Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

سهیل با گیفی که گذاشتی هیچوقت نمیبخشمت :| قحطی بود دلم خون شد :|

دوستانی که از این طرح استقبال میکنن یک سوال برای من پیش میاد اگر ریمستر انقدر بده پس چرا ماکرو که این طرح و بنمایش گذاشته گیرز و هیلو را به همین صورت میخواد عرضه کنه مگر غیر از اینکه همون دوستان 360 میتونن با این سیستم بازیهای 360 و بازی کنن ؟

سهیل با گیفی که گذاشتی هیچوقت نمیبخشمت :| قحطی بود دلم خون شد :|

دوستانی که از این طرح استقبال میکنن یک سوال برای من پیش میاد اگر ریمستر انقدر بده پس چرا ماکرو که این طرح و بنمایش گذاشته گیرز و هیلو را به همین صورت میخواد عرضه کنه مگر غیر از اینکه همون دوستان 360 میتونن با این سیستم بازیهای 360 و بازی کنن ؟
هیلو و گیرز1 صرفا ریمستر نشدن(فقط رزولوشن و فریم نبوده)گیرز1 گرافیکش در حد و حدود گیرز3 اینا(کمی کمتر)بهبود داشته ....همچنین گرافیک هیلو2 یا 3

این طرحم خوبه برای مثال انجام دوباره پورتال2 یا هیلو ریچ یا rdr هر کدوم برای ما ایرانیا فک نکنم بیشتر از 20 تومن اینا خرج برداره که بازم خیلی بصرفس از اینکه بری کنسول قدیمی رو بخری و ......

.

اولا کسی از ریمستر شدن همه بازی حمایت نمیکه مثل spو دارک سایدر و مثال دیگه اما از بازی مثل haloو Gewیا GOW , UNCARTED به شدت حمایت میشه ولی من خودم مخالفم بازی SANTROW اگه درست نوشتم یا DARK SIDER ریمستر بشه اصلا توجیه نداره برا من

دوما بعضی از دوستان جوری از این قابلیت تعریف میکنند که همه بازی هاشون اجرا میشه دوستان خیلی های شما بازی کپی دارید اجرا نمیشه ولی منظور من این نیست این قابلیت بدرد نخوره این قابلیت خیلی خوبه ولی تو کشور ما استفاده چندانی نداره برای جا های دیگه خوبه .تو ایران حدود 99%کپی بازی میکنند اصلا از این قابلیت استفاده ندارند

در کل قابلیت خیلی خوبی هست که مایکرو گذاشته

زمانی که کپی بشه x1 همگی جمیعا حمله می کنیم اون زمان معنی پیدا می کنه عین قابلیت xbox1 برای 360 که حتی هکش باعث شد بیش از 300 تا بازی پشتیبانی شده هم قابل اجرا بشه هر چند هک هم نشه بازی های اصل 360 الان در ایران به زور 20 تومن اینا فروخته می شه مگه چنتا عنوان خاص

من اخر نفهمیدم بحث تو این تاپیک سر چیه ... بحث سر مقاییسه PS NOW با BC بود ... یا اینکه کلا این طرح ها به درد نمیخوره ... ریمستر بهتره ... یا چی ... اخرش من نفهمیدم هر کسی که نظر میده کلا بحث 90 الی 180 درجه چرخش میکنه ... حتی اخرشم ما نفهمیدم این BC دقیقا چه جور کار میکنه

اولا کسی از ریمستر شدن همه بازی حمایت نمیکه مثل spو دارک سایدر و مثال دیگه اما از بازی مثل haloو Gewیا GOW , UNCARTED به شدت حمایت میشه ولی من خودم مخالفم بازی SANTROW اگه درست نوشتم یا DARK SIDER ریمستر بشه اصلا توجیه نداره برا من

دوما بعضی از دوستان جوری از این قابلیت تعریف میکنند که همه بازی هاشون اجرا میشه دوستان خیلی های شما بازی کپی دارید اجرا نمیشه ولی منظور من این نیست این قابلیت بدرد نخوره این قابلیت خیلی خوبه ولی تو کشور ما استفاده چندانی نداره برای جا های دیگه خوبه .تو ایران حدود 99%کپی بازی میکنند اصلا از این قابلیت استفاده ندارند

در کل قابلیت خیلی خوبی هست که مایکرو گذاشته

بحث سر خیلی چیزها هست و اولیش هم بحث مشتری مداریه که اسپنسر هم تو کنفرانس گفت ما به خاطر انجام بازی که قبلا خریدینش دوباره از شما پول نمیگیریم که منظورش گویا سونی وسیاستهاش بوده بالاخره شما نسل قبل 60 دلار پول بازی به صورت فیزیکی یا دیجیتالی دادی و دوباره بخوای اون رو روی کنسول جدید بازی کنی دیگه نباید بیان اون پول رو از شما بگیرن و این یک مشتری مداری عالی هست که هر گیمری که مخالف باشه آدم رو به تهجب وا میداره

دوم راحتی دسترسی هست شما برای عرضه هر بازی نسل قبل باید صبر کنید تا سونی هر 6 ماه یک بار دو تا بازی رو معرفی کنه وشما برین اون رو بخرین ولی این قابلیت صدها بازی رو که میتونید بخرید و یا قبلا خریدید رو در اختیار شما قرار میده

البته یه همچین چیزی رو نینتندو قبلا انجام داده...

