Playstation به دنبال Backward Compatibility نخواهد رفت

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
xbox-one-backwards-compatibility-.png

رئیس بخش اروپایی Playstation، از نبود علاقه برای برای رفتن راه مایکروسافت در قبال Backward Compatibility خبر داد.

او در گفتگویی با سایت MCV در قبال این رونمایی گفت:
"حرکتی بسیار سنجیده بود. با این قابلیت شما بخش بزرگی از دارندگان Xbox 360 را مجاب به خرید Xbox One می‌کنید."
اما Ryan از نبود شفافیت در نحوه اجرای این قابلیت صحبت کرد:
"من حس می‌کنم که زوایای پنهانی در این موضوع باشد اما باید صبر کرد و دید."
Ryan تایید کرد که سونی نیروی خود را وقف سیستم‌هایی مثل Shareplay، بازی در حین دانلود و قابلیت Pause/Resume، خواهد کرد:
"متاسفانه در دنیا به اندازه‌ی کافیه مهندس نرم‌افزار وحود ندارد و هر شرکت مجبور به انتخاب راه‌های خاص است. انتخاب‌های آن‌ها بسیار عقلانی و از روی حساب بود اما برای ما نیز کاملا حساب شده است. اتفاقا به نظرم این یک اتفاق خوب است چرا که مشتریان قابلیت مقایسه و انتخاب بهتری دارند."
او با اشاره به امکان BC در مدل‌های اولیه‌ی PS3، توضیح داد که این امکان در آن موقع هم طرفداران زیادی داشت اما بسیار کمتر استفاده شد.

Ryan در آخر از نحوه‌ی برخورد سونی با این موضوع ابراز خوشحالی کرد و دوباره آن را حساب شده خواند.

منبع

:))
ببحشید وارد بحث شدم. ولی امین فقط اورجینال بازی میکرد. همه قدیمی های بازیرایانه اینو میدونن...
کسانی که هزاران دلار خرج بازیهای نسل پیش کردن، خیلی اسونتره 200 دلارهم خرج یه 360 کنن. البته اگر نداشته باشن. که بعیید میدونم کسی هزاران دلار خرج بازی کنه اونوقت کنسول دست دومش رو که 100 دلارم نمیرزه بفروشه!!!

فقط یه مطلب رو بهتون بگم. باور کنید این حرفم رو صادقانه و به دور از جانبداری میگم.
من ps3 کپی خور دارم که باهاش میتونم بازیهای ps1 , ps2 و بازیهای خیلی از کنسولهای قدیمی تر رو براحتی اجرا کنم.
اینم بگم تقریبا تمام بازیهای خوب ps2/ps1 روهم دارم. اولش فکر میکنید چقدر میتونه خوب باشه اگر خاطرات زیبای دوران کودکیتون رو دوباره زنده کنید یا بازیهای که دوست داشتید و نتونستید، رو تجربه کنید. ولی واقعا اونطوری که فکر میکنید نیست. یعنی نمیگم هیچ جذابیتی نداره. ولی انتظار نداشته باشید اون لذتی که اون دوران واستون داشتن رو الان هم داشته باشن. این جریان مختص من هم نیست همه دوستانی که تجربه کردن میدونن چی میگم. خیلی زود ترجیه میدید که خاطرات خوبتون رو حفظ کنید تا اونا رو لگد مال کنید. به این نتیجه میرسید که خاطرات خوب اون دوران ارزشش خیلی زیاده... پس بزارید همونطوری که بودن باقی بمونن.

اقای محترم شما هرجور که دوست داری فکر کن. مثه اینکه قضیه رو خیلی جدی گرفتی. اخه چه دلیلی داره بخوام کسیو گول بزنم یا دروغ بگم. جنگه مگه. ما یه خوانواده ایم که دور هم جمع شدیم و هممون هم دارای علایق مشترک هستیم.
واسه اینکه راضی بشی:
قابلیت پشتیانی از نسل قبل کنسول x1 بهترین خبری بوده که تاحالا شنیدم. کاش ps4 هم میتونست همچین قابلیتی داشته باشه. حیف که نمیتونه...!! آه...
کاش منم x1 داشتم چرا رفتم ps4 خریدم.؟؟؟
...........
خوب بود؟ خوشت اومد؟

