم برای تهیه بازی اریج نداشتم(قافیه ر دریاب:d) برای ۳۶۰ این جوری نیست؟

آخرین ویرایش:
نه psnow به درد من میخوره نه BC
تو این دنیایی که من دارم زندگی میکنم نه اینترنت درست حسابی هست و نه بازی های ارجینال xbox360
کاری هم به بقیه کشورها ندارم چون اونا مثل خیلی از بچه های بازیسنتر کلا تو یه دنیای موازی دیگه هستن و اگه خوشحالن بابت این ویزگی دلیلشون منطقیه:d

نه psnow به درد من میخوره نه BC
تو این دنیایی که من دارم زندگی میکنم نه اینترنت درست حسابی هست و نه بازی های ارجینال xbox360
کاری هم به بقیه کشورها ندارم چون اونا مثل خیلی از بچه های بازیسنتر کلا تو یه دنیای موازی دیگه هستن و اگه خوشحالن بابت این ویزگی دلیلشون منطقیه:d

داداش شما با بازی دیجیتالی آشنایی نداری ؟ :دی الان خیلی ها تو همین ایران قید بازی های فیزیکی رو زدن و دارن دیجیتالی از لایو و PSN بازی هاشون رو دانلود می کنن !

واسه اجرای بازی های 360 روی وان هم کافیه بازی دیجیتالی خریده بشه و از لایو دانلود بشه.حجمشون هم تازه به مراتب کمتر هست نسبت به بازی های این نسل !

فقط بحث قیمت میمونه که امیدوارم قیمتای عاقلانه ای رو بازی های 360 بزارن توی لایو :دی

داداش شما با بازی دیجیتالی آشنایی نداری ؟ :دی الان خیلی ها تو همین ایران قید بازی های فیزیکی رو زدن و دارن دیجیتالی از لایو و PSN بازی هاشون رو دانلود می کنن !

واسه اجرای بازی های 360 روی وان هم کافیه بازی دیجیتالی خریده بشه و از لایو دانلود بشه.حجمشون هم تازه به مراتب کمتر هست نسبت به بازی های این نسل !

فقط بحث قیمت میمونه که امیدوارم قیمتای عاقلانه ای رو بازی های 360 بزارن توی لایو :دی
موقع کریسمس تخفیف های خفنی میزارن، مثلا اینا واسه پارسال هست:
RDR 7.5$
Max Payne 3 5$
Mafia 2 5$
Bioshock Infinite 4.5$
Tomb Raider 6.5$

بازی های دیجیتالی هم عموما 5 دلار اینجاها قیمت میخورن :دی

اینطور که بوش میاد ، باید بزودی شاهد سیاست دمپائی بیار جوجه رنگی ببر باشیم.
360 بدین به ما + 100$ =====> X1 ببرید، بازیهای 360 تون رو X1 ادامه بدید.
سیاست ازاین بهتر دیگه کجا پیدا میکنید؟
حالا که مایکرو شاید تو فروش کنسول به یوزرای جدید کم آورده باشه ، چرا نباید از فن بیس عظیمش تو نسل قبل استفاده کنه؟
اگر واقعا قرار باشه کل بازیهارو ساپورت کنه،واقعا حرکت تبلیغاتی خوبی برا مایکرو میشه.

موقع کریسمس تخفیف های خفنی میزارن، مثلا اینا واسه پارسال هست:
RDR 7.5$
Max Payne 3 5$
Mafia 2 5$
Bioshock Infinite 4.5$
Tomb Raider 6.5$

بازی های دیجیتالی هم عموما 5 دلار اینجاها قیمت میخورن :دی

قضیه ی Free With Gold چی میشه ؟ یعنی علاوه بر بازی های Free ماهانه مخصوص وان بازی های 360 رو هم میتونیم دانلود کنیم ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or