روش نینتندو کاملاً سخت افزاری هست. به همین دلیل هم هست که خیلی از بازیسازها با CPU این کنسول مشکل دارن چون تقریباً تمام خصوصیات CPUهای کنسولهای نسل قبلیش رو ساپورت میکنه و فکر کنم سومین یا چهارمین کنسولی هست که با این روش ساختن. اما در مورد XB1 اومدن و از یک CPUـه x86-64 کاملاً بروز استفاده کردن (صرف نظر از مشکلاتش نسبت به محصولات رقیبش از Intel) و در کنارش خود کنسول 360 رو یکجا روی XB1 شبیه سازی کردن. یعنی بازی شما فکر میکنه روی یک 360 داره اجرا میشه و در حین اجرا شدن اصلاً از XB1 و سخت افزارش خبر نداره.

این یعنی مایکروسافت تونسته محدودیتهای روش نینتندو و همینطور روشی که خودش قبلاً برای اجرای بازیهای Xbox Original روی Xbox 360 بکار برده بود و یا روشی که سونی برای اجرای بازیهای PS2 روی PS3 بکار برده بود (که به یک سخت افزار اضافه احتیاج داشت و هزینه تمام شده کنسول رو هم بالاتر میبرد) رو از بین ببره.

این اجرا بصورت Native یعنی چی؟:dیعنی مثلا اگه من دیسک اریج GeOW3 رو اجرا کنم بازی 1080 میشه؟؟

به این معنی Native هست که سازنده ها نیازی ندارن هیچگونه تغییری در بازیی که ساختن اعمال کنن، و مایکروسافت صرفاً باید مجوز انتشار بازیشون روی XB1 رو بگیره که خوشبختانه تا الان هیچکدوم مخالفتی نکردن. یعنی عملاً خیلی از بازیهای 360 رو میتونن بدون دردسر زیادی روی XB1 بیارن.

من خودم تونستم این قابلیت رو تست کنم.بازی Toy Soldiers Cold War رو دانلود کردم.چیزی که خیلی جالبه اینکه کنسول به طور کل ریبوت میشه و با لوگوی معروف 360 بوت میشه و بازی ران میشه.در همین حین هم میتونین دشبورد 360 رو داشته باشین هم میتونین وارد منوی X1 بشین و مثل بازی ها یا برنامه های دیگه باهاش رفتار کنین.در کل قابل تحسینه خصوصا اینکه کاملا نرم افزاریه.

کنسول (XB1) ریبوت نمیشه، بلکه این کنسول مجازی (360) هست که بوت میشه. :دی جالبیش این هست که XB1 این برنامه رو به چشم یک بازی میبینه و همه قابلیتهای XB1 در کنار بازیهایی که از طریق این شبیه ساز اجرا میشن در دسترس هستن (مثل Snap Mode).

هنوزم میگم من کنسولو نمیخرم برای اینکه برم بازی نسل قبلو بدون تغییر کوچکترین جزییاتی روش بازی کنم!

شمایی که تمام بازیهات کپی هستن راحت این حرف رو میزنی اما افرادی که هزاران دلار در طول نسل پیش خرج کردن برای بازیهاشون قطعاً به این قابلیت به عنوان یک ارزش افزوده نگاه میکنن یا افرادی که هر ماه میتونن بواسطه داشتن اکانت گلد 2 تا بازی خوب 360 رو مجانی دانلود کنن. ضمن اینکه بازیهای AAA نسل پیش کمتر از عناوین Indie نسل حاضر نیستن و خیلی از دارندگان XB1 ممکنه بخوان بازیهایی که نسل پیش سمتشون نرفتن رو روی XB1 تجربه کنن. فکر هم نمیکنم که صرفاً رزلوشن و فریم ریت به تنهایی باعث بشن شاهکارهای نسل قبل و یا بازیهای مورد علاقه افراد بی ارزش بشن.