واقعا از اینکه تو این جامعه سمی زندگی میکنم واسه خودم متاسفم...
خوب هرکسی یه طرز فکری داره و لزوما همه یه جور فکر نمی کنن! اما من خیلی دلم می خواد نظر شریف شما رو درباره ی PS now بدونم!از این جهت کنجکاوم که تا حالا تو تاپیک های مربوط به now و بازی های ریمستر همواره ملت در حال پرستش سونی هستن ولی هیچ درگیری ای بین سونی فن ها با شما پیش نیومده چون شما که این جور از فضای سمی صحبت می کنید قاعدتا باید مخالف ریمستر ها و قاتل سیستم now باشید!:d

ارجینال بازی کردن تو ایران خیلی هم فرقی با کپی بازی کردن نداره. خیلیها بازیشون رو بعد از یکی دو هفته میفروشن و میرن بازی بعدی رو میگیرن. این قابلیت بدرد کسی میخوره که یک بازی رو میخره و نگهش میداره یا اینکه دیجیتالی میخرتش و ... . یا افرادی که یسری از بازیهای نسل پیش رو از دست دادن، یا میخوان دوباره تجربه کنن. خیلی از بازیهای نسل پیش نه تنها هنوز قابل بازی هستن، بلکه حتی جایگزین خوبی براشون روی کنسولهای نسل فعلی نیومده.

در واقع هم بحث هزینه هست (من 360ـم رو بین 700-900 میفروشم و 1250 هزینه میکنم XB1 میگیرم این هزینه برای شما کمه؟)، هم بحث راحتی هست (فقط یک کنسول، فقط یک کنترلر، فقط یک اینترفیس)، هم بحث بازیهای تاپ نسل قبل هست (گرافیک و پیچیدگی بازیهای نسل PS1 و PS2 رو با نسل 360 و PS3 مقایسه نکنید)، هم بحث بازیهای تاپ روز و انحصاریهای جدید (که با XB1 میشه بهشون رسید) و هم بحث فضایی که میخواید به کنسول اختصاص بدید.

در کل این کار مایکروسافت هیچ جنبه منفی ای نداره و تنها نتکه منفیش میتونه این باشه که مایکروسافت نتونه (به دلایل تکنیکی) یا نخواد (به دلایل مالی و ...) تمام بازیهای مورد علاقه طرفداران خودش رو برای XB1 عرضه کنه. اگر مایکروسافت کار خودش رو خوب انجام بده دیگه از هر زاویه ای هم که به قضیه نگاه کنیم هیچگونه انتقادی نمیشه به این قابلیت وارد کرد.

از اولم انتقادی به این قضیه نبود. اینکه ادم محصولی بخره که اپشن های زیادی داشته باشه هیج جا و با هیچ منطقی جزو نکات منفیش نیست. فوقش در خیلی از موارد اپشن بیشتر دلیل بر کاربردی بودنشون نیست. یا نقطه قوت. و برعکس نبودش باعث ضعف بشه.
در تمام دنیا بازیها خرید و فروش میشه. حالا شاید به خاطر سطح اقتصادی بالاتر اروپایی ها، گیمراشون بیشتر ارشیو میکنن تا ایران. ولی اینطور نیست که اونجا هرکی هرچی میخره رو نگه داره. این همه سایت واسه اینکار....
همون اوایل قبل از کپی خور شدن ps3 هم یک سری از کنسول هاش بودن که bc بود. همون موقع هم استقبال خیلی کمی از قابلیت شد. بودنش خوب بود ولی نبودش هم نقطه ضعف محسوب نمیشد.
من یادم نمیاد مغازه داری بگه این کنسول bc هست پس n تومن گرونتره. اونم مغازه دارای ایرانی که از هر سوراخی سو استفاده میکنن.
شما از یه طرف خارج از ایران رو مثال میزنی و زمانی که به نفعت نباشه داخل رو. کنسول شما شاید 700-900 تومن قیمتش باشه. ( که اونم بین 400 تا 500 اسلیم نرم افزاری تمیز تو بازار زیاده) ولی از طرفی کپی بازی میکنید. در ثانی قیمت کنسول اینجا بیش از ارزش واقعیشه، اونور که اینطوری نیست. دست دوم رو خیلی پایین تر از این حرفا میشه گیر اورد. ( اگر نداشته باشید!! )
بازیهای ps2/ ps1 روهم گفتم برای همون چندسال پیش بود که قابلیت کبرا واسه ps3 اومد. اونموقع نسل قبلی الان، نسل فعلی بود و ادامه ماجرا....