بحث سر خیلی چیزها هست و اولیش هم بحث مشتری مداریه که اسپنسر هم تو کنفرانس گفت ما به خاطر انجام بازی که قبلا خریدینش دوباره از شما پول نمیگیریم که منظورش گویا سونی وسیاستهاش بوده بالاخره شما نسل قبل 60 دلار پول بازی به صورت فیزیکی یا دیجیتالی دادی و دوباره بخوای اون رو روی کنسول جدید بازی کنی دیگه نباید بیان اون پول رو از شما بگیرن و این یک مشتری مداری عالی هست که هر گیمری که مخالف باشه آدم رو به تهجب وا میداره

دوم راحتی دسترسی هست شما برای عرضه هر بازی نسل قبل باید صبر کنید تا سونی هر 6 ماه یک بار دو تا بازی رو معرفی کنه وشما برین اون رو بخرین ولی این قابلیت صدها بازی رو که میتونید بخرید و یا قبلا خریدید رو در اختیار شما قرار میده

خودت که معرف حضور همه هستی:d خواهشا فیل اسپنسر را دیگه ترولر نشان نده. الان حواست نیست ولی به جای ترول سونی با این حرف ها اسپنسر خراب میکنی. مطمئنم ایشون قصدش طعنه به سونی و هیچ ناشر دیگه ای نبوده

دوستان قیمت بازی های 360 تو این قابلیتی که میخوان بذارن چقدر هست؟:-/
اگه در حد همون 30-50 دلار باشه که کلا تو ایران کسی استفاده نمیکنه.همین نسل 7 هم همه به خاطر کپی خور بودن 360 خریدن دستگاه رو الان دیگه فکر نکنم کسی پول برای بازی ها بده:)

دوستان قیمت بازی های 360 تو این قابلیتی که میخوان بذارن چقدر هست؟:-/
اگه در حد همون 30-50 دلار باشه که کلا تو ایران کسی استفاده نمیکنه.همین نسل 7 هم همه به خاطر کپی خور بودن 360 خریدن دستگاه رو الان دیگه فکر نکنم کسی پول برای بازی ها بده:)
بازی ها رو به صورت دیجیتالی اگه بخوای بخری ، خیلی از بازی های خوب قیمتشون حدود 15-30 دلاره ولی اگه توی مناسبت های خاص بازی ها رو بخرید ، خیلی از بازی ها تخفیف میخورن و قیمتشون حدوده 5-10 دلارِ.

یکی لطفا راجع به این قابلیت یه توضیح مختصر بده :دی
بازي هاي ٣٦٠ بصورت ديجيتالي روي وان اجرا ميشه بدين صورت:
١-شما نسخه ي فيزيكي بازي رو داريد:ديسك رو كه بزاريد توي دستگاه بازي شناسايي ميشه و از لايو دانلود ميشه.
٢-شما بازي رو بصورت ديجيتالي داريد:از همين الان بدون ديسك از لايو براتون قابل دانلوده.بازي هاي Free to Gold هم شامل ميشه(كلاً هرچي كه تو اكانتتون خريداري شده).
مزيت اين كار:بازي هاي نسل قبل رو ميتونيد با كمترين هزينه استفاده كنين.اگر هم كه بازي اي كه ميخوايد رو نداريد ميتونيد با قيمت خيلي كم(نهايتاً ٣٠$ براي عناوين بروز تر) بازي كنين.به علاوه اينكه ديگه منتظر ريمستر شدن نميشين و بعضي از بازي هايي كه احتمال ريمستر شدنشون خيلي كمه مثل Fallout يا Bioshock ولي ارزش نسل جديد رو دارن رو هم ميتونين استفاده كنين.

آخرین ویرایش:
بازي هاي ٣٦٠ بصورت ديجيتالي روي وان اجرا ميشه بدين صورت:
١-شما نسخه ي فيزيكي بازي رو داريد:ديسك رو كه بزاريد توي دستگاه بازي شناسايي ميشه و از لايو دانلود ميشه.

بعد باید دیسک هم تو دستگاه باشه تا دفعه های بعد بازی رو بتونید اجرا کنید؟

شما امتحان کردی که با این اطمینان میگید؟

نه ولی احتمالا این شکلیه.
البته الان که بیشتر روش فکر کردم فکر کنم شما راست میگید شاید هم بعدا برای اجرا نیاز به دیسک باشه.مگر اینکه که سیاست اول نسل (DRM) رو پیش بگیرن.

عجب خبر خوبی تازه میخواستم 360 بخرم...
ایول به مایکروسافت!!!
اگه ایران هستید همون 360 رو بخرید به بهتره چون بازی هاش 3 تومنه.
ps3 کپی خور پیدا کنه بهتره. بازیهاش مچانیه. هزینه ی X1 بالاست

- - -ویرایش - - -

خلاصه در صورتی که بازی اورجینال 360 داشته باشی میتونی بزاری داخل xbox one و به راحتی اجرا کنی .
اینطوری که تو کنفرانس گفت بازی که توی لایبریشون باشه رو از طریق اکانت xbl مشخص میشه و باید دانلود کنن.(اگه اینجوری باشه خوشبحال ایرانیا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or