منم نگفتم اینکار جنبه منفی داره. میتونه برای عده ای جالب باشه ولی به طور کلی اونطور که میگن کارایی نداره. امیدوارم تجربه کنید و متوجه این موضوع بشید.
منم تنها نیستم تو این زمینه. هر کسی نظرات خودش رو داره
اینم یکیش:
Xbox One Backwards Compatibility Is Exactly The Wrong Move For Microsoft - Forbes

- - -ویرایش - - -

خوب هرکسی یه طرز فکری داره و لزوما همه یه جور فکر نمی کنن! اما من خیلی دلم می خواد نظر شریف شما رو درباره ی PS now بدونم!از این جهت کنجکاوم که تا حالا تو تاپیک های مربوط به now و بازی های ریمستر همواره ملت در حال پرستش سونی هستن ولی هیچ درگیری ای بین سونی فن ها با شما پیش نیومده چون شما که این جور از فضای سمی صحبت می کنید قاعدتا باید مخالف ریمستر ها و قاتل سیستم now باشید!:d

نظر شریف من در مورد ps now اینه که حداقل ps now سه نسل رو پشتیبانی میکنه. و اگر بخوایم با x1 bc مقایسه کنیم. محاسن زیادتری داره. که به مرور زمان بیشترم میشه. واسه گیمرهای قدیمی و خبره ای هم که با دوستاشون میشینن street rage رو بازی میکنن و کیف میکنن هم گزینه مناسب تریه.
قاتل نیستم. فقط مثل خیلی ها جوگیر نمیشم .چیزی که دوست ندارم و نمیتونم ازش استفاده کنم خوشحال یا ناراحتم نمیکنه. و در نهایت همونطور که هیچوقت ps now رو کاربردی و نقطه مثبت نمیدونم x1 bc روهم نقطه مثبت نمیدونم.
پ ن : در تاریخ هم فضای سمی رو معمولا جوگیرها درست میکنن....

اونایی که مشکل دارن با این قضیه خوب استفاده نکن ازش ! جالبه که کسایی هم که با قضیه مشکل دارن بیشترشون اصلا X1 ندارن !
این ته خندست !!!

نظر شریف من در مورد ps now اینه که حداقل ps now سه نسل رو پشتیبانی میکنه. و اگر بخوایم با x1 bc مقایسه کنیم. محاسن زیادتری داره. که به مرور زمان بیشترم میشه. واسه گیمرهای قدیمی و خبره ای هم که با دوستاشون میشینن street rage رو بازی میکنن و کیف میکنن هم گزینه مناسب تریه.
قاتل نیستم. فقط مثل خیلی ها جوگیر نمیشم .چیزی که دوست ندارم و نمیتونم ازش استفاده کنم خوشحال یا ناراحتم نمیکنه. و در نهایت همونطور که هیچوقت ps now رو کاربردی و نقطه مثبت نمیدونم x1 bc روهم نقطه مثبت نمیدونم.
پ ن : در تاریخ هم فضای سمی رو معمولا جوگیرها درست میکنن....

داداش میشه در مورد چیزی که اطلاع نداری صحبت نکنی. PS now فقط بازیهای PS3 رو ساپورت میکنه. دیگه PS2 و PS1 رو که مربوط به سه نسل هستن رو که ساپورت نمیکنه. شما هم جوگیر شدی این رو نوشتی. یکم فکر کن قبل از اینکه چیزی بنویسی

داداش میشه در مورد چیزی که اطلاع نداری صحبت نکنی. PS now فقط بازیهای PS3 رو ساپورت میکنه. دیگه PS2 و PS1 رو که مربوط به سه نسل هستن رو که ساپورت نمیکنه. شما هم جوگیر شدی این رو نوشتی. یکم فکر کن قبل از اینکه چیزی بنویسی
از همون اول مشخص بود، فضای سمی، تاسف برای خودش، مقاله از قسمت مردمی Forbes اوردن که هرکی می تونه مقاله بده و در نهایت هم همین که شما میگی. اینا نشانه ی دکترای فیزیک ذره ای نیست، نشانه ی یه چیز دیگست;)

PlayStation Now Will Get PS1 and PS2 Games, No Discounts Planned for PlayStation Plus Members and More | DualShockers

از همون اول مشخص بود، فضای سمی، تاسف برای خودش، مقاله از قسمت مردمی Forbes اوردن که هرکی می تونه مقاله بده و در نهایت هم همین که شما میگی. اینا نشانه ی دکترای فیزیک ذره ای نیست، نشانه ی یه چیز دیگست;)

:))
مقاله از قسمت مردمی forbes؟؟؟
اولن اینکه من کجای حرفم گفتم که این مقاله برای ادم خاصیه؟
بعدم مردمی یا غیر مردمی. چه ربطی داره؟ گفتم کسای دیگه ای هم هستند که از این طرح استقبال نکردن.
شما فازتون چیه

آخرین ویرایش:

کسی که لحن کلامش این باشه بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت. یه سر به سایت پلی استیشن بزن اونوقت میفهمی.

https://www.playstation.com/en-us/explore/psnow/

تو تصویر زیر هم هم برات قشنگ مشخص کردم

esa3_psnow.png

کسی که لحن کلامش این باشه بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت. یه سر به سایت پلی استیشن بزن اونوقت میفهمی.

https://www.playstation.com/en-us/explore/psnow/

تو تصویر زیر هم هم برات قشنگ مشخص کردم

esa3_psnow.png

In the comments of the official PlayStation Blog post Director of Marketing Peter Jamshidi provided more information on what we can expect in the longer term: First of all, PS1 and PS2 games are coming, even if we’ll have to wait:
Yes! There are some amazing games for PS1 and PS2 and our longer term vision is to go back further into the PlayStation generational library and offer those with PlayStation Now.

Right now however, we are focused on bringing to users experiences from the amazing PS3 library.

In the comments of the official PlayStation Blog post Director of Marketing Peter Jamshidi provided more information on what we can expect in the longer term: First of all, PS1 and PS2 games are coming, even if we’ll have to wait:
Yes! There are some amazing games for PS1 and PS2 and our longer term vision is to go back further into the PlayStation generational library and offer those with PlayStation Now.

Right now however, we are focused on bringing to users experiences from the amazing PS3 library.

والا لینک موجود هست و تصویر هم هست. این چیزی هست که الان داره استفاده میشه و لیست بازیها رو هم اگر چک کنی فقط و فقط PS3 هست. استناد به نوشته بلاگ سونی آنچنان قابل توجیه نیست و مهم اون چیزی هست که در جریان هست و خبری از PS1,2 نیست. اونم یه چیزی گفته برای دلخوش شدن طرفداران. همین الان میشه روی PS3 بازیهای PS1 و PS2 آماده شده برای PS3 رو خرید و استفاده کرد ولی این خیلی خیلی با Backward Compability فرق داره. رنج بازیهایی که توسط BC پشتیبانی میشه خیلی وسیعتر از این حرفها هست. BC تنها توی XBOX1 نبوده روی 360 هم این قابلیت بوده که عالی هست و روی کنسولهای نینتندو به صورت کامل هم بوده که خیلی خیلی عالی هست

=================================

در کل BC قابلیتی هست که در حقیقت احترام به شخصیت مشتری هست که خیلی وقت هست کمپانی بزرگ نینتندو داره انجامش میده و همه هم راضی بودن

والا لینک موجود هست و تصویر هم هست. این چیزی هست که الان داره استفاده میشه و لیست بازیها رو هم اگر چک کنی فقط و فقط PS3 هست. استناد به نوشته بلاگ سونی آنچنان قابل توجیه نیست و مهم اون چیزی هست که در جریان هست و خبری از PS1,2 نیست. اونم یه چیزی گفته برای دلخوش شدن طرفداران. همین الان میشه روی PS3 بازیهای PS1 و PS2 آماده شده برای PS3 رو خرید و استفاده کرد ولی این خیلی خیلی با Backward Compability فرق داره. رنج بازیهایی که توسط BC پشتیبانی میشه خیلی وسیعتر از این حرفها هست. BC تنها توی XBOX1 نبوده روی 360 هم این قابلیت بوده که عالی هست و روی کنسولهای نینتندو به صورت کامل هم بوده که خیلی خیلی عالی هست

=================================

در کل BC قابلیتی هست که در حقیقت احترام به شخصیت مشتری هست که خیلی وقت هست کمپانی بزرگ نینتندو داره انجامش میده و همه هم راضی بودن
:|
در مورد چی بحث میکنیم؟
یعنی نمیشه به بلاگ رسمی سونی که نوشته شده توسط یکی از مدیران سونیه استناد کرد؟؟؟؟
اینا رو واسه دلحوش شدن طرفدارا گفته؟؟؟
عجب...

BC قبلیت خوبه اما قبلش پیشنهاد میشه هر دو کنسول توانشون رو بزارن واسه اجرای بازی ها با کیفیت در حد انتظار از نظر رزولوشن و گرافیک تا این حرکات ژانگولری با یه گردان برنامه نویس خبره. خسته شدیم از دانگرید شدن بازی ها بخاطر اجرا روی کنسولها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or